Gratis uw bedrijfsauto verkopen

Of bel ons

03/29.32.608

Neem gerust telefonisch contact met ons op!

✔ Snel

Je ontvangt binnen 24 uur per email het beste bod op je auto. Dit is een gegarandeerd bod.

✔ Vrijblijvend

Jij bepaalt zelf of je de auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. Je bent dus niet verplicht jouw auto te verkopen.

✔ Gratis auto verkopen

Het aanmelden van jouw auto en het verkopen ervan kost je bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij.

Bedrijfsauto verkopen

Wilt u een bedrijfsauto verkopen? Dan bent u bij de veiling van Besteautobod.be aan het juiste adres. Wij verkopen snel en gemakkelijk uw bedrijfsauto aan de beste prijs. Het kost u helemaal niets, en u verkoopt de bedrijfswagen alleen wanneer u akkoord gaat met het bod.


bedrijfsauto-verkopen-autoveiling

Verkopen tegen het hoogste bod

Natuurlijk wilt u de beste prijs voor uw bedrijfswagen terug! Daarom is het slim om uw auto eens aan te melden bij onze veiling. Bij ons zijn er meer dan 5.000 erkende garagisten aangesloten die een bod kunnen uitbrengen op uw bedrijfsauto. De veiling duurt slechts 24 uur en wordt druk bezocht. Het hoogste bod wordt automatisch naar u doorgestuurd, en dat kost u helemaal niets. Ook wanneer u besluit te verkopen, maakt u géén kosten.

Erkende garagisten

Bij Besteautobod zijn alleen erkende garagisten en autodealers aangesloten, welke allemaal vooraf gescreend zijn. Het voordeel hiervan is dat u veilig uw bedrijfswagen kunt verkopen en dat een keuring voor verkoop niet nodig is. Zelfs wanneer uw wagen is afgekeurd bij de keuring kunt u daar snel vanaf geraken. Onze veiling is 100% safe + no risk. Bovendien maakt u géén kosten.

Schade geen bezwaar

Is uw bedrijfsauto beschadigd aan de buitenkant of binnenkant? Of is er een motorisch of technisch defect? Voor onze autoveiling is dat geen enkel probleem. Voor ieder voertuig hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. Ook uw bedrijfsauto verkopen kunnen wij zonder problemen. Gaat u akkoord met het bod, dan kan hij binnen 1 dag verkocht zijn!

Ieder merk en ieder type

Bij Besteautobod.be kunt u ieder merk en ieder type bedrijfsauto verkopen. Veel voorkomende merken die wij in de veiling zien zijn Fiat, Mercedes, Iveco, Citroën, Peugeot, Opel, Ford, Toyota, en Volkswagen. De Mercedes Sprinter, de Peugeot Boxer, en de Volkswagen Transporter komen het meeste voor. Er worden ook veel personenwagens aangeboden en lichte vrachtwagens. Voor ieder voertuig hebben wij altijd meerdere kopers, dus ook voor die van u! Snel verkopen aan een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


bedrijfsbus-verkopen-via-autoveiling

Aanmelden kost niets

Meld uw bedrijfsauto, bedrijfswagen, bedrijfsbus, of vrachtwagen gratis en vrijblijvend bij ons aan. Binnen 24 uur ontvangt u het hoogste bod dat uit onze veiling is gekomen. Beslis zelf of u de het bedrijfsvoertuig wilt verkopen of niet. Ook het verkopen is volledig gratis! U loopt dus geen enkel risico. Bent u niet benieuwd wat uw bedrijfsauto waard is?