Wij kopen uw auto

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Van plan uw auto te verkopen? Wij kopen uw auto!

Voor ons maakt het merk of type niet uit want wij kopen uw auto of het nu een BMW is, een Dacia, of een Ford. Bovendien is een schade of een defect aan de wagen geen enkel probleem. Wij kopen uw auto ook wanneer deze beschadigd is of kapot is! Een snellere en gemakkelijkere manier of uw auto te verkopen is er niet. Via Besteautobod ontvangt u altijd de beste prijs, en wordt uw wagen ook onmiddellijk opgehaald. 

 

wij kopen uw auto

Hoe makkelijk het verkopen gaat

Via onze website is het heel gemakkelijk om uw auto te verkopen. Via ons formulier stellen wij u een aantal vragen over uw auto. Denk hierbij aan het merk, het type, het bouwjaar, en de kilometerstand. Zo weten wij precies om welke auto het gaat. Daarnaast vragen wij u ook om meer informatie. Hier kunt u bijvoorbeeld opgeven in welke staat de auto verkeert, of dat er nog bepaalde zaken van belang zijn om te melden die een rol kunnen spelen bij de prijs.

Denk bijvoorbeeld aan de staat van het voertuig. Zo kunt u bijvoorbeeld net nieuwe banden hebben laten monteren of groot onderhoud hebben laten uitvoeren. Maar het kan ook zijn dat u een deuk heeft in een portier of dat er bepaalde opties niet goed werken. Al deze zaken kunt u hier dan meteen vermelden zodat wij een goed bod kunnen uitbrengen op uw auto. Vervolgens klikt u op de knop gratis bod en nemen wij contact met u op. Wij kopen uw auto ongeacht de staat, gebreken, of eventuele schades.

 

Wij kopen altijd uw auto

Wij kopen altijd uw auto ongeacht in welke staat uw auto verkeerd. Wij kopen zelfs uw auto wanneer de motor kapot is, de versnellingsbak moeilijk schakelt, of wanneer hij startproblemen heeft. Maar wanneer de wagen betrokken is bij een ongeval en veel schade heeft, dan kunt u ook probleemloos uw auto verkopen. Wij kopen uw auto dus altijd!

 

Gratis en vrijblijvend het beste bod

Wij hebben met zorg onze bedrijfsnaam gekozen en heten niet voor niets Besteautobod. Al meer dan 20 jaar kopen wij auto’s, met en zonder schade, en weten dan ook precies wat uw auto echt waard is. Zo kunnen wij u altijd een goed voorstel doen. 84% gaat bij ons akkoord met het bod dus dat wil heel wat zeggen.

Kosten maakt u bij ons niet. U ontvangt gratis en vrijblijvend een bod. Gaat u akkoord met het bod dan komen wij naar u toe. Wij kopen uw auto en u ontvangt direct het afgesproken bedrag. De auto wordt meteen meegenomen en u bent er van af. 

In tegenstelling tot andere kopers hoeft u dus niet de auto ergens naar toe te brengen. Wij komen hem dus zelf ophalen. Dit is helemaal handig wanneer uw auto technische problemen heeft of vanwege schade niet meer kan of mag rijden.

 

De auto hoeft niet gekeurd te worden

De auto hoeft niet gekeurd te worden voor verkoop, en dat scheelt een hoop gedoe. U kunt dus vandaag nog beslissen de auto te verkopen en dat direct regelen! Probeer onze service gratis uit!