Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto’s.

Beste Autobod home auto

Nummer #1 autoveilingsite in België, meld uw auto ook aan!
Bel ons 03/29.32.608

Opkoper autowrakken

Heeft u een autowrak en zoekt u een opkoper autowrakken? Dan bent u wellicht bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer groot netwerk aan erkende autobedrijven, garagisten, en dealers die op zoek zijn naar een autowrak. Bij ons krijgt u gegarandeerd de beste prijs want wij laten alle aangesloten bedrijven op uw autowrak bieden! Het hoogste bod sturen wij naar u toe. U beslist vervolgens zelf of u uw auto verkopen wilt aan een van de opkopers die het hoogste bedrag biedt. Autowrak verkopen? Meld deze dan gratis en vrijblijvend bij ons aan!

autowrakken-opkopers

Ophalen autowrak

In tegenstelling tot andere veilingen komen de autobedrijven die bij ons zijn aangesloten wel de autowrakken ophalen! Bovendien kost het ophalen u helemaal niets. Ook onze veiling is geheel gratis en vrijblijvend, dus u maakt geen kosten en loopt geen risico.

autowrak-ophalen

Autowrak prijs

Alleen via onze veiling krijgt u de beste autowrak prijs. Ons netwerk heeft namelijk veel interesse in schadeauto’s en autowrakken. Doordat er heel veel bedrijven bij ons zijn aangesloten, komen er op ieder voertuig veel biedingen. Het hoogste bod sturen wij naar u door welke geheel vrijblijvend en gratis is. Wilt u weten wat uw autowrak waard is? Meld het dan gerust bij ons aan! Wilt u een autowrak richtprijs weten? Bel ons dan gerust op. Onze ervaren automakelaars kunnen een goede inschatting doen. Ook dit is gratis!

Definitie van een autowrak

De definitie van een autowrak is dat de schade enkele duizenden euro’s is, of dat de herstelkosten niet in verhouding staan tot de waarde van de auto. De auto verkopen en dezelfde terugkopen door er wat bij te leggen is vaak voordeliger dan de schade te laten herstellen.

De schade kan zowel zichtbaar aan de buitenkant zijn, maar ook onzichtbaar. Denk daarbij aan motorschade, een gebroken distributieriem, een versleten distributieketting, tikkend geluid in de motor, elektronica problemen, een kapotte versnellingsbak (manueel of automatisch), en ga zo maar door.

definitie-autowrakken

Meer geld dan u denkt

Via onze veiling kunt u meer geld terugkrijgen voor uw auto dan u denkt. Individuele autowrakken opkopers geven minder terug dan dat u ervoor kunt krijgen via onze veiling. Beperkt uw verlies door uw voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aan te melden. Wij realiseren het best mogelijke bod. In plaats van een of twee bedrijven te laten bieden vragen wij er ruim 5000! Uw autowrak verkopen of schadeauto kan in slechts 1 dag, waarbij ook het ophalen gratis is. U ontvangt het afgesproken bedrag direct zodat u meteen een andere auto zou kunnen kopen.

Distributieriem gebroken? Snel verkopen aan een goede prijs

Zoals u eerder heeft kunnen lezen kunt u ook probleemloos een auto aanmelden met motorschade. Is uw distributieriem gebroken? Ook dan kunt u uw voertuig geheel vrijblijvend bij ons aanmelden. U hoeft dus niet te googelen naar autoafbraak om uw voertuig aan te bieden voor oud ijzer want hij is nog steeds veel geld waard.

Laat 5.000 erkende garagisten op uw auto bieden. Bij ons krijgt u de beste prijs.

Contact

Lukt het aanmelden niet, of heeft u nog een vraag?

Heeft u hulp nodig of wilt u een vraag stellen? Wij staan u graag te woord op het volgende telefoonnummer: 03/29.32.608
Mailen mag ook. Stuur dan een mail naar info@besteautobod.be