Auto verkopen?

Je auto verkopen via besteautobod.be betekent:

 • Goed bod

  Je krijgt een goed bod binnen het uur. Zo verkoop je je auto online vanuit je luie zetel.

 • Alle papierwerk

  We zorgen voor een verkoopsovereenkomst en nemen al het nodige papierwerk op ons.

 • Gratis ophaling

  Onze ophaaldienst haalt de nummerplaten van je auto en laadt de wagen gratis op. Zo hoef je zelf niets meer te doen.

 • Snelle betaling

  Je wordt meteen correct betaald bij afhaling, we hanteren geen wachttijden. Je auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Getuigenissen

 

snel auto verkopen

Ontvang snel het beste bod op uw auto. Ons bod is gegarandeerd de daadwerkelijke verkoopprijs.

vrijblijvend voertuig aanmelden

Ons bod is vrijblijvend. U bepaalt of u de auto verkoopt of niet. Verkopen is dus niet verplicht.

gratis verkopen

Onze auto verkoopsite is gratis. Onze verkoopservice kost u dus geen geld. Probeer ons risicovrij uit en verkoop snel uw auto in België!

Uw auto verkopen kan vandaag nog!

U kunt uw auto vandaag nog online verkopen vanuit België. Gratis bod ontvangen? Registreren kan in slechts 1 minuut tijd!

beste-autobod-kenteken

Kies het merk en model

Je wagen aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto en zijn staat. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen krijgen we vlot verkocht.

beste-autobod-klok

24 uur lang in onze gesloten verkoop systeem

Zodra het voertuig in ons systeem staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw auto en elkaar overbieden. U blijft anoniem, omdat enkel de voertuiggegevens zichtbaar zijn in ons gesloten systeem.

beste-autobod-certificaat

Altijd het hoogste bod

De veiling loopt na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan u bekendgemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

Zowel Auto Verkopen als Ophalen is gratis

Online een auto verkopen is gratis! Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht. Proficiat! De auto verkopen kost dus niets. De koper maakt met jou een afspraak en haalt hem ook gratis op! U moet de wagen dus niet brengen. Dat is handig én uniek bij een besteautobod-auto-verkoop-service.

Wist u dat…

 • Dat 82% de auto verkoopt via ons.
 • De auto altijd bij u wordt opgehaald.
 • Al het papierwerk voor u geregeld wordt.
 • U ook een bestelwagen snel verkocht kunt krijgen.

Kortom… Uw auto verkopen? Meld hem dan nu aan.

Zaakvoerder Rene Maes en zijn team staan altijd voor u klaar

Vragen & Antwoorden

blank
Waarom kiezen voor Besteautobod?

Auto verkopen via Besteautobod.be

Makkelijk, veilig, en snel de auto verkopen online in België? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze auto verkoop site is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend. Snel achter de auto waarde komen? Dan is dit de beste manier!

Bij onze verkoopservice zijn veel erkende garagisten, en een heleboel auto opkopers aangesloten. Zodra u de occasie wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag. De auto opkoper betaalt de auto steeds cash of via een bankoverschrijving.

Onze voordelen

100% Gratis en vrijblijvend

Gratis ophaaldienst in heel België

Meteen Cash geld of via Bankoverschrijving

7 dagen op 7 tot 21.00

Iedere merk, type, en soort snel verkocht

 

Bedrijfswagen verkopen

bestelbus

bestelwagen

Een camion, camionette of bedrijfswagen verkopen? Dat kan eenvoudig online via onze site! Online een bedrijfswagen verkopen in België kan in slechts één dag tijd aan de beste prijs. Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u een bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen aan het hoogste bod dan is dat met een druk op de knop geregeld. De koper komt naar jou toe en betaalt direct uit, waar u ook woont in België.

 

Oldtimer verkopen

Ook een oldtimer krijgen wij snel verkocht. Benieuwd wat de waarde is van uw oldtimer? Meld hem dan gerust aan. Wij laten u weten wat de echte verkoop waarde is.

 

Wist u dat…

 • Dat 82% de auto verkoopt via ons.
 • De auto altijd bij u wordt opgehaald.
 • Al het papierwerk voor u geregeld wordt.
 • U ook een bestelwagen snel verkocht kunt krijgen.

Kortom… Uw auto verkopen? Meld hem dan nu aan.

Kan ik mijn auto verkopen voor export?

Of u uw auto voor export kunt verkopen? U kunt zelfs heel gemakkelijk uw auto verkopen voor export! Test onze verkoopservice gratis en vrijblijvend uit. Bent u akkoord met de prijs, dan wordt uw wagen meteen opgehaald. Wij hebben veel auto opkopers die interesse hebben in export voertuigen.

Hoe gaat een auto online verkopen in zijn werk?

Auto online verkopen

Via onze site kunt u eenvoudig uw auto online verkopen. U hoeft geen advertentietekst te schrijven of met meerdere potentiële kopers in onderhandeling te gaan over de prijs. Wij laten alle aangesloten bedrijven bieden op uw wagen en communiceren het hoogste bod. Gaat u akkoord met het hoogste bod, dan brengen wij u in contact met de koper. Alles kan dus online geregeld worden. Zonder gedoe dus uw auto online verkopen!

Kan ik ook een kapotte wagen, schade auto of auto zonder keuring verkopen?

Schadeauto of geen keuring?

verkopen zonder keuringSchadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken en auto’s zonder keuring (op afgekeurd). U kunt dus altijd in Belgie een voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden. 

schadeauto mercedes verkopenJa, u kunt zowel een defecte wagen verkopen als een voertuig met een verlopen keuring. Ook een autowrak verkopen kan via ons zeer eenvoudig! Een keuringsbewijs is niet nodig!

Welke autopapieren zijn nodig voor de auto verkoop?

autopapieren kentekenbewijsDe autopapieren die nodig zijn om te kunnen verkopen zijn:

 

 

 • Gelijkvormigeidsattest
 • Inschrijvingsbewijs
 • Keuringsbewijs (mag verlopen zijn)
 • Onderhoudsboekje (niet verplicht)

Lees hier alles over de autopapieren.

 

Moet ik mijn auto ergens naartoe brengen?

ophaling kapotte autoNee, uw auto wordt altijd opgehaald door de auto opkoper. U hoeft dus nergens naartoe. Dit spaart u tijd en brandstof uit. Dit is handig wanneer uw wagen schade heeft, of niet meer kan rijden vanwege bijvoorbeeld een defect.