GRATIS AUTO VERKOPEN? Binnen 1 dag! Hoogste Prijs. 100% Safe.

✅ Binnen 24 uur uw auto verkopen voor het hoogste bedrag? Meer dan 5000 erkende autobedrijven bieden. Veiling + Ophalen= Gratis.
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en model


Auto verkopen


Gratis uw auto verkopen? Dat kan bij ons, en zelfs binnen 1 dag! Een auto verkopen doe je veilig en snel via de autoveiling van Besteautobod.be. Je hebt geen gezeur aan de deur, en verkoopt de auto alleen aan een van de bij ons aangesloten erkende garagisten en dealers Het grote voordeel van onze autoveiling is dat je meer voor je auto terug krijgt, de auto kunt verkopen in slechts 1 dag tijd, en dat je direct het geld in handen krijgt. Je kunt ieder merk en type auto verkopen voor een goede prijs, ongeacht de technische of uiterlijke staat.


auto-verkopen-via-autoveiling

Altijd de beste prijs


Wilt je je auto verkopen voor de beste prijs, dan zit je bij ons goed! Onze autoveiling telt meer dan 5000 erkende autobedrijven. Wanneer je je auto bij ons aanmeldt dan komt deze in onze 24 uurs veiling te staan. Alle aangesloten autobedrijven krijgen vervolgens de mogelijkheid om hun hoogste bod uit te brengen. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod aan je bekend gemaakt. Je kunt met het bod doen wat je wilt, want deze is immers geheel vrijblijvend. Wil je de auto verkopen, dan is dat met slecht één druk op de knop voor je geregeld. Wil je de auto niet verkopen, dan hoef je niets te doen.

Veilig de auto verkopen


Wanneer je de auto via Besteautobod verkoopt, dan loop je geen risico. Alle aangesloten autobedrijven zijn namelijk vooraf gescreend én erkend. Je krijgt dus geen onbetrouwbare figuren over de vloer die je proberen op te lichten, of niet meer terugkomen met de wagen na een proefrit. De prijs ben je van te voren al overeengekomen, dus dat is ook geen discussiepunt meer. Ook loop je niet het risico dat een particuliere koper onverhoopt verhaal bij je komt halen wanneer de auto niet aan de wensen voldoet. Met de bij ons aangesloten erkende autobedrijven heb je daar dus geen last van! Uiteraard wordt je wel met echt geld uitbetaald en kun je binnen 1 dag al de wagen verkocht hebben.


5000-betrouwbare-autobedrijven

Inruilen niet voordeliger


Veel mensen kiezen voor gemak en gaan hun auto inruilen wanneer ze een andere willen kopen. Wist je dat 95% van deze mensen meer voor hun auto hadden terug kunnen krijgen door de auto te verkopen via een autoveiling? In plaats van 1 bedrijf een bod te laten uitbrengen, bundelen wij de kracht van ruim 5000. Hierdoor wordt het bod gegarandeerd een stuk hoger, en dat gaat snel om honderden of duizenden euro’s verschil. Een hoop geld waar je veel leuke dingen mee kunt doen zoals lekker uit eten met de familie of misschien zelfs op vakantie!

Schadeauto’s ook snel verkocht


Ook een schadeauto verkopen gaat probleemloos en snel via onze autoveiling. Veel aangesloten autobedrijven zijn namelijk juist op zoek naar een auto met schade. Dit komt omdat zij schadespecialist zijn en tegen lagere kosten schadeauto’s kunnen herstellen. Hierdoor geven zij ook meer voor een auto met schade terug, dus krijg je bij ons daarom een betere prijs terug.schadeauto-verkopen

Reparatie Rekening te duur


Heb je te maken gekregen met een hoge reparatie rekening? Is de versnellingsbak kapot, de koppeling versleten, of de motor in de soep gelopen door een gebroken distributieriem? Werkt de turbo niet meer en vraagt de garage 1000 euro of meer om het op te lossen? Je kunt gratis uw auto verkopen aan een zeer goede prijs, ongeacht het probleem! Wij hebben meer dan 5000 erkende autobedrijven in ons netwerk zitten die je graag een goed voorstel doen. Meld uw wagen vandaag nog gratis en vrijblijvend aan om erachter te komen wat uw auto echt waard is!

Gratis autoveiling


Iedere auto kun je probleemloos via onze autoveiling verkopen, of het nu een personenwagen is of bedrijfswagen. Op ieder voertuig, van Audi tot en met Volvo, kun je snel en veilig via onze autoveiling verkopen. Ook uw auto verkopen kan binnen 1 dag aan de beste prijs. Meld hem daarom gratis en vrijblijvend aan. Ook verkopen is gratis!