Auto opkoper België

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Binnen 24 een auto opkoper gevonden

Een auto opkoper vinden gaat via ons makkelijk en snel. Binnen 24 uur kunt u uw auto verkopen voor de best mogelijke prijs.

Het voordeel hierbij is dat u zelf niet voor verkoper hoeft te spelen. Auto opkopers geven een goede prijs voor de wagen terug, betalen direct, en komen bovendien de wagen zelf ophalen.

Via onze site kunt u in een klap alle auto opkopers bereiken in Antwerpen, Brasschaat, Luik, Gent, Leuven, Hasselt, Mechelen, Turnhout, Knokke Heist, Sint Niklaas, en alle andere Vlaamstalige plaatsen in België!

auto verkopen besteautobod

Tweedehands wagen snel verkopen aan een auto opkoper

Een tweedehands wagen snel verkopen aan een auto opkoper verloopt bij ons zeer rap. Wij bundelen namelijk de kracht van alle auto opkopers bij elkaar in België. Wij laten ze tegelijkertijd bieden op uw wagen en de hoogste bod dat hieruit naar voren komt, communiceren wij met u. U hoeft dus niet stuk voor stuk met iedere partij zelf te communiceren.

Auto opkoper

 

 

 

Auto laten opkopen en ophalen

Een auto laten opkopen en ophalen gaat doorgaans binnen 48 uur. Zodra u een akkoord geeft op het vrijblijvende bod, dan komt de koper naar u toe om de deal te sluiten. Er wordt direct uitbetaald en de wagen wordt meegenomen. Alle auto opkopers die bij ons zijn aangesloten beschikken tevens over een takelwagen om uw auto te transporteren. Wanneer het voertuig aan schade of defect zou hebben, dan kan deze ook probleemloos meegenomen worden. 

Ook een schadeauto verkopen aan een opkoper

Een auto met schade verkopen aan een opkoper is geen enkel probleem, ongeacht hoe groot de schade is. Er mag sprake zijn van cosmetische schade zoals carroserieschade, plaatwerkschade, of schade aan het interieur. Kapotte airbags zijn geen probleem, evenals een kapotte versnellingsbak (vitesse) of kapotte motor. Voor ieder voertuig, ongeacht het probleem, vinden wij altijd een geschikte koper!

schadeauto verkopen

 

 

Sloop auto opkoper(s) bereiken

Ook opkopers van sloopauto’s kunt u via ons bereiken in een klap. Verspil geen tijd en moeite om alle opkopende autobedrijven zelf te benaderen. Dit kost veel tijd en energie. Via ons systeem kunt u ze allemaal in 1x bereiken, en dat scheelt een hoop werk! Wat wij er even bij willen vermelden is dat de term sloopauto (autowrak) 2 dingen kan betekenen. Dit kan betekenen dat uw wagen echt rijp is voor de sloop en dat repareren geen zin meer heeft kostentechnisch gezien, of dat uw auto na reparatie nog een aanzienlijke verkoopprijs kan vertegenwoordigen. In het laatste geval bent u meer dan welkom om onze verkoopsite in te zetten.

 

autowrak na aanrijding

Merken die erg goed in de markt liggen

Nu liggen tweedehands auto tegenwoordig erg goed in de markt en is er veel vraag naar. Dat resulteert meteen in een snelle verkoop en een goede prijs. Merken die altijd al goed in de markt hebben gelegen zijn de automerken Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, BMW, Toyota, Kia, Hyundai, Renault, Mercedes, Peugeot, Volvo en Renault. Ongeacht het merk zit u bij ons altijd goed voor de verkoop!

Opkopende partijen in Brasschaat

Brasschaat telt ongeveer 39.000 inwoners en ruim 10 duizend auto’s. Mensen rijden gemiddeld 3 jaar in een auto en dat betekent dat er ruim 3000 auto’s per jaar verkocht worden, alleen in Brasschaat. Een overgroot percentage kiest om de auto te verkopen via een opkoper. Dit geeft ze namelijk meer keuze als het om vrijheid gaat. Zo hoeft de auto niet perse ingeruild te worden, of zelf een advertentietekst te worden geschreven om zodoende zelf de auto te verkopen. Zelf de autoverkoper uithangen is dus niet nodig. 

Opkopers in Hasselt

Hasselt telt ongeveer 80.000 inwoners. Dat is ruim het dubbele van Brasschaat. Hasselt telt ongeveer 25.000 auto’s, en dan tellen we de plaatsen om Hasselt nog niet mee. Ook hier kiezen de mensen graag voor een opkoper auto uit Hasselt. Dit maakt het namelijk extra gemakkelijk om van de wagen af te geraken.

Antwerpen en omgeving

De stad Antwerpen is een van de grootste steden in België. Het inwonersaantal overstijgt de 500.000 en ook het aandeel aan personenvoertuigen ligt beduidend hoger dan in de andere steden in België. Mensen hebben doorgaans minder tijd in de drukke stad en vinden het erg prettig om gebruik te maken van auto opkopers in Antwerpen om van hun wagen af te geraken aan een goede prijs. 

Luik (Wallonië)

In Luik tikt het bewonersaantal de 200 duizend aan. Gemiddeld hebben 60 duizend mensen een auto als vervoersmiddel. Het type voertuig varieert van berline tot aan SUV. Vooral in de binnenstad zijn veel stadsauto’s te vinden. Er zijn in Luik meerdere auto opkopers te vinden die graag een bod uitbrengen en de wagen op komen halen. Via ons kunt u ze allemaal tegelijk benaderen. Zo ontvangt u altijd het hoogste bod.

Turnhout provincie Antwerpen

De stad Turnhout behoort tot de provincie Antwerpen en wordt omringd Kasterlee, Beerse, en Ravels. In Turnhout zijn verschillende lokale auto opkoper(s) te vinden die snel de auto kunnen komen ophalen. Door gebruik te maken van onze site hoeft u ze niet zelf stuk voor stuk te benaderen, want wij benaderen ze voor u allemaal in 1x. De hoogste bieden brengen wij met u in contact.

Knokke Heist en andere kustplaatsen

Knokke Heist is een prachtige kustplaats in West-Vlaanderen. Dit is een van de toeristische trekpleisters. In Knokke Heist rijden er net wat meer cabrio’s rond dan in plaatsen die wat verder van de kust liggen. Naast auto’s met een open dak vind je er natuurlijk ook veel andere modellen terug waaronder monovolume en een break.

Mechelen

De plaats Mechelen ligt in het zuiden van provincie Antwerpen en telt nagenoeg even veel inwoners als Hasselt. Opvallend aan Mechelen is dat hier meer mobilehomes te vinden zijn dan in andere plaatsen in België. 

Leuven, Gent, en Sint Nikklaas

Opkoper auto nodig in Leuven, Gent, St. Nikklaas, of andere plaats in België? Er is geen eenvoudigere manier online te vinden dan onze manier, om alle autobedrijven in 1 keer tegelijkertijd te benaderen. Een zoekertje plaatsen kost tijd en brengt vaak veel gedoe met zich mee. Het duurt vaak lang om een geschikte koper te vinden, en dan moet de wagen ook nog eens gekeurd zijn voor verkoop.