Camionette verkopen? Dit kan in 1 dag!

Auto en minibus

Nummer #1 autoveilingsite in België, meld uw auto ook aan!
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Camionette verkopen


Wilt u uw camionette verkopen? Meld hem dan aan bij onze gratis en vrijblijvende autoveiling! Wij hebben de beste garagisten, dealers, en schade-experten van België in ons netwerk zitten die bieden op uw bedrijfswagen. Bij ons zijn er meer dan 5000 erkende autobedrijven aangesloten, zodat wij de beste prijs op uw camionette kunnen realiseren.

Rap verkopen


Wilt u rap uw camionette verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk uw camionette verkopen in slechts één dag tijd. Zodra uw wagen in de veiling komt te staan begint de teller al te lopen. Autobedrijven krijgen namelijk 24 uur de tijd om een bod uit te brengen. Zij kunnen tevens zien hoe hoog het bod staan en besluiten een hoger bod uit te brengen. Hierdoor is onze veiling snel en efficiënt waardoor wij op iedere bedrijfswagen een goed en hoog bod kunnen realiseren.

Gratis en vrijblijvend bod


Onze autoveiling is geheel gratis en vrijblijvend. Dit betekent dat u gratis uw camionette kunt aanmelden en gratis het hoogste bod ontvangt. Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Is het bod naar wens, dan kunt u uw camion of camionette direct verkopen.

Koper komt de camionette gratis ophalen


Wanneer u uw camionette via ons verkoopt dan komt de koper de wagen gratis bij u thuis of op het bedrijf ophalen. Deze neemt standaard transport mee. Mocht u een bedrijfsauto verkopen die defect is of schade heeft, dan is dat geen enkel probleem!