Auto verkopen particulier

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Uw auto verkopen particulier? Besteautobod!

Uw auto verkopen particulier? Probeer dan onze service eens gratis en vrijblijvend uit! Via ons kunt u namelijk heel eenvoudig de auto verkopen als particulier. Wij brengen een vrijblijvend bod uit op uw auto en komen bij akkoord ook direct de auto gratis ophalen. Geen risico, geen kosten, en direct geld.

Auto particulier verkopen via Besteautobod.be

Via Besteautobod kunt u de auto verkopen zonder gedoe met particulieren die uw auto komen bezichtigen en uiteindelijk toch geen interesse hebben. Wanneer u akkoord gaat met ons bod dan kopen wij uw auto gegarandeerd zonder gedoe.

Particulieren zijn zeer kritisch wanneer het gaat om de aanschaf van een auto. Dat zijn wij niet. Wij kopen namelijk iedere auto, ongeacht het merk, model, of kilometerstand. Ook zijn schades of technische mankementen voor ons geen enkel probleem wat niet geldt voor particulieren. De auto verkopen particulier aan ons is dus de meest gemakkelijke manier!

Hoe werkt het auto verkopen particulier op onze site?auto verkopen Particulier

Een auto verkopen gaat als volgt in zijn werk. Op deze pagina vindt u een aanmeldformulier waar u de gegevens van de auto kunt invullen.

Zo worden er gegevens gevraagd zoals het merk, het type, de kilometerstand, en het bouwjaar. Zodoende weten wij exact om welke auto het gaat. Daarnaast kunt u aanvullende informatie opgeven over de staat van de auto. Denk bijvoorbeeld aan recentelijk onderhoud, grote reparaties, maar ook de technische staat, eventuele problemen, of schades. Zo kunnen wij u voorzien van een goed bod wat bovendien helemaal gratis is.

Gaat u akkoord met het bod, dan komen wij de particuliere auto meteen ophalen en betalen wij het afgesproken geldbedrag aan u uit.

Een auto verkopen particulier met schade of technische gebreken

Een auto verkopen met schades of technische gebreken is kinderlijk eenvoudig via Besteautobod. Zelfs een auto verkopen zonder keuring is geen probleem. Wat uw auto ook mankeert, bij ons krijgt u altijd het beste bod, en dat geheel zonder kosten.

Schakelt uw auto slecht, wil de motor niet starten, is de distributieriem gebroken, of heeft de auto schade waardoor hij lastig te verkopen is aan een particulier, dan bent bij Besteautobod ook aan het juiste adres. Schades en/of gebreken zijn geen enkel probleem. U kunt makkelijk de schadeauto verkopen particulier, en dat voor een goede prijs!

Bent u benieuwd wat uw auto waard is, dan raden wij u aan ons gratis uw auto aan te melden. Wij reageren vrijwel direct en zodoende kunt u dezelfde dag nog uw auto verkopen particulier.

Bij ons hoeft u de auto niet vooraf te laten keuren

Een auto particulier verkopen betekent normaal gesproken dat de auto dan ook gekeurd moet worden voor verkoop wat ook wel verkoopkeuring genoemd wordt. Bij ons is dat gelukkig niet nodig en dat scheelt een hoop tijd, gedoe, en kosten. Zo hoeft u bovendien de verkoop niet uit te stellen en dingen te regelen. Verkopen kan zelfs vandaag nog! Benieuwd naar de prijs? Vul dan de gegevens van uw auto in.

Alles correct verlopen. Mens was netjes en op tijd. Zeer tevreden over de afhandeling.

Derck uit Aarschot

Correct en netjes afgehandeld. Eerlijke mensen. Auto verkocht van mijn vader. Zeer vlot verlopen. Een aanrader.

Brenda uit Hemiksem

Bestelwagen Mercedes Vito met succes en snel verkocht, zeker een aanrader.

Wouter uit Mechelen