Mercedes verkopen

Snel uw Mercedes verkopen voor de beste prijs? Via onze snelle en slimme autoverkoop site doet u dat gratis, en wel binnen één dag! Bij ons krijgt u altijd het beste bod op uw auto! Wij maken namelijk gebruik van onze online verkoopsite waar garagisten en dealers, deel van uitmaken. Zij bieden stuk voor stuk op uw wagen. Wij verzamelen het hoogste bod en die delen wij met u. U kunt de Mercedes verkopen aan de hoogste bieder, welke de auto tevens gratis op komt halen! Ons systeem is risicovrij en kost u helemaal niets. Het aanmelden is zonder verplichtingen. U bepaalt dus zelf of u de auto verkoopt. Vooraf weet u precies wat uw Mercedes waard is en waarvoor u deze direct kunt verkopen!

Mercedes verkopen?

Gratis en snel uw Mercedes verkopen… Zelfs met schade!

Beste Autobod-Mercedes verkopen

Nummer #1 auto verkoop service van België
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Hoeveel is mijn Mercedes waard?

Hoeveel uw Mercedes waard is hangt van een aantal factoren af. Hoeveel u ervoor terug krijgt hangt tevens sterk af van waar u hem te koop gaat aanbieden. Dit kan via een zoekertje maar ook als inruil. Een van de meest efficiënte verkoopmethodes is via onze auto verkoop site! Wij laten namelijk zeer veel betrouwbare garagisten en dealers een bod uitbrengen op uw auto. De bedrijven kunnen meerdere malen een bod uitbrengen, en elkaar ook overbieden. Hiervoor krijgen ze 24 uur de tijd. Wanneer de tijd is verstreken wordt de veiling gesloten en het hoogste bod bekend gemaakt. Dit bod krijgt u van ons uiteraard meteen te horen. U beslist wat u met het bod doet. Bij ons is het bod gratis en vrijblijvend. Gaat u akkoord dan kunt u meteen de Mercedes verkopen. U weet bij ons vooraf precies wat uw Mercedes waard is!

binnenkant mercedes

Waarom mensen hun Mercedes verkopen

De redenen waarom mensen hun Mercedes verkopen verschillen. De een krijgt een andere job en hoeft niet meer veel kilometers gaan rijden. De huidige E-klasse voldoet dan misschien niet meer, en men kijkt dan vervolgens naar een kleinere wagen. Het kan ook zijn dat er een kindje op komst is en dat de huidige A-klasse te klein wordt. Ook dan wil je de huidige Mercedes verkopen en een andere gaan kopen. Reparaties en herstellingen kosten vaak veel geld. Niet iedereen heeft het geld of wilt opnieuw een groot bedrag in de auto investeren. Ook daarom worden auto’s verkocht. Mocht je de huidige auto willen verkopen, en een nieuwe Mercedes willen gaan rijden, dan kun je op de website van Mercedes eens kijken naar het aanbod. Het verkopen kan het snelst via ons tegen het hoogste bedrag!

Hoeveel kosten reparaties en herstellingen?

Hoeveel de reparaties en herstellingen kosten van de auto verschillen per model. Zo is de A-klasse goedkoper qua onderdelen dan bijvoorbeeld een E-klasse of een GLE. Ook zijn de herstelkosten van bedrijfswagens zoals een Mercedes Sprinter of Mercedes Vito ook weer duurder dan die van de kleine personenwagens.

Dure reparaties zijn vaak schadeherstel, een kapotte koppeling, of een defecte versnellingsbak. Een gemiddelde schade kost 3000,- euro. Een koppeling vervangen kost rond de 1200.- euro en een versnellingsbak reparatie kan variëren tussen de 1200,- en 6000,- euro. Veel mensen besluiten om hun Mercedes te verkopen wanneer er grote kosten in het spel zijn. Verkopen is vaak een goede optie omdat je via de veiling zoals die van ons, alsnog een zeer goede prijs voor terug kunt krijgen. Niet alleen zorgt de veiling voor het hoogste bod, maar is ons netwerk ook gespecialiseerd. Dat betekent dat er ook veel specialisten tussen zitten die tegen lage kosten uw auto kunnen repareren en de auto zelf doorverkopen. Zo krijgt u vervolgens weer de beste prijs ervoor terug.

