Wij kopen auto's

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Van plan uw auto te verkopen? Wij kopen auto’s!

Wanneer u besluit om uw auto te verkopen, wilt u natuurlijk de beste deal. Ongeacht het merk of model van uw voertuig, van BMW tot Dacia of Ford, wij staan klaar om een eerlijk bod te geven. En ja, wij kopen auto’s in elke staat. Dus zelfs als uw auto schade heeft, bepaalde defecten vertoont of al enkele jaren op de teller heeft, wij kopen auto’s en bieden altijd een eerlijk en competitief bod.

Wij kopen auto’s: eenvoudig en transparant

Het besluit om uw auto te verkopen kan veel vragen en twijfels met zich meebrengen. Bij ons is het proces duidelijk en eenvoudig. Via onze website meldt u uw auto aan. Vul gegevens in zoals merk, model, bouwjaar en kilometerstand. Wij kopen auto’s van elk type en leeftijd, dus hoe meer informatie u geeft, hoe nauwkeuriger ons bod kan zijn.

Tijdsbesparing en gemak voor de verkoper

Het traditioneel verkopen van een auto kan veel tijd en energie kosten. Advertenties plaatsen, potentiële kopers ontmoeten, onderhandelingen voeren; en dan komt u erachter dat niet iedereen even betrouwbaar is als wij. Bij ons horen we vaak: “wij kopen auto’s zonder gedoe”. U vult uw gegevens in, ontvangt een bod en wij regelen de rest. Geen eindeloze onderhandelingen en kijkers die toch afhaken. Het is een rechttoe-rechtaan methode die veel verkopers als zeer prettig ervaren.

Dankzij Besteautobod kunt u rekenen op een vlotte afhandeling en wij kopen auto’s zonder gedoe direct van u over.

Waarom kiezen voor Besteautobod?

Met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche zijn wij een betrouwbare partner. Onze bedrijfsnaam, Besteautobod, is met zorg gekozen en weerspiegelt onze missie: u het best mogelijke bod bieden.

Bij acceptatie van ons bod profiteert u van onze uitgebreide service. Wij kopen auto’s direct van u over, halen ze bij u op en handelen alles netjes af, vooral handig als deze vanwege technische problemen niet meer kan rijden.

Wij kopen uw auto, ook zonder keuring!

Wij hebben met zorg onze bedrijfsnaam gekozen en heten niet voor niets Besteautobod. Al meer dan 20 jaar kopen wij auto’s, met en zonder schade, en weten dan ook precies wat uw auto echt waard is. Zo kunnen wij u altijd een goed voorstel doen. 84% gaat bij ons akkoord met het bod dus dat wil heel wat zeggen.

Kosten maakt u bij ons niet. U ontvangt gratis en vrijblijvend een bod. Gaat u akkoord met het bod dan komen wij naar u toe. Wij kopen uw auto en u ontvangt direct het afgesproken bedrag. De auto wordt meteen meegenomen en u bent er van af. 

In tegenstelling tot andere kopers hoeft u dus niet de auto ergens naar toe te brengen. Wij komen hem dus zelf ophalen. Dit is helemaal handig wanneer uw auto technische problemen heeft of vanwege schade niet meer kan of mag rijden.

 

Alles correct verlopen. Mens was netjes en op tijd. Zeer tevreden over de afhandeling.

Derck uit Aarschot

Correct en netjes afgehandeld. Eerlijke mensen. Auto verkocht van mijn vader. Zeer vlot verlopen. Een aanrader.

Brenda uit Hemiksem

Bestelwagen Mercedes Vito met succes en snel verkocht, zeker een aanrader.

Wouter uit Mechelen