Auto inruilen voor geld

Een auto inruilen voor geld is iets wat veel mensen doen. Inruilen voor geld lijkt immers een goede en snelle optie, maar mogelijk is er nog een betere optie! U kunt namelijk ook een auto verkopen via een verkoop service in plaats van inruilen voor geld bij een garage of autobedrijf. Via de verkoopservice is er niet één bedrijf dat u een voorstel doet, maar zijn dat een heleboel bedrijven die een bod uitbrengen. De kans dat u een veel beter voorstel krijgt, is dus stukken groter. Meld uw auto daarom gratis en vrijblijvend aan bij onze verkoopdienst, en laat u verrassen hoeveel er via ons op geboden wordt. Alleen het hoogste bod sturen wij naar u door, zodat u alleen de beste deal te horen krijgt.

Auto inruilen voor geld?

Bereken hier de waarde gratis!

Benieuwd wat uw auto WAARD is bij INRUIL? Wij laten GRATIS en VRIJBLIJVEND erkende autobedrijven op uw auto bieden.

Geen kosten, geen risico’s! Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Hoe werkt onze auto verkoop dienst

Uw voertuig aanmelden bij onze auto verkoop dienst is heel eenvoudig. U vult de gegevens van de wagen in bij het aanmeldvenster. Daar worden gegevens gevraagd zoals het merk, type, bouwjaar, en de kilometerstand. