Auto verkopen prijs – Hoeveel is mijn auto waard?

Hoeveel is mijn auto waard? Ontvang direct vrijblijvend de auto verkoop prijs! 

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Hoeveel is mijn auto nog waard?

Om erachter te komen wat uw auto waard is kunt u gratis gebruik maken van onze site. Door de gegevens van uw auto in te vullen kunnen wij direct bepalen wat de auto waard is. De prijs die u te horen krijgt is de daadwerkelijke verkoopprijs. U kunt indien u wenst direct de auto verkopen. De auto wordt dan binnen 24 uur opgehaald en u ontvangt dan ook meteen het bedrag.

auto verkopen besteautobod
Mary Hartman
Mary Hartman
2023-04-16
Tevreden over service en verkoopprijs auto. het proces was verbazingwekkend vlot waardoor ik snel en aan een correcte prijs mijn wagen heb kunnen verkopen!
Simon Nuyens
Simon Nuyens
2023-04-14
Goeie, vlotte en vriendelijke service!
Berry Lambo
Berry Lambo
2023-04-13
Zeer vriendelijke en bekwame medewerkers! Alles verliep super vlot,Top ervaring.
Thomas Theon
Thomas Theon
2023-04-06
Niet de hoofdprijs gekregen maar het was goed en beter dan verwacht.
Willem Henry
Willem Henry
2023-04-03
wat gegevens invullen en klaar! Al snel gebeld door vriendelijke medewerker die duidelijke uitleg gaf.snel de verkoop geregeld en alles was binnen 2 dagen afgehandeld volgens afspraak.super tevreden.
Alex Jones
Alex Jones
2023-03-26
Ik ben zeer tevreden,alles verliep zoals afgesproken,zeker een aanrader.
Deborah Arckens
Deborah Arckens
2023-03-19
Ideaal om je auto snel te verkopen en een eerlijke prijs gekregen.
Nienke P
Nienke P
2023-03-15
Wat een top service,toffe en eerlijke mensen.
Vemke van Hove
Vemke van Hove
2023-03-02
Wanneer je je wagen wilt verkopen zonder keuring neem dan zeker contact op met ivan van besteautobod,hij regelt alles zeer snel.
Pieter De Backer
Pieter De Backer
2023-03-01
Snelle afhandeling, vlotte verwerking, afspraken werden nageleefd

Wat is mijn auto verkoop prijs?

Er zijn een aantal factoren die de prijs bij het verkopen van uw auto bepalen, en daarmee dus ook de waarde van uw auto. Zo speelt het merk en model een rol, de kilometerstand, en het bouwjaar. Daarnaast heeft schade ook invloed op hoeveel uw auto waard is. Maar via onze site is ook een schadeauto meer waard. Dit komt doordat wij ook schade experten in ons netwerk hebben die meebieden. Hierdoor stijgt de waarde en krijgt u meer geld terug voor uw schadeauto. 

Wanneer u uw auto aanmeldt voor een waarde check, dan kunt u tevens de staat van uw wagen opgeven. Doe dit zo nauwkeurig mogelijk. Daarmee kunnen wij u een nauwkeurigere auto verkoop prijs voor afgeven. Indien er speciale opties zijn zoals een panoramadak of navigatiesysteem dan kunt u dit hier ook meteen opgeven.

hoeveel is mijn auto waard

Gratis de waarde van uw auto ontvangen

In sommige gevallen kan het handig zijn om de waarde van uw auto te laten bepalen. Bijvoorbeeld wanneer er hoge reparatiekosten zijn. Zo weet u of het nog zinvol is om een reparatie uit te laten voeren. Het vervangen van een distributieriem bijvoorbeeld, welke vaak gepaard gaat met het vervangen van de waterpomp, kan in sommige gevallen zelfs 1500,- euro kosten. Sommige mensen willen in dat geval liever de auto verkopen omdat de auto bijvoorbeeld nog maar 4500,- euro waard is. 

Mocht u besluiten om op de genoemde prijs in te gaan, dan kunt u de auto ook direct verkopen tegen het genoemde bod. De koper zal dan direct langskomen en het bedrag aan u uitbetalen. U hoeft dus nergens naar toe om de auto te brengen.

Beste Autobod-schadeauto

Voordelen van Besteautobod.be

  • Een auto aanmelden is gratis
  • Altijd een eerlijke auto verkoop prijs
  • Binnen 30 seconde heeft u de wagen aangemeld
  • Alle voertuigen mogen worden aangemeld, dus ook schadeauto’s
  • Indien u akkoord gaat met de prijs dan kunt u de auto ook direct verkopen
  • De koper komt de auto ophalen en betaalt u direct het bod
  • De wagen laten keuren is niet nodig!

Hoeveel is mijn auto waard met een defect?

Het kan gebeuren dat uw motor het begeeft, de versnellingsbak (vitesse/automaat) kapot is, de koppeling is versleten, of er een elektronische storing is. Ook in die gevallen kunt u eenvoudig via onze site nagaan hoeveel uw auto waard is. Wat het probleem ook is, wij kunnen u snel voorzien van een goed bod! Probeer het kosteloos uit. Binnen een paar uur heeft u het antwoord!

autowrak na aanrijding

Geen zin om uw auto zelf te verkopen?

Heeft u geen zin om uw auto zelf te verkopen? Dat horen wij veel. Veel mensen hebben geen zin om mensen over de vloer te krijgen die willen komen kijken naar de auto, proefritjes willen maken, en gaan onderhandelen over de prijs. Wanneer u bij ons de auto aanmeldt voor een gratis waardecheck, dan heeft u met dit gedoe niets te maken. U krijgt van ons een bod voorgesteld en wanneer u daar gebruik van wilt maken dan kunt u zonder gedoe de auto verkopen. U ontvangt direct geld.

Direct een prijs weten? Bel dan +32 (0)3 293 26 08

gratis auto laten taxeren