Prijzen voor normaal onderhoud:

  • Prijs nieuwe accu = 195,- euro
  • Nieuwe remschijven+remblokken (voorkant) = 500,- euro
  • Kosten nieuwe koppeling = 1500,- euro
  • Nieuwe banden rondom = 750,- euro

Kosten bij schade:

  • Motorschade = 2000,- tot 6000,- euro
  • Laten spuiten van de voorbumper = 800,- euro
  • Kras laten verwijderen portier = 850,- euro
  • Deuk laten verwijderen portier = 1000,- tot 1500,- euro
  • Reparatie aan de versnellingsbak = 2000,- tot 5000,- euro

Hoe zonder gedoe de Mercedes verkopen?

Wie al eens eerder via een zoekertje een auto heeft verkocht weet ongetwijfeld hoeveel gedoe je dat kan opleveren. Kopers maken een afspraak en komen niet, of ze spreken een prijs af op voorhand en wanneer ze komen kijken willen ze er een stuk minder voor geven. Ook krijg je via bijvoorbeeld 2dehands.be veel mailtjes met biedingen die ver onder de echte waarde zitten. Kortom een pure tijdverspilling.

Hoe dan wel uw Mercedes verkopen zonder gedoe? Het antwoord is simpel! Via onze gratis en vrijblijvende autoveilingsite namelijk. Hier kunt u zonder gedoe direct uw auto verkopen, en vooraf weet u precies hoeveel dat gaat zijn. De veiling levert niet alleen de beste prijs op, maar ook komen alle deelnemers zonder gezeur aan uw deur de auto ophalen. Snel verkopen en tegen het hoogste bedrag!

 

Verkopen kost geen geld

Een wagen verkopen kost bij ons geen geld. Ons systeem is namelijk helemaal gratis, van A tot Z. Het ontvangen van een bod op uw Mercedes is gratis en vrijblijvend. Aanmelden en verkopen kosten ook niets. U hoeft niet de auto te verkopen als u dat niet wilt. U beslist of u het eens bent met de prijs. Wilt u wel uw Mercedes verkopen dan komt de koper (hoogste bieder) deze meteen bij u ophalen. Ook dit is gratis!

 

Veilig verkopen via de onze auto verkoop service

De online auto verkoop service die wij u bieden is gebaseerd op een groot netwerk van gescreende en erkende merkdealers, garagisten, en schadeherstellers.Hierdoor heeft u de zekerheid dat u uw Mercedes veilig en vertrouwd kunt verkopen en dat u direct geld in handen krijgt. De verkoop verloopt altijd soepel en zonder gedoe. Ook zonder keuring voor verkoop, kunt u uw auto makkelijk en snel verkopen.

 

Meest aangeboden Mercedes modellen

Modellen die bij ons het meest worden aangeboden zijn de Mercedes A klasse (160/180/200), B klasse (160/180/200), C klasse, CLK, E klassen, SLK, CLA, Gl, SL, GLE, GLA, en GL. Naast personenwagens worden er ook veel camions en camionettes bij ons aangeboden. De meest aangeboden bedrijfswagens zijn de Mercedes Sprinter, Vito, en Citan. Staat uw model of serie niet tussen? Geen probleem want op ieder voertuig realiseren wij altijd het hoogste bod!

 

Schade of gebreken

Heeft uw Mercedes schade en wilt u deze verkopen dan is dit geen enkel probleem. Ook de omvang van de schade maakt voor de online verkoopservice niet uit. Een deuk of kras is net zo min een probleem als een motorkap of een zijkant die in elkaar zit. Heeft de Mercedes gebreken of technische problemen dan is er ook niets aan de hand. Een kapotte versnellingsbak, koppeling of lastige storing zijn geen redenen om een slechte prijs voor uw Mercedes terug te krijgen. De dealers en garagisten hebben zelf de mogelijkheid om deze zaken tegen inkoopsprijs te verhelpen. Dit betekent dat herstel voor deze bedrijven een stuk minder kost waardoor u weer een betere prijs terugkrijgt vergeleken met inruil of particuliere verkoop. Meld uw wagen gratis en vrijblijvend aan. Het kost u niets. Uw Mercedes verkopen kan in één dag aan de beste prijs!