Opel verkopen?

Ontvang de beste prijs!
Ook schadeauto’s

Opel verkopen

Nummer #1 auto verkoop site in België, meld uw auto ook aan!
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Open verkopen aan de hoogste prijs

Uw Opel verkopen aan de hoogste prijs? In één dag zonder gedoe, en geheel gratis.
U kunt snel een eenvoudig uw tweedehands Opel verkopen. Uw Opel aanmelden bij onze 24 uurs verkoopservice kost u niets. Wij leggen uw auto voor aan de aangesloten autobedrijven bestaand uit garagisten, dealers, en schadeherstellers. Deze bedrijven krijgen 24 uur de tijd om op uw auto een bod uit te brengen. Vervolgens sturen wij u het hoogste bod toe dat geheel vrijblijvend is. Indien u wilt kunt u uw Opel verkopen aan het hoogste bod. Ook verkopen is gratis! Benieuwd naar het hoogste bod? Meld uw auto dan nu aan.

Direct geld voor uw Opel + gratis ophaalservice

Indien u akkoord gaat met het hoogste bod, dan heeft u uw Opel verkocht. De koper spreekt met u een tijd en datum af om de auto te komen ophalen. Ook het ophalen kost u geen geld. Dat maakt onze service volledig gratis. Zonder gedoe snel uw Opel verkopen dus.

Opel verkopen met schade of defecten

Indien uw Opel schade heeft, technische problemen of mankementen, dan kunt u deze ook gratis aanmelden bij onze verkoopservice. Is het koetswerk beschadigd, de auto betrokken geraakt bij een ongeval, of is de motor stuk? Wat het probleem ook is… ons netwerk doet altijd een goed bod! Snel uw Opel met schade verkopen zonder gedoe.

Schades zijn vaak zeer kostbaar om te herstellen, evenals de herstelling voor een versleten koppeling of versnellingsbak. Een koppeling kost u snel 1200,- euro, en een nieuwe versnellingsbak kan in sommige gevallen wel 4000,- euro kosten. Een kapotte motor laten herstellen is ook niet goedkoop. De prijzen liggen in veel gevallen tussen de 1000,- en 3000,- euro.

Veel verkochte modellen

Modellen die vaak worden aangeboden zijn de Opel Adam, Agila, Ampera, Astra, Cascada, Corsa, Insignia, Karl, Meriva, Mokka, Mokka X, Zafira, Crossland, of de Grandland, maar uiteraard is verkoop van alle andere modellen ook mogelijk.

Ook uw camion verkopen kan eenvoudig via onze verkoopservice. Heeft u een Opel Vivaro, Combo, of Movano, dan kunt u deze ook snel aan een goede prijs verkopen.

Direct uw Opel aanmelden voor verkoop

U kunt op deze pagina direct uw Opel aanmelden voor verkoop. Aanmelden is gratis en kost u dus niets. U loopt geen risico want het bod dat u ontvangt is vrijblijvend. Uw Opel verkopen is dus niet verplicht. Probeer onze service daarom gerust eens uit.

Waarom mensen hun Opel verkopen

Wij horen verschillende verhalen van mensen waarom zij hun Opel verkopen. De verhalen lopen zeer uiteen. De een heeft snel geld nodig en verkoopt daarom de wagen. De ander krijgt een lease auto van de zaak en de huidige auto wordt overbodig. Het kan ook zijn dat de wagen is afgekeurd bij de keuring omdat er iets mis is. Niet iedereen heeft het geld om de herstellingen te laten uitvoeren, is dan gedwongen afstand te doen van het voertuig. Bij ons kunt u ook uw Opel verkopen zonder keuring. Ons netwerk biedt ook op voertuigen zonder keuring of afgekeurde voertuigen de beste prijzen.

Andere redenen waarom mensen overgaan tot verkoop:

  • Gezinsuitbreiding
  • Schade aan het voertuig
  • In verband met geld besparen kiezen voor een kleinere auto

 

Nieuwe Opel kopen bij de dealer

Bent u van plan een nieuwe Opel te kopen? Kijk dan eerst eens op hun website. Vaak heeft het automerk ook stockwagens waarop u flink kunt besparen. Een gratis tip dus. Niet iedere dealer of garagist geeft een goede prijs terug bij inruil. Probeer onze service gratis en vrijblijvend uit. Morgen weet u precies hoeveel uw Opel waard is bij ons.

 

Opels via ons verkocht onlangs

opel astra verkocht opel cabrio opel corsa verkopen