Oldtimer verkopen? Besteautobod!

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Uw oldtimer verkopen? Binnen enkele stappen ontvangt u een gratis waardebepaling en kunt u direct uw oldtimer verkopen indien akkoord. Een klassieke auto gratis verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

auto verkopen besteautobod

Uw oldtimer verkopen? Vul dan het formulier in of bel ons 03/29.32.608

Verkoop uw oldtimer aan auto dealers in heel België

Besteautobod is het online autoverkoopplatform om snel en gemakkelijk auto’s in België te verkopen. Ook voor een snelle verkoop van uw oldtimer kunt u bij ons terecht. Het maakt ons niet uit in welke staat het is. Ook schadeauto’s zijn door onze unieke werkwijze zeer geliefd en kunnen rekenen op een goede prijs. Wij zoeken de beste autokopers en laten kopers tegen elkaar opbieden. Zo weet je zeker dat je de beste prijs krijgt. 

Wij verzamelen biedingen voor alle merken, alle soorten auto’s.

Hoe werkt het?

1. U biedt uw oldtimer aan via het webformulier

2. Wij bezorgen u onmiddellijk een offerte

3. Gaat u akkoord of niet

4. Zo ja, dan halen wij hem op in België – u wordt direct betaald

  Een oldtimer verkopen in België kan 7 dagen per week

  Via Besteautobod kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag uw eigen oldtimer verkopen in heel België, zelfs op feestdagen! Het enige wat u hoeft te doen is een aantal gegevens in te vullen van uw oldtimer. Zo kunnen wij supersnel een bod op uw oldtimer realiseren. Dit bod koppelen wij dan ook direct aan u terug. Dit is kosteloos en kost u niet meer dan 1 minuut van uw tijd.

  Wilt u de auto verkopen, dan is dat met een druk op de knop geregeld. De oldtimer zal dan meteen worden opgehaald bij u thuis. Uiteraard ontvangt u ook direct de overeengekomen prijs welke in de gratis waardebepaling naar voren is gekomen.

  Oldtimer verkopen, welke autopapieren heeft u dan nodig?

  Om uw oldtimer te verkopen heeft u de volgende papieren nodig:

   

  • Kentekenbewijs deel 1 (Domicilie/home)
  • Kentekenbewijs deel 2 (Voertuig/Vehicle)
  • Gelijkvormigheidsattest