Tweedehandskeuring voor de verkoop, of juist niet?

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Wat is een tweedehandskeuring?

Een tweedehandskeuring is een keuring van een tweedehands voertuig. Dit kan een verplichte keuring zijn voordat een voertuig wordt verkocht, of een keuring die door de koper zelf wordt uitgevoerd om de staat van het voertuig te beoordelen. De keuring kan technische aspecten van het voertuig, zoals de werking van de motor en remmen, en ook esthetische aspecten, zoals de staat van de carrosserie en interieur, omvatten. Het doel is om te bepalen of het voertuig veilig en in goede staat is om te rijden.

 
auto verkopen besteautobod

Uw huidige auto zonder keuring verkopen? Besteautobod.be!

  • Een auto aanmelden is gratis
  • Binnen 30 seconde heeft u de wagen aangemeld
  • Alle voertuigen mogen worden aangemeld, dus ook schadeauto’s en auto’s zonder tweedehandskeuring!
  • Indien u akkoord gaat met de prijs dan kunt u de auto ook direct verkopen
  • De auto opkoper komt de auto ophalen en betaalt u direct het bod
  • De wagen laten keuren is niet nodig!

Wel of geen tweedehandskeuring?

Wanneer u uw auto gaat verkopen dan heeft u twee opties. U kunt uw auto laten keuren voordat u deze aan een particulier verkoopt. Echter bestaat er ook nog de optie om uw auto zonder keuring te verkopen. Het laatste levert u vaak meer geld op. Wanneer u uw auto aanbiedt aan een platform als dat van Besteautobod dan wordt uw auto aangeboden bij een groot aantal autobedrijven in heel België. Daardoor is het bod wat u ontvangt vrijwel altijd hoger dan wanneer u uw auto particulier verkoopt. Daarnaast bespaard u op de kosten van de tweedehandskeuring waar 

hoeveel is mijn auto waard

Hoe werkt het verkopen van een auto zonder tweedehandskeuring? 

Het verkopen van een auto zonder een tweedehandskeuring is vrij eenvoudig. Via het formulier bovenaan de pagina kunt u de gegevens van uw auto invullen. Hierbij geeft u onder andere het type, de kilometerstand en de staat van de auto door. Vervolgens wordt uw auto aangeboden aan een groot aantal bedrijven en handelaren waarna u van ons het beste bod ontvangt. Indien akkoord wordt de auto gratis bij u thuis opgehaald. 

 

 

Beste Autobod-schadeauto