Het coronavirus en de door de overheid opgelegde beperkingen hebben een grote invloed op onze samenleving. Het is een angstige, vervelende en onzekere tijd voor veel Belgen. Velen vrezen dat zijzelf of hun dierbaren ziek worden en iedereen moest thuis blijven.

Inmiddels hebben we wat meer controle op het virus, en zijn vanaf 11 mei de regelingen staysafe versoepeld. Toch is het voor veel mensen niet evident om naar de garage te gaan en daar een auto in te ruilen. De auto online verkopen biedt dus nu meer dan ooit uitkomst: niet alleen profiteert u van de hogere waarde die u op deze manier krijgt, het is ook nog eens zeer veilig. Daarom vertellen we u hier graag iets meer over de autobranche, onze diensten tijdens deze coronacrisis en welke maatregelen wij hebben getroffen.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Zware tijden voor de autobranche

De autoverkoop in België heeft de afgelopen tijd een ongeziene klap gekregen, onder meer vanwege de gedwongen sluiting van autogarages. Zo werden er in ons land in april maar liefst 90% minder auto’s verkocht dan in april 2019. Waar er in april vorig jaar 53.498 auto’s werden ingeschreven, waren dat er afgelopen april slechts 5.297, een historisch dieptepunt. Samen met de terugvallen van maart is de verkoop nu al geslonken met 36%.

 

Online autohandel gaat gewoon door

auto tijdens corona verkopenDe oplettende lezer zal het zichzelf al afgevraagd hebben: waar zijn dan deze 5.247 auto’s gekocht, als alle garages gesloten zijn? Het antwoord laat zich raden: via het internet. Hoewel wij in het begin van de crisis merkten dat de aanvragen wat terugliepen, zagen we online-autohandel bij onze partners al snel weer opveren. Dat is ook niet verwonderlijk: een goede auto is nog steeds voor veel mensen onmisbaar en via het internet kan juist het coronavirus zich niet verspreiden.

 

Maatregelen in verband met Covid-19 bij het verkopen van een wagen

Het verkopen van uw auto via onze online veiling is dus een zeer veilige manier om direct een mooie prijs te krijgen voor uw auto. Ook als u snel geld nodig heeft biedt onze online inkoopservice uitkomst. U kunt de wagen immers binnen een dag verkopen en de volgende dag al het geld (cash of via de bank) binnen hebben.

In verband met corona nemen wij wel enkele voorzorgsmaatregelen in acht bij de gratis ophaaldienst:

  • We vragen u te allen tijde 1,5 meter afstand te houden en uw handen te desinfecteren voor én na de ophaaldienst.
  • Onze medewerkers nemen tevens de elementaire hygiënemaatregelen in acht.
  • Heeft u coronaklachten? Dan vragen wij u contact op te nemen met de opkoper om de ophaal uit te stellen.
  • Draag bij voorkeur een mondmasker.
  • Onze partners stellen het op prijs wanneer u de auto vóór de overdracht ontsmet, wanneer deze onlangs nog gebruikt is. Let vooral op het stuur, het intstrumentarium, de portieren en de autosleutels. Is dit niet mogelijk? Geef het dan aan voor de ophaal, dan desinfecteert de opkoper de auto zelf (kosteloos).

 

Snel en zonder zorgen een auto verkopen aan het beste bod

Ook in deze tijden staat ons team voor u klaar, om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw wagen. Wilt u snel en zonder zorgen profiteren van onze unieke verkoopservice? Meld uw auto dan nu aan. Een auto verkopen kan bij ons in slechts 24 uur. Het hoogste bod maken we aan u bekend en dan krijgt u meteen de optie om direct de auto te verkopen. Geheel gratis en vrijblijvend!