Auto Verkopen

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Binnen enkele stappen ontvangt u een gratis waardebepaling en kunt u direct de auto verkopen indien u wenst. Een auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

auto verkopen besteautobod

Auto verkopen? Vul dan het formulier in of bel ons 03/29.32.608

Verkoop uw auto makkelijk en snel online

Bij ons kunt u makkelijk en snel online uw auto verkopen. Door de vragen hierboven in te vullen over uw auto kunnen wij de gratis taxatie starten. U ontvangt binnen enkele uren gratis een bod (gratis waardebepaling). Dit is een gegarandeerde verkoopprijs.

 • Gratis waardebepaling
 • Direct de verkoopprijs weten
 • Direct de auto verkopen
 • Geen gedoe of gezeur

Uw wagen verkopen kan vandaag nog!

U kunt vandaag nog uw auto online verkopen vanuit België. Gratis bod ontvangen? Registreren kost slechts 1 minuut!

beste-autobod-kenteken

Kies het merk en model

Uw wagen aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.

beste-autobod-klok

24 uur lang in onze gesloten verkoop systeem

Zodra het voertuig in ons auto verkoop systeem staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw auto en elkaar overbieden. U blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in ons gesloten systeem.

beste-autobod-certificaat

Altijd het hoogste bod

Na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan u bekendgemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

Verkopen + laten ophalen = gratis

Online auto verkopen? Bij ons is dat helemaal gratis! Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht. Geen kosten, geen gedoe. De koper maakt met u een afspraak en haalt hem ook gratis op! U moet de wagen dus niet brengen. Dat is handig én uniek bij een besteautobod-auto-verkoop-service.

Een auto verkopen kan 7 dagen per week

Via Besteautobod kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag uw auto verkopen, zelfs op feestdagen! Het enige wat u hoeft te doen is een aantal gegevens in te vullen van uw auto. Zo kunnen wij supersnel een bod op uw auto realiseren. Dit bod koppelen wij dan ook direct aan u terug. Dit is kosteloos en kost u niet meer dan 1 minuut van uw tijd.

Wilt u de auto verkopen, dan is dat met een druk op de knop geregeld. De auto zal dan meteen worden opgehaald bij u thuis. Uiteraard ontvangt u ook direct de overeengekomen prijs welke in de gratis waardebepaling naar voren is gekomen.

Voordelen van een auto verkopen via Beste autobod

 • Geen tijdverspilling
 • Onze service is altijd kosteloos
 • Een auto verkopen kost u niets
 • Voertuigen worden altijd opgehaald
 • U ontvangt direct het afgesproken bedrag
 • Altijd de beste prijs vanwege ons grote netwerk
 • Wagen laten keuren voor verkoop niet nodig
 • Schadeauto’s en defecten zijn geen probleem
lexus-ct-200h

Auto verkopen? Welke papieren heeft u dan nodig?

Om uw auto te verkopen heeft u de volgende papieren nodig:

 • Kentekenbewijs deel 1 (Domicilie/home)
 • Kentekenbewijs deel 2 (Voertuig/Vehicle)
 • Gelijkvormigheidsattest

Ook een auto verkopen met schade of defecten!

Een auto verkopen met schade of defecten is geen enkel probleem via ons. Zelfs wanneer de auto niet meer kan rijden kunt u hem probleemloos verkopen aan een goede prijs. Met een paar klikken weet u wat uw auto via ons waard is en waarvoor u hem ook direct kunt verkopen. Probeer het gerust uit!

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons ook altijd bellen! 03-29.32.608

Voordelen van een auto verkopen via ons

Een auto verkopen is in het algemeen niet altijd even eenvoudig als het lijkt. Wilt u particulier een auto verkopen dan komt u snel bij een 2de hands site uit waar u te maken krijgt met veel particuliere kopers, en een groot aanbod aan 2dehands wagens. Wanneer u niet uw advertentie bovenaan zet (tegen betaling) dan verdwijnt uw advertentie snel uit beeld waardoor u niet vindbaar bent. Bovendien krijgt u vaak alleen met handelaren te maken die maar weinig voor uw auto teruggeven, en daardoor wordt het verkopen erg lastig, zeker wanneer u een goede prijs voor uw 2de hands wagen terug wilt krijgen. Kortom duurt het verkopen erg lang, en dat is niet handig wanneer u snel van uw auto af wilt.

Via ons kunt u wel eenvoudig en snel van uw auto af, en snel uw auto verkopen. Wij kunnen namelijk binnen 1 uur een goed bod doen waartegen u ook direct de auto kunt verkopen. Wij zijn de beste auto opkopers van Belgie en daarnaast loopt u geen enkel risico. Onze service is namelijk 100% gratis en vrijblijvend.

Bovendien geven wij ook tips en advies, en ook dat is helemaal gratis.

Probeer het daarom vandaag nog uit want u heeft niets te verliezen behalve een minuut van uw tijd!