Autowrak verkopen

Hoe uw autowrak verkopen?
Via onze autowrakken verkoopsite kan dat binnen een dag en kost u geen geld.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

onder gedoe uw autowrak verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons netwerk bestaat uit een zeer groot aantal erkende garagisten welke actief deelnemen aan onze verkoop service. Door uw wagen gratis aan te melden, kunt u snel uw autowrak verkopen.

U ontvangt het hoogste bod welke vrijblijvend is. U bepaalt of u het voertuig wilt verkopen of niet. Bij akkoord heeft u direct uw autowrak verkocht en spreekt u een tijd en datum af voor de ophaling. Sneller en gemakkelijker kan niet!

De voordelen om via ons te verkopen zijn:

✔️Snel verkopen en snel geld
✔️Altijd het beste bod
✔️Geen gedoe
✔️Geen verkoopkeuring nodig
✔️Gratis opgehaald
✔️Van A tot Z geen kosten

Uw Autowrak verkopen?

Ontvang de beste prijs + gratis opgehaald

autowrak verkopen
Nr #1 autowrak-verkoop-site van België
Contacteer ons 03/29.32.608 (7 op 7 tot 21u)

Uw autowrak wordt direct opgehaald

Wanneer u akkoord gaat met het bod dan wordt uw autowrak opgehaald volgens afspraak. Dit kan vaak dezelfde dag nog! Zo bent u snel van uw wagen af en heeft u meteen het geld in handen. Ook de ophaling kost u niets. Onze verkoopdienst is geheel gratis en vrijblijvend. U maakt dus nooit kosten. Snel verkopen zonder kosten dus.

Meteen van uw autowrak af? Kies voor een spoed bod

Heeft u haast? Bel ons dan op! Wij kunnen ook in slechts 5 minuten tijd een spoedbod realiseren en de wagen binnen enkele uren al ophalen. Ideaal wanneer u snel geld nodig heeft om een andere wagen te kopen. Wij hebben een groot betrouwbaar netwerk waardoor wij een goede prijs kunnen realiseren en snel kunnen handelen.

 

Wat is een autowrak nu eigenlijk?

autowrak na aanrijdingEen autowrak, ook wel ongeval wagen genoemd,  is een auto welke een zeer grote schade heeft, of zelfs niet meer kan rijden. Het kan zijn dat de wagen betrokken is geraakt bij een verkeersincident, maar ook dat de motor het heeft begeven of dat er een zeer kostbaar onderdeel stuk is. In het geval van een ongeval, dan kan het voorkomen dat de auto zelfs niet meer kan rijden. Via ons kunt u snel uw autowrak verkopen voor de beste prijs, en het kost u bovendien helemaal niets. De wagen kan op iedere plaats in België worden opgehaald, ook wanneer deze niet meer rijdbaar is. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw autowrak aanmelden is gratis

U kunt uw autowrak gratis aanmelden voor verkoop bovenaan de site. U vult eerst het merk en type in. Daarna wordt gevraagd naar het bouwjaar en de kilometerstand. Wanneer u de gegevens heeft ingevuld, dan komt uw autowrak in ons systeem te staan en kunnen de erkende garagisten en dealers beginnen met bieden op uw wagen. Na 24 uur wordt het hoogste bod met u gecommuniceerd. U beslist dan of u akkoord gaat met het bod of niet. Gaat u akkoord dan wordt er een tijd en datum voor de ophaling met u afgesproken. Meestal kan dit al binnen enkele uren! U verliest daardoor geen kostbare tijd en kunt snel uw autowrak verkopen. Bovendien is onze veiling gratis en maakt u met het verkopen géén kosten.

Autowrak verkopen zonder keuring

Uiteraard is een keuring niet noodzakelijk. Zeker wanneer uw auto niet meer kan rijden is het vrijwel onmogelijk om daar een keuring op te krijgen, en voor ons is dat natuurlijk geen enkel probleem. Heeft uw wagen de jaarlijkse keuring gemist of is hij er niet door gekomen? Geen probleem, want wij verkopen iedere wagen binnen één dag, zelfs zonder keuring. Ook een keuring voor verkoop is bij ons niet nodig!

Alle schades

hagelschade autoHeeft u carosserieschade, motorschade, hagelschade, een defecte koppeling, een motor die niet meer start, of blauwe rook uit uw uitlaat? Wat de wagen ook mankeer, hier kunt u dus vrijblijvend uw wagen aanmelden.

Ieder automerk kunt u aanbieden zonder dat u daar zelf voor hoeft te betalen. Zelfs de verkoop is gratis! Heeft u een Audi, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mercedes, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen of Volvo, dan kunt u hem dus zonder problemen aanmelden. Ook de minder voorkomende merken zoals Infinity, Lotus, Bentley, Chrysler, Ferrari, Land Rover, en ga zo maar door.