Auto verkopen aan huis

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Bent u van plan uw auto te verkopen aan huis? Dan zoekt u een auto opkoper die uw auto thuis op komt halen! Via ons platform kunt u uw auto verkopen aan huis, ongeacht of daar toevallig nog iets aan mankeert, en dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Bij ons ontvangt u niet alleen een gratis en vrijblijvend bod, maar u kunt dezelfde dag nog uw auto verkopen en wordt de auto bij u thuis opgehaald. 

 

opkoper auto

 

Auto verkopen aan huis, voor in alle soorten auto’s

Veel mensen denken dat een auto verkopen aan huis alleen kan voor bepaalde automerken of types. Echter klopt dit niet. Een auto opkoper koopt alle auto’s ongeacht of ze in perfecte staat verkeren of kapot zijn. Zo kan bijvoorbeeld ook heel eenvoudig een autowrak verkocht worden, of een relatief jonge auto met schade. Is de auto bijvoorbeeld betrokken geweest bij een verkeersongeval en kan de auto bijvoorbeeld niet meer rijden, of is de motor kapot of versnellingsbak kapot, dan is de opkoper auto aan huis ook de beste keuze om snel van de auto af te geraken. Zelfs wanneer de wagen is afgekeurd bij de jaarlijkse keuring.

 

Hoe werkt het verkopen van auto aan huis?

De verkopen van een wagen aan huis werkt als volgt. Op deze pagina vindt u een gedeelte waar de gegevens van uw auto gevraagd worden. Denk aan het merk en type van de wagen, maar ook het bouwjaar en de kilometerstand. 

Ter aanvulling kunt u ook opgeven in welke conditie de wagen verkeerd. Zo kan de auto bijvoorbeeld in perfecte conditie verkeren en recentelijk een onderhoudsbeurt hebben gehad, maar het kan ook zijn dat de voorbumper kapot is, de distributieriem gebroken is, de auto niet meer start, of dat er een ander probleem aanwezig is. 

De opkoper zal u dan direct voorzien van het beste bod waarvoor u ook direct de auto kunt verkopen. Gaat u akkoord dan is de auto meteen verkocht en komt de opkoper van de auto de wagen bij u thuis ophalen. Het ophalen is ook gratis net als het verkrijgen van het bod. De wagen ergens naartoe brengen is dus bij ons niet aan de orde. Zo kunt u dus zonder kosten de auto verkopen aan de opkoper en daarvoor kunt u gewoon thuis blijven. 

 

Zonder verkoopkeuring verkopen aan een auto opkoper aan huis

Wanneer u de auto wilt verkopen aan bijvoorbeeld een particulier dan moet de wagen vooraf gekeurd worden voor verkoop wat ook een verkoopkeuring genoemd wordt. Bij de verkoopkeuring wordt de wagen dan nagelopen en dat kost tijd, geld, en gedoe. Bovendien is het bijna onmogelijk om een kapotte auto bij de keuring te krijgen. 

Bij ons is geen verkoopkeuring vooraf nodig. Wij nemen uw auto namelijk direct mee. Wel zo gemakkelijk!

 

Opkoper aan huis voor ieder automerk

Bij ons kunt u de auto opkoper aan huis voor ieder merk wagen gebruiken. Of u een Ford heeft, Volkswagen, Renault, Seat, of Peugeot maakt niet uit. Ieder merk is welkom! Wij hebben geen voorkeur voor een specifiek merk en kopen alle merken op, dus ook het merk dat u nu in bezit heeft. Schade of geen schade. Iedere auto is via ons snel verkocht!

Voordelen van een auto verkopen via Beste autobod