Tweedehands auto verkopen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Uw tweedehands auto verkopen

Een tweedehands auto verkopen? Dan bent u bij Besteautobod aan het juiste adres! Via onze dienstverlening is een tweedehands auto verkopen heel gemakkelijk. Via onze website kunt u eenvoudig een gratis bod ontvangen op uw auto, en bij akkoord hem ook direct verkopen. U hoeft de auto nergens naartoe te brengen want wij komen hem ook gratis bij u ophalen!

 

tweedehands auto verkopen - 2e hands auto verkopen

Hoe uw tweedehands auto verkopen?

Op deze pagina vindt u een formulier waar u de gegevens van uw tweedehands auto kunt invullen. De vragen die wij onder andere stellen is het merk van de auto, het type, het bouwjaar, en de kilometerstand. Daarnaast vragen wij ook naar aanvullende informatie zodat wij een goed beeld hebben in welke staat uw tweedehands auto zich bevindt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u de auto net voor een onderhoudsbeurt heeft binnengebracht, of bijvoorbeeld nieuwe banden heeft laten monteren. Het kan ook zijn dat uw airco bijvoorbeeld stuk is, de auto niet meer wilt starten, of dat er een deuk zit in een van de portieren. Met deze aanvullende informatie kunnen wij een goed bod doen.

Gaat u akkoord met het bod dan kunt u direct de 2dehands auto verkopen aan een handelaar. Wij spreken samen met u een tijdstip af om de auto op te halen. U hoeft de wagen dus zelf nergens naartoe te brengen! Wij betalen ook meteen het afgesproken bedrag.

Tweedehands auto verkopen met schade of gebreken

Ook wanneer u schade heeft of wanneer er technische gebreken zijn kunt u eenvoudig uw 2dehands auto verkopen. Wij kopen namelijk iedere auto ongeacht of deze mankementen heeft. Is de auto bijvoorbeeld betrokken geweest bij een verkeersongeval en zit de voorkant in elkaar, of is de motor kapot gegaan of schakelt hij heel slecht? Ook dan kunt u probleemloos uw tweedehands auto verkopen via Besteautobod. Wij zorgen altijd voor het beste bod, en komen de auto zelf direct ophalen. 

Gratis uw tweedehands auto verkopen

Een van de grote voordelen van Besteautobod is dat u gratis uw auto kunt verkopen! Om te beginnen ontvangt u gratis en vrijblijvend een bod op uw 2dehands auto, en wanneer u akkoord gaat dan komen wij meteen de auto gratis ophalen. Een auto verkopen via ons kost u dus helemaal niets! Het voordeel ten opzichte van websites zoals 2ehands.be is dat u zelf geen advertentie aan hoeft te maken. Op basis van de opgegeven gegevens leggen wij uw auto voor aan de auto opkopers.

Een keuring voor verkoop is zeker niet nodig

Wanneer u normaal gesproken een tweedehands auto wilt verkopen dan moet u een keuring voor verkoop laten uitvoeren. Dit wordt ook wel de verkoopkeuring genoemd. Bij ons is dit echter niet nodig. U kunt uw tweedehands auto dus gewoon verkopen zonder keuring. Dit scheelt u tijd, gedoe, en geld. Bovendien is het ook niet altijd mogelijk om uw auto naar de keuring te brengen, bijvoorbeeld wanneer er startproblemen zijn. Via ons kunt u dus altijd eenvoudig van uw 2dehands auto af! 

Probeer het zelfs kosteloos uit. Binnen enkele uren kunt u uw 2dehands auto verkopen!