Auto verkopen aan handelaar?

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Een auto verkopen aan een handelaar gaat via ons makkelijk en snel. Het voordeel hierbij is dat u zelf niet voor verkoper hoeft te spelen. Auto handelaren geven een goede prijs voor de wagen terug, betalen direct, en komen bovendien de wagen zelf ophalen. Via onze site kunt u in een klap alle auto handelaren bereiken in Antwerpen, Brasschaat, Luik, Gent, Leuven, Hasselt, Mechelen, Turnhout, Knokke Heist, Sint Niklaas, en alle andere Vlaamstalige plaatsen in België!

auto verkopen besteautobod

1
Bespaar veel tijd en gedoe

2
Direct geld voor uw auto

3
Gratis thuis laten ophalen

4
Helemaal gratis

Auto verkopen aan autohandelaar 

Een tweedehands wagen snel verkopen aan autohandelaar verloopt bij ons zeer rap. Wij bundelen namelijk de kracht van alle auto opkopers bij elkaar in België. Wij laten ze tegelijkertijd bieden op uw wagen en de hoogste bod dat hieruit naar voren komt, communiceren wij met u. U hoeft dus niet stuk voor stuk met iedere partij zelf te communiceren.

Uw wagen verkopen aan een handelaar, gemakkelijk en snel!

ophaling kapotte autoEen auto laten opkopen en ophalen gaat doorgaans binnen 48 uur. Zodra u een akkoord geeft op het vrijblijvende bod, dan komt de handelaar naar u toe om de deal te sluiten. Er wordt direct uitbetaald en de wagen wordt meegenomen. Alle auto opkopers die bij ons zijn aangesloten beschikken tevens over een takelwagen om uw auto te transporteren. Wanneer het voertuig aan schade of defect zou hebben, dan kan deze ook probleemloos meegenomen worden. 

Ook een schadeauto verkopen aan handelaar

schadeauto verkopenEen auto met schade verkopen aan een autohandelaar is geen enkel probleem, ongeacht hoe groot de schade is. Er mag sprake zijn van cosmetische schade zoals carroserieschade, plaatwerkschade, of schade aan het interieur. Kapotte airbags zijn geen probleem, evenals een kapotte versnellingsbak (vitesse) of kapotte motor. Ook een auto verkopen zonder keuring is mogelijk.

Voor ieder voertuig, ongeacht het probleem, vinden wij altijd een geschikte koper! Er zijn voldoende auto handelaren die uw auto willen kopen om hem vervolgens bijvoorbeeld te verkopen voor export.