Over Besteautobod.be | Autoverkoop voor alle merken | Ook schadeauto’s


Waarom kiezen voor Besteautobod.be

Wilt u uw auto verkopen, maar heeft u geen zin in gedoe en wilt u wel de beste prijs? Kies er dan voor om uw auto via onze veiling te verkopen. De autotaxateurs bij Besteautobod.be zitten al 10 jaar in het vak en we hebben een netwerk opgebouwd van maar liefst 5.000 autobedrijven. Onze missie is om uw auto binnen 24 uur te verkopen. En dat lukt ons eigenlijk altijd! We maken het nog mooier: het is gratis!

Verkoop uw auto veilig én gratis via onze veiling

Bij Besteautobod.be zijn we gek op auto’s én zijn we pas tevreden wanneer u de beste prijs voor uw auto krijgt! Wij doen er alles aan om onze relaties met de aangesloten bedrijven hoog te houden, zodat u zeker weet dat uw auto door zoveel mogelijk autobedrijven en garages wordt gezien. Op die manier zorgen we ervoor dat u binnen 24 uur uw auto kunt verkopen tegen de beste prijs. Uw auto verkopen is onze passie!

Voordelen van onze autoveiling:

  • Geheel gratis uw auto aanmelden en verkopen
  • Binnen 24 uur ontvangt u het hoogste bod
  • U hoeft niet te onderhandelen
  • Meer dan 5000 aangesloten autobedrijven
  • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de branche
  • Geen ongure types aan uw deur; alleen betrouwbare kopers via ons netwerk

Verkoop van bedrijfsauto’s

Ook voor de verkoop van een bedrijfsauto is onze veiling de ideale plek. Op een snelle en makkelijke manier verkoopt u uw bedrijfswagen voor een goede prijs. Met 5.000 aangesloten erkende garagisten wordt onze veiling altijd drukbezocht. Na 24 uur wordt het hoogste bod naar u doorgestuurd. Autoverkoop van bedrijfswagens is bij ons ook geheel gratis. Vindt u het bod niet hoog genoeg? Dat is geen probleem, u bent niet verplicht om hiermee akkoord te gaan. Ook autoverkoop voor bedrijfsauto’s verloopt daarom altijd veilig en zonder risico.

Ook verkoop van schadeauto’s

Heeft uw auto schade? Geen enkel probleem. Ook met deuken, beschadigingen aan het interieur of met bijvoorbeeld een motorisch defect, kunt u deze prima verkopen via onze veiling. Zelfs wanneer uw auto hiervoor werd afgekeurd. In ons netwerk zijn veel potentiële kopers voor schadeauto’s aanwezig. Omdat een groot deel van onze aangesloten autobedrijven gespecialiseerd zijn in schadeherstel werkzaamheden, kunnen zij dit voordelig zelf doen. Om die reden krijgt u ook voor een schadewagen bij ons de beste prijs

Besteautobod.be: autoverkoop voor alle merken

Bij Besteautobod.be kunt u terecht met elk merk en model.

Via onze veiling krijgt u de beste prijs, ongeacht of het nu gaat om een oude Polo of een statige Bentley. Wilt u eerst weten wat uw auto waard is? Door u aan te melden bij Besteautobod.be weet u binnen één dag de waarde van uw voertuig. Gratis en vrijblijvend. Onze autotaxateurs zijn experts en hebben een grote passie voor auto’s. Daarom kunnen zij u een accurate prijs geven, waarvoor u uw auto direct kunt verkopen.

Hogere opbrengst autoverkoop dan bij inruilen

Overweegt u om uw auto in te ruilen vanwege het gemak? Houd er dan rekening mee dat dit in 95% van de gevallen minder opbrengt dan wanneer u de auto aanbiedt via ons netwerk. Daarnaast is aanmelden bij Besteautobod.be ook makkelijker dan inruilen. Het kost slechts 2 minuten, waarna uw auto wordt opgenomen in onze online veiling. Zo komt deze onder de aandacht bij 5.000 autobedrijven. U heeft zelf geen contact met geïnteresseerden en hoeft dus niet te onderhandelen. Na 24 uur ontvangt u het hoogste bod. Bent u hiermee akkoord, dan is uw wagen meteen verkocht en komt de koper deze gratis bij u ophalen.