Schadeauto verkopen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Snel en veilig uw schadeauto verkopen doet u via ons. U kunt namelijk uw voertuig met schade binnen 24 uur verkopen aan de hoogste bieder! U maakt geen kosten want onze service voor het verkopen van uw schadeauto is 100% gratis.

Door uw schadewagen aan te melden kunnen erkende garagisten en dealers een bod uitbrengen. Het hoogste bod sturen wij naar u door. Gaat u akkoord met het bod, dan heeft u meteen uw wagen verkocht en maakt u een afspraak voor de ophaling met de hoogste bieder.

Alle soorten schadeauto’s zijn mogelijk, zo kunt u ook uw bestelwagen verkopen

 

Ontvang de beste prijs voor uw auto met schade.

 

meld je auto ook aan!
Contacteer ons op 03/29.32.608

Is de ophaling van mijn auto gratis?

Wanneer u akkoord bent gegaan met het bod dan spreekt u met de koper af waar en wanneer de auto kan worden opgehaald. De ophaling is gratis. De wagen wordt dus bij u opgehaald zonder extra kosten! U bent meteen van uw auto af en krijgt direct het geld in handen. In veel gevallen kan uw auto nog dezelfde dag worden opgehaald.

Kost een schadeauto verkopen geld?

In tegenstelling tot andere websites en 2dehands sites, is ons systeem wel helemaal gratis. Onze service kost dus geen geld. Dit betekent dat u uw auto met schade gratis kunt aanmelden voor de verkoopservice, u gratis en vrijblijvend het hoogste bod ontvangt, en uw wagen gratis wordt opgehaald. De verkoop kost u dus helemaal niets. Wanneer de wagen wordt opgehaald, krijgt u meteen het afgesproken geldbedrag in handen. Cash of per overschrijving, waar u zelf de voorkeur aan geeft. Gratis uw schadewagen verkopen? Bij ons kan dat!

Mijn schadeauto laten keuren?

Uw schadeauto hoeft niet gekeurd te zijn voor verkoop. De jaarlijkse keuring mag zelfs verlopen zijn! U hoeft de wagen dus niet eerst nog te laten keuren. Wilt u uw schadeauto verkopen, dan kan dat direct en zonder extra gedoe. Auto met motorschade, carrosserie schade ,schade aan de versnellingsbak of wat voor schade dan ook, u kunt ze allemaal via ons platform verkopen! Wel zo gemakkelijk dus. 

Wat is een schadeauto?

Een schade wagen is een auto met schade. Deze schade kan klein zijn, maar ook groot. Wanneer de auto zeer grote schades heeft dan wordt het een autowrak genoemd. Heeft u een kras in de lak, hagelschade, natuurschade, of kan de auto vanwege de schade niet meer rijden? Dan verkoopt u uw wagen het beste via ons. Wij hebben een zeer groot netwerk waardoor wij snel uw auto kunnen verkopen, bijvoorbeeld door uw auto te verkopen voor export. Zelfs wanneer u motorschade heeft of een andere technische storing bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt ieder merk, model, type verkopen, ongeacht hoe klein of groot de schade is. Een schadeauto verkopen kan dus altijd!

Hoe kan ik mijn schadeauto verkopen?

Loopt u rond met de vraag: “Hoe kan ik mijn schadeauto verkopen?”. Deze vraag kunnen wij op meerdere manieren beantwoorden. U kunt uw schade auto verkopen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld op de onderstaande manieren:

  • via een zoekertje (2de hands marktplaats)
  • via een lokale garagist
  • via een gespecialiseerde auto verkoop site (zoals Besteautobod.be)

De beste plek, en dat weten wij uit ervaring, is dat de gespecialiseerde auto verkoop site altijd het hoogste bedrag op auto’s met schade realiseert. Wij krijgen vaak mensen die op allerlei manieren geprobeerd hebben om van hun schadewagen af te geraken aan een goede prijs zonder succes.

Het gespecialiseerde netwerk waarover wij beschikken bestaat uit schade experten die goedkoop schades weten te verhelpen. Doordat hun kosten laag zijn, kunnen ze meer geld voor uw schadewagen teruggeven.

Via onze slimme veiling bereikt u alle specialisten in België en zelfs in het buitenland. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat u altijd de beste prijs krijgt, en bovendien snel kunt verkopen. U beslist of u verkoopt of niet. Het bod dat u ontvangt is geheel vrijblijvend. De auto wordt tevens direct gratis bij u opgehaald, ongeacht de omvang van de schade.

Hoe krijg ik een bod op mijn schadewagen?

U ontvangt een bod op uw schadeauto door de auto aan te melden. Het aanmelden van een auto gaat zeer gemakkelijk en kost niet veel tijd. Eerst selecteert u het merk en model. Daarna vult u de technische gegevens in waaronder het bouwjaar en de kilometerstand. Uw auto komt vervolgens in de veiling te staan waar alle erkende autobedrijven vanaf dat moment kunnen bieden op het schade voertuig. Na 24 uur wordt de veiling gesloten en hoogste bod bekend gemaakt. Bod bekend, dan kunt u direct de schadeauto verkopen! Heeft u haast? Geen probleem, want u kunt ons ook bellen. Ons team aan automakelaars kunnen u ook een spoed bod doen waarbij u in de meeste gevallen dezelfde dag nog uw schadeauto heeft verkocht!

Auto verkopen? Spoedbod ontvangen? Bel dan +32 (0)3 293 26 08