Auto verkopen » Schadeauto verkopen

Schadeauto verkopen

Snel en veilig uw schadeauto verkopen doet u via ons. U kunt namelijk uw voertuig met schade binnen 24 uur verkopen aan de hoogste bieder! U maakt geen kosten want onze service is 100% gratis. Door uw wagen aan te melden kunnen erkende garagisten en dealers een bod uitbrengen. Het hoogste bod sturen wij naar u door. Gaat u akkoord met het bod, dan heeft u meteen uw wagen verkocht en maakt u een afspraak voor de ophaling met de hoogste bieder.

Ontvang de beste prijs voor uw auto met schade.
Schadeauto verkopen kan direct!

meld je auto ook aan!
Contacteer ons op 03/29.32.608

Is de ophaling gratis?

Wanneer u akkoord bent gegaan met het bod dan spreekt u met de koper af waar en wanneer de auto kan worden opgehaald. De ophaling is gratis. De wagen wordt dus bij u opgehaald zonder extra kosten! U bent meteen van uw auto af en krijgt direct het geld in handen. In veel gevallen kan uw auto nog dezelfde dag worden opgehaald.

Kost het verkopen geld?

In tegenstelling tot andere websites en 2dehands sites, is ons systeem wel helemaal gratis. Onze veiling kost dus geen geld. Dit betekent dat u uw schadeauto gratis kunt aanmelden voor de veiling, u gratis en vrijblijvend het hoogste bod ontvangt, en uw wagen gratis wordt opgehaald. De verkoop kost u dus helemaal niets. Wanneer de wagen wordt opgehaald, krijgt u meteen het afgesproken geldbedrag in handen. Cash of per overschrijving, waar u zelf de voorkeur aan geeft. Gratis uw schadeauto verkopen? Bij ons kan dat!

Mijn schadeauto laten keuren?

Uw schadeauto hoeft niet gekeurd te zijn voor verkoop. De jaarlijkse keuring mag zelfs verlopen zijn! U hoeft de wagen dus niet eerst nog te laten keuren. Wilt u uw schadeauto verkopen, dan kan dat direct en zonder extra gedoe. Met of zonder keuring, voor ons maakt dat niet uit! Wel zo gemakkelijk dus. 

Wat is een schadeauto?

Een schadeauto is een auto met schade. Deze schade kan klein zijn, maar ook groot. Wanneer de auto een zeer grote schade heeft dan wordt het een autowrak genoemd. Heeft u een kras in de lak, hagelschade, natuurschade, of kan de auto vanwege de schade niet meer rijden? Dan verkoopt u uw wagen het beste via ons. Wij hebben een zeer groot netwerk waardoor wij snel uw auto kunnen verkopen. Zelfs wanneer u motorschade heeft of een andere technische storing bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt ieder merk, model, type verkopen, ongeacht hoe klein of groot de schade is. Verkopen kan dus altijd!

Hoe kan ik mijn schadeauto verkopen?

Loopt u rond met de vraag: “Hoe kan ik mijn schadeauto verkopen?”. Deze vraag kunnen wij op meerdere manieren bU kunt uw schadeauto verkopen op verschillende manieren beantwoorden. Bijvoorbeeld:

  • via een zoekertje
  • via een lokale garagist
  • via een gespecialiseerde autoveiling

De beste plek, en dat weten wij uit ervaring, is dat de gespecialiseerde autoveiling altijd het hoogste bedrag op auto’s met schade realiseert. Het gespecialiseerde netwerk waarover wij beschikken bestaat namelijk uit schade experten die goedkoop schades weten te verhelpen. Doordat hun lage kosten hebben kunnen ze meer voor uw schadewagen teruggeven. Via onze slimme veiling bereikt u alle specialisten in België en in het buitenland waardoor u altijd de beste prijs krijgt. U beslist of u verkoopt of niet. Het bod dat u ontvangt is geheel vrijblijvend. De auto wordt tevens gratis bij u opgehaald.

Hoe meldt u uw wagen aan

Het aanmelden van een auto gaat zeer gemakkelijk en kost niet veel tijd. Eerst selecteert u het merk en model. Daarna vult u de technische gegevens in waaronder het bouwjaar en de kilometerstand. Uw auto komt vervolgens in de veiling te staan en meer dan 5.000 erkende autobedrijven kunnen vanaf dat moment een bod plaatsen op het voertuig. Na 24 uur wordt het hoogste bod bekend gemaakt en kunt u direct uw auto verkopen. Heeft u haast? Geen probleem, want u kunt ons ook bellen. Ons team aan automakelaars kunnen u ook een spoed bod doen waarbij u in de meeste gevallen dezelfde dag nog uw schadeauto heeft verkocht!

Beoordeling Besteautobod.be heeft 4.60 op 5 stars 139 Reviews