Waarde auto berekenen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wilt u de waarde van uw auto berekenen? Dan kunt u gratis gebruik maken van onze tool. Door de gegevens van uw auto in te vullen kunnen wij direct bepalen wat de waarde van uw auto is. De prijs die u te horen krijgt is de daadwerkelijke verkoopprijs. U kunt indien u wenst direct de auto verkopen. De auto wordt dan binnen 24 uur opgehaald en u ontvangt dan ook meteen het bedrag.

auto verkopen besteautobod

Voordelen van verkopen via Besteautobod.be

  • Altijd de beste prijs voor uw auto
  • Een auto aanmelden is gratis
  • Binnen 30 seconde heeft u de wagen aangemeld
  • Alle voertuigen mogen worden aangemeld, dus ook schadeauto’s en auto’s zonder keuring
  • Indien u akkoord gaat met de prijs dan kunt u de auto ook direct verkopen
  • De auto opkoper komt de auto ophalen en betaalt u direct het de prijs van uw auto
  • De wagen laten keuren is niet nodig!

Waarde van de auto

Er zijn een aantal factoren die de waarde bepalen van uw auto. Zo speelt het merk en model een rol, de kilometerstand, en het bouwjaar. Daarnaast heeft schade ook invloed op hoeveel de prijs van uw auto. Maar via onze site is ook een schadeauto meer waard. Dit komt doordat wij ook schade experts in ons netwerk hebben die meebieden. Hierdoor stijgt de waarde en krijgt u meer geld terug voor uw schadeauto. 

Wanneer u uw auto aanmeldt voor een prijs check, dan kunt u tevens de staat van uw wagen opgeven. Doe dit zo nauwkeurig mogelijk. Indien er speciale opties zijn zoals een panoramadak of navigatiesysteem dan kunt u dit hier ook meteen opgeven.

hoeveel is mijn auto waard

Auto verkopen waarde

In sommige gevallen kan het handig zijn om de waarde van uw auto te laten bepalen. Bijvoorbeeld wanneer er hoge reparatiekosten zijn. Zo weet u of het nog zinvol is om een reparatie uit te laten voeren. Het vervangen van een distributieriem bijvoorbeeld, welke vaak gepaard gaat met het vervangen van de waterpomp, kan in sommige gevallen zelfs 1500,- euro kosten. Sommige mensen willen in dat geval liever de auto verkopen omdat de auto bijvoorbeeld nog maar 4500,- euro waard is. 

Mocht u besluiten om op de genoemde waarde bepaling in te gaan, dan kunt u de auto ook direct verkopen tegen het genoemde bod. De koper zal dan direct langskomen en het bedrag aan u uitbetalen. U hoeft dus nergens naar toe om de auto te brengen.

Beste Autobod-schadeauto

Wat is de waarde van een auto met defect?

Het kan gebeuren dat uw motor het begeeft, de versnellingsbak (vitesse/automaat) kapot is, de koppeling is versleten, of er een elektronische storing is. Ook in die gevallen kunt u eenvoudig via onze site nagaan wat de waarde van uw schadeauto is. Wat het probleem ook is, wij kunnen u snel voorzien van een goed bod! Probeer het kosteloos uit. Binnen een paar uur heeft u het antwoord!

autowrak na aanrijding

Geen zin om uw auto zelf te verkopen?

Heeft u geen zin om uw auto zelf te verkopen? Dat horen wij veel. Veel mensen hebben geen zin om mensen over de vloer te krijgen die willen komen kijken naar de auto, proefritjes willen maken, en gaan onderhandelen over de prijs. Wanneer u bij ons de auto aanmeldt voor een gratis waardecheck, dan heeft u met dit gedoe niets te maken. U krijgt van ons een bod voorgesteld en wanneer u daar gebruik van wilt maken dan kunt u zonder gedoe de auto verkopen. U ontvangt direct geld.

Direct een prijs weten? Bel dan +32 (0)3 293 26 08

gratis auto laten taxeren