Bestelwagen verkopen in België

Wilt u een bestelwagen verkopen, dan bent u bij de bestelwagen verkoopdienst van Besteautobod aan het juiste adres! Besteautobod heeft ruim 20 jaar ervaring met het inkopen van tweedehands voertuigen. Daardoor weten wij precies wat uw auto waard is en kunnen wij voor u de beste prijs voor uw auto realiseren. Verkoopt u uw bestelwagen via Besteautobod? Dan profiteert u onder andere van:

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd betaald bij het ophalen, dus niet achteraf!
  • Auto gratis bij u thuis opgehaald
  • Geen kosten voor de verkoop

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Hoe gaat de verkoop van een bestelwagen via Besteautobod in zijn werk?

Via onze auto verkoopdienst krijgt u de beste prijs terug voor uw bestelwagen. Onze verkoopdienst is namelijk zeer effectief in het behalen van een goed en hoog bod, waar u deze gegarandeerd voor kunt verkopen. Uw bestelwagen verkopen kan doorgaans in slechts één dag tijd.  En het grote voordeel is dat het voertuig direct wordt opgehaald. Hierdoor kunt u snel het geld in andere zaken investeren.

bestelbus-verkopen

Bestelwagen met schade verkopen

Een bestelwagen met schade of schadeauto verkopen in België is bij ons ook geen enkel probleem. Bij ons krijgt u er zelfs meer voor terug dan via andere netwerken of verkoopmethodes! Ons netwerk telt namelijk een groot aantal schadespecialisten die tegen lagere kosten schades kunnen herstellen. Hierdoor geven ze meer terug voor uw voertuig. De aangesloten specialisten zijn niet alleen bekend met cosmetische defecten zoals schade aan de buitenkant, waaronder ongeval schade, hagelschade, lakschade, deuken, krassen, en bumperschade, maar ook technische schade waaronder motorschade, een kapotte versnellingsbak of koppeling of andere (elektronische) defecten waaronder startproblemen. In alle gevallen krijgt u dus de beste prijs terug voor uw bestelwagen via onze auto verkoopdienst. U kunt het zelf gratis en vrijblijvend uitproberen!

Bij ons kunt u ook uw bestelwagen verkopen wanneer bij:

  • Motorschade of motorstoring
  • Schade aan het interieur of koetswerk
  • Kapotte koppeling of versnellingsbak

Bestelwagen verkopen voor export

In de afgelopen 20 jaar heeft Besteautobod.be een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd, bestaande uit diverse afnemers van tweedehands bestelwagens. Als u een hoog bedrag wilt ontvangen voor uw voertuig, is een bestelwagen voor export verkopen de beste optie. Op deze manier kunt u namelijk nog steeds een aanzienlijk bedrag krijgen voor een afgeschreven bedrijfswagen.

Nadat u een aanvraag heeft ingediend om uw auto te verkopen, analyseren wij eerst waar uw voertuig het meeste opbrengt na export. Vaak belandt uw voertuig in landen als Polen, Litouwen, Roemenië, Griekenland, Moldavië of Oekraïne. In deze landen is het vaak financieel onhaalbaar om een nieuw voertuig aan te schaffen vanwege de hoge kosten. Een gebruikte auto daarentegen is aantrekkelijker, omdat deze betaalbaar is en nog steeds enkele jaren mee kan gaan. Dit is gunstig voor u, omdat hierdoor de waarde van uw bestelwagen of machine zo goed mogelijk behouden blijft. Ondanks dat u het voertuig niet langer wilt bezitten, zijn er altijd nog andere geïnteresseerden die er profijt van kunnen hebben.

Besteautobod.be biedt uw auto aan bij een groot aantal internationale auto opkopers. Wanneer u uw bestelwagen verkopen wilt, dan weet u bij Besteautobod zeker dat u de beste prijs ontvangt voor uw bestelwagen.