Betrouwbare auto opkopers? Hier moet je op letten!

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Bent u van plan uw auto te verkopen om een eenvoudige en snelle manier? Dan zoekt u naar betrouwbare auto opkopers! Een auto opkoper koopt de auto ongeacht of daar toevallig nog iets aan mankeert, en dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Bij ons ontvangt u een goed bod van enkel betrouwbare auto opkopers. Onze opkopers zijn allemaal gescreend en gaan netjes te werk. Via ons netwerk betrouwbare auto opkopers kunt u uw dezelfde dag nog uw auto verkopen en wordt de auto bij u thuis opgehaald. 

 

opkoper auto

 

Betrouwbare auto opkopers, voor in alle soorten auto’s

Veel mensen denken dat een auto opkoper alleen interesse heeft bepaalde type auto’s maar dat is niet zo. Ons netwerk aan betrouwbare auto opkopers koopt alle auto’s ongeacht van het merk of de staat van de auto. Zo kan bijvoorbeeld ook heel eenvoudig een autowrak verkocht worden, of een relatief jonge auto met schade. Is de auto bijvoorbeeld betrokken geweest bij een verkeersongeval en kan de auto bijvoorbeeld niet meer rijden, of is de motor kapot of versnellingsbak kapot, dan is de opkoper van auto’s zonder keuring ook de beste keuze om snel van de auto af te geraken. Zelfs wanneer de wagen is afgekeurd bij de jaarlijkse keuring.

 

Hoe werken de auto opkopers?

Wij leggen u graag uit hoe ons netwerk betrouwbare auto verkopers te werk gaat. Op deze pagina vindt u een gedeelte waar de gegevens van uw auto gevraagd worden. Denk aan het merk en type van de wagen, maar ook het bouwjaar en de kilometerstand. Ter aanvulling kunt u ook opgeven in welke conditie de wagen verkeerd. Zo kan de auto bijvoorbeeld in perfecte conditie verkeren en recentelijk een onderhoudsbeurt hebben gehad, maar het kan ook zijn dat de voorbumper kapot is, de distributieriem gebroken is, de auto niet meer start, of dat er een ander probleem aanwezig is. De opkoper zal u dan direct voorzien van het beste bod waarvoor u ook direct de auto kunt verkopen. Gaat u akkoord dan is de auto meteen verkocht en komt de opkoper van de auto de wagen bij u thuis ophalen. Het ophalen is ook gratis net als het verkrijgen van het bod. De wagen ergens naartoe brengen is dus bij ons niet aan de orde. Zo kunt u dus zonder kosten de auto verkopen aan de opkoper en daarvoor kunt u gewoon thuis blijven. 

 

Zonder verkoopkeuring verkopen aan een betrouwbare auto opkoper

Wanneer u de auto wilt verkopen aan bijvoorbeeld een particulier dan moet de wagen vooraf gekeurd worden voor verkoop wat ook een verkoopkeuring genoemd wordt. Bij de verkoopkeuring wordt de wagen dan nagelopen en dat kost tijd, geld, en gedoe. Bovendien is het bijna onmogelijk om een kapotte auto bij de keuring te krijgen. 

Bij ons is geen verkoopkeuring vooraf nodig. Wij nemen uw auto namelijk direct mee. Wel zo gemakkelijk!

 

Opkopers van auto’s van ieder automerk

Bij ons kunt u de auto verkopen aan een betrouwbare auto opkoper, ongeacht het merk. Of u een Ford heeft, Volkswagen, Renault, Seat, of Peugeot maakt niet uit. Ieder merk is welkom! Wij hebben geen voorkeur voor een specifiek merk en kopen alle merken op, dus ook het merk dat u nu in bezit heeft. Schade of geen schade. Iedere auto is via ons snel verkocht!

Voordelen van een auto verkopen via Beste autobod