Lees onze getuigenissen

We zijn trots op ons vak, dat blijkt ook uit onze getuigenissen. Hierbij een selectie uit onze positieve getuigenissen:

​Bart – Antwerpen

Zeer content. Vanochtend mijn schadewagen aangemeld. Nog geen uur later kreeg ik een eerlijk bod en vanmiddag kwamen ze de wagen al afhalen. Alles netjes afgehandeld en direct geld ontvangen. Verder was alles geheel gratis. Kan niet anders zeggen dat ik zeer content ben met de snelle service van Besteautobod.

De Valcke Steven – Turnhout

Ik lees hier alleen maar positieve verhalen en daar kan ik me in vinden: plus one. Bedankt voor de vlotte serivce.

Van Geyseghem, Josien – Brugge

Een auto verkopen via het internet.. Ik had er eerst toch wel wat schrik voor. Maar ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over de service van Besteautobod. Ook een mooi bedrag gehad voor mijn oude Renault Clio en ze kwamen hem gelijk de volgende dag ophalen. Maakten alles in orde en alles volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden.

Frank Verbeke – Aalst

Ik kan besteautobod.be van harte aanbevelen. Mijn Polo uit 2012 was niet door de technische keuring gekomen en ik moest hoge kosten maken om de katalysater te laten maken. Inderdaad kreeg ik snel een best autobod en werd de auto binnen twee dagen gratis afgehaald. Snel en eerlijk, aanrader.

Rudi Meire – Mechelen

Een bestelwagen verkopen is soms niet gemakkelijk, dat weet ik uit ervaring. Bij dit bedrijf verliep alles snel binnen een paar dagen en ze gaven me zelfs meer dan de prijs die ik wilde hebben. Ik ben zeer te spreken over de correcte afhandeling en dat dit bedrijf netjes alle afspraken nakomt. Vriendelijke mensen. Succes met de zaken! Groeten Rudi

Frederique – Eeklo

Ik wil jullie bedanken voor de eerlijke en correcte service. Ik heb zelf geen rijbewijs en na het overlijden van mijn man stond onze nieuwe wagen daar niets te doen. Een goede vriendin van onze dochter wees mij erop dat het gemakkelijk is online een goede prijs te krijgen. Na een beetje rondgekeken te hebben kwam ik op de site van bestautobod.be en zag dat zij goede getuigenissen hadden voor het online auto verkopen. Ik heb dus gelijk de wagen aangemeld en de volgende dag kwamen ze hem al ophalen. Ik kreeg een nette prijs en de mannen waren zeer correct in de omgang. Ze haalden de platen eraf en stonden al gelijk klaar met de overeenkomst. Ik moest verder niets doen. Heel fijn. Bedankt.

P. Peeters – Leuven

Mijn camionette (Renault Kangoo, 2013) was te klein geworden voor mijn bedrijf. Daarom heb ik hem online aangeboden en ben zeer content met de vlotte service. De volgende dag stonden ze hir al. Ook een eerlijk bedrag ontvangen, boven verwachting. Bedankt beste autobod als mijn camionette opnieuw te klein is kom ik weer bij u

José – Blankenberge

Na het overlijden van ons bompa door corona hadden we wel wat anders aan ons hoofd dan het arrangeren van de verkoop van zijn wagen. Gelukkig wees die meneer ons erop dat je tegenwoordig heel veilig en snel een auto kan verkopen via online. Dat zoiets word gezegd wil nog niet zeggen dat het zo is, maar dat bleek nu toch wel juist te zijn. We zijn heel goed geholpen. De wagen was direct verkocht en we hadden geen gedoe met de ophaal. Twas ook nog es helemaal gratis allemaal. Danku!

Anouk – Hasselt

Aan de beste prijs uw auto verkopen. Binnen een dag was het voor mekaar. Ik kan deze firma van harte aanbevelen.

René en Nancy – Gent

Na verschillende verhalen gehoord te hebben van mensen die problemen hebben gehad met andere inkoopfirma’s een keer bestautobod geprobeerd. We zijn zeer tevreden. Het bod dat uit de veiling kwam is ook echt het geld dat we kregen bij de ophaal. Dat is lang niet overal het geval! Online een auto verkopen bij besteautobod.be bevelen we iedereen aan.

Eddy – Geel

Topfirma voor de verkoop van een bestelwagen

Mehmet Dimir – Genk

Die mannen zijjn snel!! Egt ik meld auto aan en direct mail terug auto verkrocht. Plaatjes eraf en ze geve me netjes geld zoals afgesproken. Ik zeg Besteautobod is de beste!!

Freddy – Antwerpen

Mijn wagen was kapot en moest 1200 euro betalen voor de reparaties. Gelukkig zag Freddy dat hij bij Besteautobod snel ook schadeauto’s kan verkopen. Gelijk de auto aangemeld voor een taxatie en in de middag kwamen ze hem al ophalen. Ik kreeg er 2000 euro voor en heb vlug een nieuwe wagen aangeschaft. Uitstekend!

F Maes – Dendermonde

Een best autobod gekregen voor mijn oude Volvo V40. Ruim 210.000 op de teller, ik dacht dat word niks. Toch ruim 6500 euro kunnen krijgen voor mijn wagen en de rest was geheel gratis. T werd allemaal snel geregeld en de volgende dag had ik het bedrag op de bank. Zeker goede zaken gedaan met deze firma.

Karin – Leuven

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel positief. Mijn Ford Ka had wat opknapwerk nodig. Toch snel een zeer net bod gekregen en de volgende dag stonden ze hier al. Netjes het geld gekregen en geen problemen.

Opmerking: dit is slechts een selectie uit onze getuigenissen. We publiceren niet elke getuigenis. Ook met negatieve feedback gaan we aan de slag ter interne verbetering van onze dienstverlening. Ook deze feedback wordt zeker gewaardeerd, ook al worden ze niet gepubliceerd.
Ook uw auto verkopen aan een goede prijs? Ontvang dan gratis en vrijblijvend een bod op uw wagen!