Occassie verkopen? Altijd de beste prijs!

Auto en minibus

Nummer #1 autoveilingsite in België, meld uw auto ook aan!
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Occasie verkopen


Een occasie verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Via onze site kunt u namelijk heel gemakkelijk een occasiewagen verkopen binnen één dag aan de hoogste prijs. Wij leggen uw wagen voor aan meer dan 5000 aangesloten autobedrijven. Deze autobedrijven kunnen via onze unieke veiling direct een bod plaatsen. Na 24 uur wordt het hoogste bod met u gecommuniceerd. U beslist of u de occasie wilt verkopen aan het hoogste bod. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend!

Snel van uw wagen af


Snel van uw occasie af? Wij helpen u graag. Door uw wagen aan te bieden op onze site kunt u hem snel verkopen aan een goede prijs. Omdat wij uw auto voorleggen aan meer dan 5000 erkende garagisten, dealers, en schade-experts ontvangt u altijd de beste prijs, ongeacht welk merk of type occassie u wilt verkopen.


autowrak-ophalen

Binnen enkele stappen aangemeld


Om uw wagen aan te melden voor de veiling kiest u eerst het merk en model. Daarna geeft u aan van welk bouwjaar het voertuig is, wat de kilometerstand is, op welke brandstof hij rijdt, en of de versnellingen manueel of automatisch zijn. Vervolgens kunt u opmerkingen delen die wellicht belangrijk zijn voor de koper, zoals de technische staat of schade. Indien alles is ingevuld dan komt uw wagen in de veiling te staan en kunnen alle aangesloten bedrijven beginnen met het uitbrengen van een bod.

De beste prijs in 24 uur


Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod bekend gemaakt. U bent niet verplicht het bod te accepteren. U kunt dus vrijblijvend de veiling uittesten om te zien wat uw occasie waard is. Wilt u verkopen, dan kunt u akkoord gaan met het genoemde bod.

De overdracht


Indien u akkoord bent met de prijs dan neemt de koper contact met u op. Vervolgens kunt u samen een tijdstip afspreken dat u goed uitkomt. De koper komt naar u toe om de occassiewagen op te halen en rekent direct met u af. U hoeft nergens naartoe en dat spaart u tijd en brandstof. De koper zorgt voor het vervoer van uw occasie. Ook als uw wagen niet meer rijdt, om wat voor reden dan ook, kan deze altijd worden meegenomen.

Iedere occasie verkopen


U kunt iedere occasie eenvoudig verkopen. Voor ieder voertuig vinden wij altijd meerdere kopers die interesse hebben, ook wanneer u schade heeft of wanneer de wagen niet meer kan rijden. Meld uw wagen daarom gerust aan. Er zijn geen kosten of verplichtingen. U kunt de service dus gratis zonder enig risico uittesten!