Gratis uw bedrijfswagen verkopen

Of bel ons

03/29.32.608

Neem gerust telefonisch contact met ons op!

✔ Rap verkopen

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Bij ons kan dat zeer rap gaan. Normaal gezien binnen 1 dag tijd maar kiest u voor spoed, dan kan dat al binnen enkele uren!

✔ Geen geld betalen

Onze veiling is helemaal gratis. Het kost u dus geen geld om uw bedrijfsauto te verkopen. U loopt dus geen enkel risico. Probeer het direct uit!

✔ Direct opgehaald

Gaat u akkoord met het bod? Mooi! Uw wagen wordt direct opgehaald. Meestal kan de ophaling binnen enkele uren al plaatsvinden.


bedrijfswagen-verkopen-bedrijfsbus-camion-camionette-auto

Bedrijfswagen verkopen

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Bij ons kunt u binnen 1 dag uw camion of camionette verkopen. U maakt geen kosten en hoeft ook niet lang te wachten of van uw wagen af te geraken. Heeft u haast met verkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen meteen voor u aan de slag gaan en gebruik maken van ons netwerk aan erkende garagisten en dealers. Zo kunt u binnen enkele uren al uw bedrijfswagen verkopen!

De beste prijs

Ons netwerk telt meer dan 5.000 erkende garagisten en dealers welke actief deelnemen aan ons veiling. Hierdoor krijgt u bij ons gegarandeerd de beste prijs terug voor uw bedrijfsauto. Gaat u akkoord met het voorgestelde bod, dan heeft u meteen uw wagen verkocht!

Snelle ophaling

Wanneer u akkoord gegaan bent met het bod, dan spreekt u een tijd en datum met de dealer of garagist af. Meestal kunnen zij al binnen enkele uren ter plaatse zijn. U hoeft dus niet dagenlang te wachten om van uw auto af te geraken. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor meer informatie.

Wagen verkopen zonder keuring

Bij ons is een keuring voor verkoop of een jaarlijkse keuring niet nodig. U kunt namelijk uw bedrijfswagen verkopen zonder keuring. Ook wanneer deze niet door de keuring is heen gekomen, kunt u hem makkelijk en snel via ons verkopen. De keuring is dus geen enkel obstakel.

Geen kosten maken

U hoeft geen kosten te maken om van uw wagen af te geraken. Onze veiling is namelijk 100% gratis en vrijblijvend. Het aanmelden is zo gebeurt en kost u niets. Ook het ontvangen van het hoogste bod, de verkoop, en de ophaling zijn gratis! Zonder kosten toch verkopen. Doordat wij een zeer groot netwerk hebben, krijgt u altijd het hoogste bod.

Direct verkopen

Direct verkopen is ook mogelijk. Bel ons hiervoor op. Wij gaan actief ons netwerk af om nog sneller een goed bod te realiseren. U kunt in de meeste gevallen dezelfde dag nog uw bedrijfswagen auto aan een goede prijs! De wagen wordt dan ook meteen opgehaald op de afgesproken plaats. Makkelijker kan niet!


verkopen-bedrijfsauto-wagens-wagenpark-bus-camion-meerdere

Camion / Camionette / Bedrijfsauto aanmelden

Bovenaan de website kunt u uw bedrijfsauto, camion of camionette aanmelden. Ook grote vracht kunt u snel verkopen. Eerst vult u het merk en type in. Daarna de kilometerstand en het bouwjaar. U beantwoord enkele vragen en uw wagen komt vervolgens in de veiling te staan waar de erkende garagisten en dealers kunnen bieden op uw voertuig. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Het bod is vrijblijvend. Gaat u akkoord dan heeft u meteen uw camion of camionette verkocht. Er wordt een tijd en datum met u afgesproken voor de ophaling, en u krijgt meteen het afgesproken geldbedrag in handen. Wilt u sneller uw camionette of camion verkopen dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Binnen enkele uren verkopen en ophalen is vaak ook mogelijk!