Ontvang de beste prijs voor uw auto

Auto en minibus

Al 6.798 personenauto's, 1.635 schadeauto's, 323 mobilhomes en 2.018 bedrijfsauto's succesvol verkocht, meld je auto ook aan!
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod
Selecteer je merk en model


Bedrijfswagen verkopen


Wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Bij ons kunt u binnen één dag uw camion of camionette verkopen. U maakt geen kosten en hoeft ook niet lang te wachten of van uw wagen af te geraken. Heeft u haast met verkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen meteen voor u aan de slag gaan en gebruik maken van ons netwerk van erkende garagisten en dealers. Zo kunt u binnen enkele uren al uw bedrijfswagen verkopen!

De beste prijs


Ons netwerk telt meer dan 5.000 erkende garagisten en dealers welke actief deelnemen aan ons veiling. Hierdoor krijgt u bij ons gegarandeerd de beste prijs terug voor uw bedrijfsauto. Gaat u akkoord met het voorgestelde bod, dan heeft u meteen uw wagen verkocht!

Snelle ophaling


Wanneer u akkoord gegaan bent met het bod, dan spreekt u een tijd en datum met de dealer of garagist af. Meestal kunnen zij al binnen enkele uren ter plaatse zijn. U hoeft dus niet dagenlang te wachten om van uw auto af te geraken. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor meer informatie. Hier kunt u meer lezen over de overdracht van uw bedrijfswagen.

Wagen verkopen zonder keuring


Bij ons is een keuring voor verkoop of een jaarlijkse keuring niet nodig. U kunt namelijk uw bedrijfswagen verkopen zonder keuring. Ook wanneer deze niet door de keuring is heen gekomen, kunt u hem makkelijk en snel via ons verkopen. De keuring is dus geen enkel obstakel.

Schade geen probleem


Heeft u schade aan uw bedrijfswagen, of is deze bij een ongeval betrokken geweest? Ook dan kunt u deze probleemloos via ons verkopen aan een goede prijs. Ons netwerk telt namelijk ook een groot aantal schadeherstel specialisten welke hoge biedingen doen! Probeer het gerust uit, het kost u niets.

Geen kosten maken


U hoeft geen kosten te maken om van uw wagen af te geraken. Onze veiling is namelijk 100% gratis en vrijblijvend. Het aanmelden is zo gebeurdt en kost u niets. Ook het ontvangen van het hoogste bod, de verkoop, en de ophaling zijn gratis! Zonder kosten toch verkopen. Doordat wij een zeer groot netwerk hebben, krijgt u altijd het hoogste bod.

Direct verkopen


Direct verkopen is ook mogelijk. Bel ons hiervoor op. Wij gaan actief ons netwerk af om nog sneller een goed bod te realiseren. U kunt in de meeste gevallen dezelfde dag nog uw bedrijfswagen auto aan een goede prijs! De wagen wordt dan ook meteen opgehaald op de afgesproken plaats. Makkelijker kan niet!verkopen-van-bedrijfsauto

Camion / Camionette / Bedrijfsauto aanmelden


Bovenaan de website kunt u uw bedrijfsauto, camion of camionette aanmelden. Ook grote vracht kunt u snel verkopen. Eerst vult u het merk en type in. Daarna de kilometerstand en het bouwjaar. U beantwoord enkele vragen en uw wagen komt vervolgens in de veiling te staan waar de erkende garagisten en dealers kunnen bieden op uw voertuig. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Het bod is vrijblijvend. Gaat u akkoord dan heeft u meteen uw camion of camionette verkocht. Er wordt een tijd en datum met u afgesproken voor de ophaling, en u krijgt meteen het afgesproken geldbedrag in handen. Wilt u sneller uw camionette of camion verkopen dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Binnen enkele uren verkopen en ophalen is vaak ook mogelijk!