Sloopauto verkopen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Welkom bij Besteautobod, dé plek om uw sloopauto te verkopen! Wij zijn dé specialist in het inkopen van sloopauto’s en bieden u een eenvoudige en betrouwbare manier om uw sloopauto te verkopen tegen een eerlijke prijs.

Wij begrijpen dat het verkopen van een sloopauto een lastige klus kan zijn. Vaak staat de auto al langere tijd stil en is het lastig om hem zelf nog te verkopen. Maar bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van sloopauto’s en zorgen ervoor dat u snel van uw auto af bent.

Snel uw sloopauto verkopen?
Wij verkopen alle sloopauto’s!

schadeauto verkopen

 

Nummer #1 sloopauto verkoopsite van België!
Bel ons 03/29.32.608

autowrakken-opkopers

Ophalen sloopauto

In tegenstelling tot andere verkoopsites komen de autobedrijven die bij ons zijn aangesloten wel de sloopauto’s ophalen! Bovendien kost het ophalen u helemaal niets. Ook onze verkoopservice is geheel gratis en vrijblijvend, dus u maakt geen kosten en loopt geen risico.

autowrak-ophalen

Sloopauto prijs

Alleen via onze verkoopsite krijgt u de beste prijs. Ons netwerk heeft namelijk veel interesse in schadeauto’s en sloopauto’s. Doordat er heel veel bedrijven bij ons zijn aangesloten, komen er op ieder voertuig veel biedingen. Het hoogste bod sturen wij naar u door en dit bod is geheel vrijblijvend en gratis. Wilt u weten wat uw sloopauto waard is? Meld het dan gerust bij ons aan! Wilt u een richtprijs weten? Bel ons dan gerust op. Onze ervaren automakelaars kunnen een goede inschatting doen. Ook dit is gratis!

Hoe werkt het sloopauto verkopen via Besteautobod?

Hoe werkt het verkopen van uw sloopauto aan ons? Heel simpel. U kunt ons telefonisch bereiken of online een formulier invullen. Wij bieden uw sloopauto vervolgens aan bij ons grote netwerk aan auto opkopers. Uit de biedingen die volgen contacteren wij u vervolgens met het beste bod wat binnen is gekomen. Wanneer u uw sloopauto tegen deze prijs wilt verkopen wordt er met u een afspraak gemaakt om de auto bij u thuis op te halen. Bij het ophalen ontvangt u dan ook direct het afgesproken bedrag.

Definitie van een sloopauto

De definitie van een sloopauto is dat de schade enkele duizenden euro’s is, of dat de herstelkosten niet in verhouding staan tot de waarde van de auto. De auto wrak verkopen en dezelfde terugkopen door er wat bij te leggen is vaak voordeliger dan de schade te laten herstellen.

De schade kan zowel zichtbaar aan de buitenkant zijn, maar ook onzichtbaar. Denk daarbij aan motorschade, een gebroken distributieriem, een versleten distributieketting, tikkend geluid in de motor, elektronica problemen, een kapotte versnellingsbak (manueel of automatisch), en ga zo maar door.

definitie-autowrakken

Meer geld dan u denkt

Via onze verkoop service kunt u meer geld terugkrijgen voor uw auto dan u denkt. Individuele sloopauto opkopers geven minder terug dan dat u ervoor kunt krijgen via onze service. Beperk uw verlies door uw voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aan te melden. Wij realiseren het best mogelijke bod. Uw sloopauto verkopen kan in slechts één dag, waarbij ook het ophalen gratis is. U ontvangt het afgesproken bedrag direct zodat u meteen een andere auto zou kunnen kopen. 

Lees ook over onze service voor een auto verkopen voor de export.