Opkoper autowrakken

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wilt u een autowrak verkopen en zoekt u een opkoper autowrakken? Dan bent u wellicht bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer groot netwerk aan erkende autobedrijven, garagisten, en dealers die op zoek zijn naar een autowrak. Bij ons krijgt u gegarandeerd de beste prijs, want wij laten alle aangesloten bedrijven op uw autowrak bieden! Het hoogste bod sturen wij naar u toe. U beslist vervolgens zelf of u uw auto verkopen wilt aan de opkoper die het hoogste bedrag biedt. Autowrak verkopen? Meld deze dan gratis en vrijblijvend bij ons aan!

Snel van uw auto wrak af?
Wij verkopen alle autowrakken!

schadeauto verkopen

 

Nummer #1 autowrak verkoopsite van België!
Bel ons 03/29.32.608

autowrakken-opkopers

Ophalen autowrak

In tegenstelling tot andere verkoopsites komen de autobedrijven die bij ons zijn aangesloten wel de autowrakken ophalen! Bovendien kost het ophalen u helemaal niets. Ook onze verkoopservice is geheel gratis en vrijblijvend, dus u maakt geen kosten en loopt geen risico.

autowrak-ophalen

Autowrak prijs

Alleen via onze verkoopsite krijgt u de beste autowrak prijs. Ons netwerk heeft namelijk veel interesse in schadeauto’s en autowrakken. Doordat er heel veel bedrijven bij ons zijn aangesloten, komen er op ieder voertuig veel biedingen. Het hoogste bod sturen wij naar u door en dit bod is geheel vrijblijvend en gratis. Wilt u weten wat uw autowrak waard is? Meld het dan gerust bij ons aan! Wilt u een autowrak richtprijs weten? Bel ons dan gerust op. Onze ervaren automakelaars kunnen een goede inschatting doen. Ook dit is gratis!

Definitie van een autowrak

De definitie van een autowrak is dat de schade enkele duizenden euro’s is, of dat de herstelkosten niet in verhouding staan tot de waarde van de auto. De auto wrak verkopen en dezelfde terugkopen door er wat bij te leggen is vaak voordeliger dan de schade te laten herstellen.

De schade kan zowel zichtbaar aan de buitenkant zijn, maar ook onzichtbaar. Denk daarbij aan motorschade, een gebroken distributieriem, een versleten distributieketting, tikkend geluid in de motor, elektronica problemen, een kapotte versnellingsbak (manueel of automatisch), en ga zo maar door.

definitie-autowrakken

Meer geld dan u denkt

Via onze verkoop service kunt u meer geld terugkrijgen voor uw auto dan u denkt. Individuele autowrakken opkopers geven minder terug dan dat u ervoor kunt krijgen via onze service. Beperk uw verlies door uw voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aan te melden. Wij realiseren het best mogelijke bod. Uw autowrak verkopen of schadeauto kan in slechts één dag, waarbij ook het ophalen gratis is. U ontvangt het afgesproken bedrag direct zodat u meteen een andere auto zou kunnen kopen.

Distributieriem gebroken? Snel verkopen aan een goede prijs

Zoals u eerder heeft kunnen lezen kunt u ook probleemloos een auto aanmelden met motorschade. Is uw distributieriem gebroken? Ook dan kunt u uw voertuig geheel vrijblijvend bij ons aanmelden. U hoeft dus niet te Googlen naar autoafbraak om uw voertuig aan te bieden voor oud ijzer, want hij is nog steeds veel geld waard.

Lees hier meer over auto opkopers over het algemeen.