Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Auto en minibus

Nummer #1 autoveilingsite in België, meld uw auto ook aan!

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Schadeauto


Via ons kunt u een schadeauto eenvoudig verkopen aan een goede prijs. Onze autoveiling is namelijk gespecialiseerd in de verkoop van schadeauto’s. Wij laten alle aangesloten schadeherstel specialisten op uw auto bieden en sturen het hoogste bod vervolgens naar u door. Helemaal gratis en voor niets! Bevalt het bod u, dan kunt u uw schadeauto direct verkopen.

Altijd de beste prijs


Dankzij ons grote netwerk en ons slimme veilingssysteem krijgt u altijd de best mogelijke prijs op uw schadeauto. De aangesloten autobedrijven krijgen namelijk 24 uur de tijd om een bod uit te brengen, waarbij ze ook kunnen overbieden. Wanneer de veiling sluit, krijgt u het hoogst behaalde bod van ons te horen.

Bod is vrijblijvend


U bent niet verplicht om uw schadeauto via ons te verkopen. U kunt namelijk het bod gewoon weigeren. Alleen wanneer u akkoord gaat, dan sluit u de deal en verkoopt u uw schadeauto aan de genoemde prijs. Wat u ook beslist, geld kost het u nooit.

Koper komt naar u toe


Soms kan een schadeauto niet rijden, daarom is het extra handig dat al onze kopers de schadewagen altijd komen ophalen. Ook het ophalen kost u niets! De koper betaalt u meteen het afgesproken geldbedrag en neemt de auto mee, rijdend of niet.

Gratis laten veilen


U kunt uw schadeauto gratis laten veilen en indien het bedrag u bevalt dan kunt u tevens direct verkopen. Onze service kost u niets dus probeer het gerust gratis en vrijblijvend uit.