Occasie verkopen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Een occasie verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Via onze site kunt u namelijk heel gemakkelijk een occasie wagen verkopen, binnen één dag aan de hoogste prijs. Wij leggen uw wagen voor aan autobedrijven. Deze autobedrijven kunnen via onze unieke verkoopservice direct een bod plaatsen. Na 24 uur wordt het hoogste bod met u gecommuniceerd. U beslist of u de occasie wilt verkopen aan het hoogste bod. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend!

Occassie verkopen?
Altijd de beste prijs!

beste-autobod-Audi verkopen

De beste occasie verkoopsite van België!
Contacteer ons op 03/29.32.608

Snel van uw occasie wagen af

Snel van uw occasie wagen af? Wij helpen u daar graag mee. Het is niet altijd even makkelijk om van uw tweedehandswagen af te geraken, en daar bieden wij een gemakkelijke oplossing voor. Door uw wagen aan te bieden op onze verkoopsite kunt u de occasie auto snel verkopen aan een goede prijs. Onze verkoopsite heeft een zeer groot netwerk aan erkende garagisten, dealers, en schade-experts, en daardoor ontvangt u altijd de beste prijs, ongeacht welk merk of type occasie u wilt verkopen. 

Binnen enkele stappen uw occasie aangemeld

Om uw wagen aan te melden voor de gratis en vrijblijvende verkoopservice, scrolt u naar boven toe, en vult u de vragen in. Als eerst kiest u het merk en model van de occasiewagen. Daarna geeft u aan van welk bouwjaar het voertuig is, en wat de kilometerstand is. Daarna druk u op de knop ‘volgende’, en vult u de overige vragen in. Wij stellen alleen vragen die belangrijk zijn om zo snel mogelijk uw occasieauto te verkopen, en daar tevens het hoogste bod voor te krijgen via ons netwerk. 

Occasie verkopen met schade kan ook

In het geval dat uw occasie schade heeft, dan is onze verkoopsite ook bij uitstek geschikt. Er zijn maar weinig tweedehands auto’s die geen schade hebben. Uw schadeauto is dus meer dan welkom!

Wagens die u ook gratis en vrijblijvend aan kunt melden zijn:

  • autowrakken
  • wagens met een kapotte motor
  • een defecte versnellingsbak
  • auto met kapotte airbags
  • andere technische of elektronische storingen of problemen

 

De beste prijs voor uw occasie in 24 uur

Na 24 uur is het hoogste bod bekend en communiceren wij die met u. U bent niet verplicht het bod te accepteren. U kunt dus vrijblijvend onze service uittesten om te zien wat uw occasie waard is. Wilt u verkopen, dan kunt u akkoord gaan met het genoemde bod.

De overdracht

Indien u akkoord bent met de prijs dan neemt de koper contact met u op. Vervolgens kunt u samen een tijdstip afspreken dat u goed uitkomt. De koper komt naar u toe om de occassiewagen op te halen en rekent direct met u af. U hoeft nergens naartoe en dat spaart u tijd en brandstof. De koper zorgt voor het vervoer van uw occasie. Ook als uw wagen niet meer rijdt, om wat voor reden dan ook, kan deze altijd worden meegenomen.

Iedere occasie verkopen

U kunt iedere occasie eenvoudig verkopen. Voor ieder voertuig vinden wij altijd meerdere kopers die interesse hebben, ook wanneer u schade heeft of wanneer de wagen niet meer kan rijden. Meld uw wagen daarom gerust aan. Er zijn geen kosten of verplichtingen. U kunt de service dus gratis zonder enig risico uittesten!