Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Auto en minibus

Nummer #1 autoveilingsite in België, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Auto verkopen particulier


Een auto verkopen particulier? Via onze efficiënte autoveiling bereikt u in een klap zeer veel autobedrijven. De autobedrijven krijgen bij ons 24 uur lang de tijd om op uw particuliere auto te bieden. Het hoogste bod sturen wij u toe, en beslist of u uw auto daarvoor verkoopt of niet. Geheel gratis en vrijblijvend!

Auto aan een particulier verkopen


Via internet kunt u tegenwoordig eenvoudig een auto aan een particulier verkopen door bijvoorbeeld een zoekertje te plaatsen. Zo bereikt u onder andere particulieren.

Wilt u zonder gedoe uw auto verkopen, dan is verkopen aan een particulier waarschijnlijk niet de meest handige manier. Particulieren zijn namelijk erg kritisch, omdat ze een privé aankoop doen. Wanneer u snel en gemakkelijk zonder gedoe uw auto wilt verkopen, dan raden wij u aan zeker eens onze service uit te testen. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend.

Verkopen als particulier


Als particulier kunt u prima aan bedrijven verkopen. De bij ons aangesloten bedrijven zijn allemaal erkend en dus ook betrouwbaar. De koper komt naar u en haalt de auto op. Het afgesproken bod krijgt u meteen in uw handen.

Altijd de beste prijs


Doordat wij ruim 5000 aangesloten autobedrijven 24 uur lang de tijd geven om op uw auto te bieden, komt er snel een hoog bod tot stand. Bedrijven kunnen namelijk ook elkaar overbieden en zijn in alle merken en types geïnteresseerd, dus ook die van u. Ook als uw wagen schade heeft kunt u deze eenvoudig aan een goede prijs verkopen.