Hoeveel is een auto na 10 jaar waard?

Doorgaans verliest een populaire auto 25% van zijn waarde in het eerste jaar en daarna nog eens 18% van de resterende waarde in het tweede jaar. De afschrijving neemt vervolgens af met 15% in het derde jaar, 12% in het vierde jaar en uiteindelijk 10% per jaar.

Is een keuring voor auto verkoop verplicht?

Een keuring voor auto verkoop is verplicht wanneer u uw auto aan een particulier verkoopt. Echter kunt u uw auto via Besteautobod aan auto opkopers verkopen waardoor een tweedehandskeuring niet verplicht is. Hierdoor hoeft u geen hoge kosten te maken voor een auto die...

Wat is de dagwaarde van mijn auto?

De dagwaarde van uw auto is het bedrag dat deze momenteel waard is, of het bedrag dat het vlak voor de schade of diefstal waard was. Dit bedrag is niet hetzelfde als de aankoopprijs van uw auto. De dagwaarde van een auto wordt beïnvloed door verschillende factoren,...

Waar krijg je het meeste geld voor je auto?

Zelf uw auto verkopen zorgt ervoor dat u meer geld ontvangt dan wanneer u uw auto inruilt. Via ons formulier kunt u uw auto aanbieden aan tal van auto opkopers in heel België waardoor u het meeste geld ontvangt voor uw auto.

Waar kan ik mijn auto voor verkopen?

De prijs van uw auto is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het merk, type en de staat van de auto maar ook de kilometerstand. Door uw auto aan te bieden via het formulier op de website krijgt u eenvoudig een prijsopgave voor uw auto, geheel vrijblijvend.