Auto verkopen zonder keuring?

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Auto verkopen zonder keuring binnen 24 uur

Uw auto verkopen zonder keuring? Meld uw auto aan en ontvang direct vrijblijvend het beste bod! Wanneer u akkoord gaat met het bod, wordt de auto bij u thuis opgehaald waarna u direct het geld ontvangt.

Het aanmelden van een auto is volledig vrijblijvend, gaat u niet akkoord, dan zit u nergens aan vast.

Een auto verkopen zonder keuring kan zelfs al binnen 24 uur! U hoeft dus geen dagen te wachten tot u uw auto eindelijk heeft verkocht.

Waarom een auto zonder keuring verkopen via Besteautobod.be?

Normaal is een auto verkopen zonder technische keuring een hele uitdaging, maar via ons niet! Zonder bijkomende kosten kunnen wij uw tweedehands auto voorleggen bij verschillende partijen, van auto opkopers tot aan erkende garages en zelfs de autohandelaar. Onze formule resulteert in een gegarandeerd goed bedrag waarbij het taxeren gratis online gebeurt. U hoeft nergens naartoe met de auto. Zo is niet alleen de waarde van uw auto bekend, maar kunt u ook direct van uw auto afzijn als u akkoord gaat met het hoogste bod. Onze kopers halen direct de auto op.

Onze voordelen

 • Een voertuig aanmelden is gratis
 • Binnen 30 seconde aangemeld
 • Alle voertuigen mogen worden aangemeld, u kunt dus ook een auto met schade verkopen
 • Ook een bestelwagen verkopen is mogelijk.
 • De koper komt de wagen ophalen en betaalt u direct het bod
 • De wagen laten keuren is niet nodig!
 • Wij hebben ook een groot netwerk aan auto opkopers voor export
 • Snel verkopen aan een auto opkoper
 • Binnen 24 uur geld
 • Geen rompslomp met dealers of particulieren
 • Geen schatting en achteraf toch onderhandelen

Welke papieren zijn nodig om een auto zonder keuring te verkopen

In principe zijn er de volgende documenten nodig:

 • inschrijvingsbewijs
 • gelijkvormigheidsattest

Andere papieren zijn zeker welkom uiteraard. Een keuringsrapport is handig maar niet noodzakelijk. Met de bovenstaande documenten kunt u altijd de afgekeurde auto verkopen.

Auto verkopen zonder keuring

Hoe werkt het verkopen van een auto zonder keuring?

Via onze website kunt u eenvoudig uw voertuig aanbieden door middel van ons online formulier hierboven. Hierin vragen wij u om de benodigde informatie, zoals het merk, model, bouwjaar en de huidige kilometerstand. Daarnaast kunt u meteen opgeven om welke reden hij is afgekeurd of waarom u van het voertuig af wilt. Wellicht heeft u geen tijd voor de jaarlijkse herkeuring en hen wilt u weten hoeveel uw auto waard is en snel geld nodig heeft. Voor ons maakt de reden niet uit.

Wij bieden uw voertuig vervolgens aan bij een zeer groot aantal autobedrijven in België waarna u van ons het beste bod ontvangt.

Wanneer u besluit om uw voertuig via ons te verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van een keuring of zelfs een keuringsbewijs. De opkoper van uw voertuig komt deze namelijk bij u thuis ophalen waardoor er geen keuring nodig is.

Snel en Zorgeloos uw auto verkopen zonder keuring via Besteautobod

Naast onze snelle en eenvoudige verkoopprocedure bieden wij ook een professionele afhandeling van de verkoop van uw auto zonder keuring. Wij zorgen ervoor dat uw auto op een veilige manier bij u thuis wordt opgehaald en wordt vervoerd naar de nieuwe eigenaar. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw auto en zelf nergens naartoe. Bent u klaar om uw auto te verkopen zonder keuring? Meld uw wagen dan hierboven aan.Zonder keuring auto verkopen

Autokeuring: Is het (nog) de moeite waard?

Uw auto verkopen zonder keuring: heeft dat zin? Of kunt u uw wagen toch beter eerst laten keuren? Wij leggen het uit. Allereerst moet u weten wat uw wagen waard is. Gebruik hiervoor eenvoudig onze online waardebepaling. Vervolgens kunt u bepalen of de keuring het waard is of niet. Na de waardebepaling krijgt u een definitieve verkoopprijs van ons.

Wat is het verschil tussen een tweedehandskeuring en visuele keuring?

Wanneer het gaat om keuringen van tweedehandswagens, zijn er twee opties: de tweedehandskeuring en de visuele keuring. De tweedehandskeuring is een grondige technische inspectie waarbij de inspecteur diverse aspecten controleert. Na deze keuring ontvangt u een tweedehandsrapport dat twee maanden geldig is. Indien de wagen binnen deze periode niet verkocht of overgeschreven wordt op een nieuwe eigenaar, is een herkeuring vereist.

In bepaalde gevallen volstaat echter een visuele keuring, zonder uitgebreide technische inspectie. Dit is mogelijk als aan twee voorwaarden is voldaan: het voertuig is minder dan twee maanden geleden positief gekeurd, en u heeft een groen keuringsbewijs ontvangen.

Als er aan deze twee voorwaarden is voldaan, is een volledige tweedehandskeuring wellicht niet nodig, en volstaat een visuele keuring. Hierbij wordt de wagen op het zicht beoordeeld, zonder gebruik van meetapparatuur voor controle van uitlaatgassen, verlichting en ophanging. Mocht tijdens de visuele keuring een probleem worden vastgesteld, dan volgt alsnog een volledige tweedehandskeuring, waarbij de genoemde aspecten wel met meetapparatuur worden gecontroleerd.

Uiteraard is dit niet verplicht wanneer u de auto bij ons aanmeldt. Probeer het kosteloos en zonder risico uit!

Wij kopen auto’s altijd in tegen de afgesproken prijs, geen afdingen bij de verkoop dus!