Wilt u uw auto verkopen voor export?

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wat anderen zeggen over auto verkopen voor export via Besteautobod

Mary Hartman
Mary Hartman
2023-04-16
Tevreden over service en verkoopprijs auto. het proces was verbazingwekkend vlot waardoor ik snel en aan een correcte prijs mijn wagen heb kunnen verkopen!
Simon Nuyens
Simon Nuyens
2023-04-14
Goeie, vlotte en vriendelijke service!
Berry Lambo
Berry Lambo
2023-04-13
Zeer vriendelijke en bekwame medewerkers! Alles verliep super vlot,Top ervaring.
Thomas Theon
Thomas Theon
2023-04-06
Niet de hoofdprijs gekregen maar het was goed en beter dan verwacht.
Willem Henry
Willem Henry
2023-04-03
wat gegevens invullen en klaar! Al snel gebeld door vriendelijke medewerker die duidelijke uitleg gaf.snel de verkoop geregeld en alles was binnen 2 dagen afgehandeld volgens afspraak.super tevreden.
Alex Jones
Alex Jones
2023-03-26
Ik ben zeer tevreden,alles verliep zoals afgesproken,zeker een aanrader.
Deborah Arckens
Deborah Arckens
2023-03-19
Ideaal om je auto snel te verkopen en een eerlijke prijs gekregen.
Nienke P
Nienke P
2023-03-15
Wat een top service,toffe en eerlijke mensen.
Vemke van Hove
Vemke van Hove
2023-03-02
Wanneer je je wagen wilt verkopen zonder keuring neem dan zeker contact op met ivan van besteautobod,hij regelt alles zeer snel.
Pieter De Backer
Pieter De Backer
2023-03-01
Snelle afhandeling, vlotte verwerking, afspraken werden nageleefd

Auto verkopen voor export

Wilt u uw auto verkopen, maar is de keuring verlopen? Of moet uw wagen binnenkort gekeurd worden en verwacht u niet dat uw auto daar nog doorkomt? Dat is natuurlijk erg vervelend. De keuring op zich kost niet alleen geld, de kosten voor reparaties kunnen flink oplopen. Gelukkig kunt u via Besteautobod.be uw auto wél verkopen zonder keuring. En dat voor de beste prijs!

Keuring bij export niet verplicht

Kiest u ervoor om uw auto te verkopen voor export, dan is het niet verplicht om deze te laten keuren. Bij Besteautobod.be maakt het ook helemaal niet uit waarom de auto is afgekeurd. U kunt uw voertuig altijd voor de beste prijs verkopen via onze verkoopsite. Wanneer u de auto bij ons aanmeldt, plaatsen wij deze in ons systeem en gaan wij op zoek naar kopers in ons netwerk aan garagebedrijven die vervolgens bieden. Bovendien bent u nergens toe verplicht. Bent u het dus niet eens met het bedrag dat men biedt? Dan hoeft u uw auto niet te verkopen. 

Gratis en gemakkelijk verkopen

Uw auto via ons verkopen voor export is altijd gratis en vrijblijvend. Aanmelden is erg gemakkelijk en vraagt slechts twee minuten van uw tijd. Gaat u akkoord met het hoogste bod, dan spreekt u af met de koper. Deze komt de auto bij u ophalen. Ook dat is gratis. Natuurlijk krijgt u eveneens meteen het afgesproken bedrag overhandigd.

Export auto verkopen zonder keuringspapieren? geen zorgen!

Als u zelf een auto zonder keuring wilt verkopen, dan brengt dat veel rompslomp met zich mee. Er zijn haast geen particulieren of autobedrijven te vinden die uw auto willen. Een auto kan namelijk niet worden ingeschreven zonder het roze formulier die je alleen krijgt bij de tweedehands verkoopkeuring.

roze formulier aanvraag tot inschrijving van een voertuigZelf een koper in het buitenland zoeken en de export regelen is al helemaal lastig. Dit levert namelijk een hoop gedoe op en een hoop geregel qua papierwerk.

Via onze verkoopsite hoeft u zelf helemaal niets te regelen. Het enige wat u moet doen, is de auto bij ons aanmelden. De rest handelen wij voor u af. Omdat we samenwerken met autohandelaren die geen enkel probleem hebben met dat de wagen niet gekeurd is voor verkoop, en dus geen keuring of roze formulier heeft, kunt u deze daarom makkelijk en snel verkopen. Zelfs wanneer het voertuig om technische redenen is afgekeurd.

Veilig en vertrouwd verkopen voor de export of zonder keuring

ophaling kapotte autoBij Besteautobod.be werken we alleen samen met erkende autohandelaars, die we vooraf zelf screenen. Alles gebeurt steeds geheel volgens afspraak, op een vertrouwde manier.  U hoeft dus nooit angst te hebben dat de koper bij het ophalen nog moeilijk doet over de prijs. Ook over gestechel achteraf, zoals met particulieren nog weleens het geval is, hoeft u niet ongerust te zijn. Zo kunt u gerust uw auto verkopen voor de export of zonder keuring.

Bespaar uzelf dus een hoop moeite én hoge keurings- en reparatiekosten door uw auto gratis bij ons aan te melden. Wij regelen de verkoop en export.