In dit artikel leggen wij u uit hoe de prijs van uw auto bepaald wordt.

U meldt uw auto aan bij ons, en deze komt vervolgens in onze gesloten veiling te staan waar alleen aangesloten autobedrijven op kunnen inloggen. Hier zien zij uw auto en kunnen vervolgens een bod uitbrengen. Andere bedrijven zien het hoogste bod staan en kunnen besluiten een hoger bod uit te brengen. Daarmee wordt het bod verhoogd.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Aangesloten autobedrijven bieden

De veiling duurt 24 uur. Dat betekent dat de aangesloten autobedrijven 24 uur lang een nieuw bod kunnen uitbrengen. Na 24 uur sluit de veiling en kan er niet meer geboden worden. Ons systeem zal dan automatisch het hoogste bod aan u bekend maken.

Daadwerkelijke verkoopprijs

De prijs van uw auto wordt dus bepaald aan de hand van de biedingen. Het hoogste bedrag dat er geboden is wordt met u gecommuniceerd. Deze prijs is geen taxatie, maar de daadwerkelijk verkoopprijs. U kunt uw auto dus verkopen aan het genoemde bod.

Vrijblijvend gegarandeerd bod

Verkopen is uiteraard niet verplicht, want u bent niet verplicht akkoord te gaan met het bedrag dat wij aan u terugkoppelen. U kunt er dus zonder verplichting of kosten gratis achter komen voor hoeveel geld u daadwerkelijk uw auto kunt verkopen. U kunt hier uw auto verkopen en een gratis bod ontvangen voor uw auto.