Auto verkopen Hasselt

Snel, veilig en vertrouwd een auto verkopen in Hasselt? Meld direct aan!

 


Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Eenvoudig in Hasselt uw auto verkopen

Overweegt u uw wagen van de hand te doen in Hasselt? Besteautobod staat voor u klaar om een betrouwbare koper te vinden. Op Besteautobod.be vindt u een uitgebreid netwerk van opkopers, niet alleen uit Hasselt maar ook uit Balen, die interesse tonen in alle typen en merken auto’s. Het aanbieden van uw occasie is kosteloos, vereist weinig moeite en kan vlot verlopen. Bovendien garanderen we dat u de optimale prijs ontvangt voor uw voertuig.

snel auto verkopen

U ontvangt binnen 24 uur per email het beste bod. Dit is een gegarandeerd bod voor de verkoop van uw auto

vrijblijvend voertuig aanmelden

U bepaalt zelf of u wilt verkopen aan de auto opkoper of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

gratis verkopen

Het aanmelden en het verkopen kost u bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij uw auto verkopen!

Auto opkoper

Rap uw auto verkopen in Hasselt

Zit u met de vraag hoe u uw auto kunt verkopen en zoekt u een snelle manier om dit te doen? Zoekt u een koper die direct bereid is uw auto over te nemen en belang hecht aan het betalen van een rechtvaardige prijs voor uw gebruikte auto? Dan hebben wij precies wat u nodig heeft.

We hebben een uitgelezen groep auto opkopers in Hasselt samengebracht op ons platform, waar zij in competitie treden om uw auto. Dit garandeert dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw voertuig, en wel binnen 24 uur!

Registratie op ons platform is geheel gratis, en u heeft volledige vrijheid om te besluiten of u uw auto wel of niet verkoopt. Neem de stap en kom erachter hoeveel uw auto echt waard is!

Probleemloos een kapotte of oude auto verkopen in Hasselt

Wilt u in Hasselt of omstreken van uw auto af, zonder hoofdbrekens en voor de best mogelijke prijs? Het idee van vreemden aan uw deur of onderhandelingen over de verkoopprijs spreekt u waarschijnlijk niet aan. Het kan ook voorkomen dat uw auto niet door de keuring is gekomen. Een verkoop aan particulieren lijkt dan ingewikkeld. Gelukkig ontloopt u al deze problemen met Besteautobod.be. Ons platform verbindt u uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde opkopers, waardoor u direct weet waar u aan toe bent met de verkoopprijs. Verkoop uw auto dus zorgeloos via ons.

auto verkocht
Auto snel en slim verkopen

Verkoop uw auto vlot zonder kosten

Plant u uw auto te verkopen in Limburg? Of u nu in Hasselt, Genk, Tongeren of een van de vele andere gemeenten zoals Sint-Truiden, Bilzen, of Lommel woont, wij staan voor u klaar! In Limburg, van Maaseik tot aan Zonhoven en van Diepenbeek tot Kinrooi, bieden we u een eenvoudige oplossing voor de verkoop van uw voertuig.

Door uw auto via ons online formulier aan te melden, ontvangt u onmiddellijk een concurrerend bod van een uitgebreid netwerk van auto opkopers verspreid over de hele provincie Limburg.

 

Schadeauto of autowrak verkopen voor export

Wilt u een kapotte auto verkopen? De auto opkopers die zijn aangesloten bij Besteautobod.be bieden op alle merken auto’s in Hasselt en omgeving. Ongeacht bouwjaar, kilometerstand, of de toestand van uw auto. Ook een auto verkopen zonder keuring of het verkopen van een schadeauto is dus mogelijk. 

Om een passend bod te ontvangen dient u eventuele schade bij het aanmelden wel te melden. 

schadeauto verkopen

Vragen? Wij helpen u graag!

Een greep uit onze tevreden klanten

Alles correct verlopen. Mens was netjes en op tijd. Zeer tevreden over de afhandeling.

Derck uit Hasselt

Correct en netjes afgehandeld. Eerlijke mensen. Auto verkocht van mijn vader. Zeer vlot verlopen. Een aanrader.

Brenda uit Tongeren

Bestelwagen Mercedes Vito met succes en snel verkocht, zeker een aanrader.

Wouter uit Genk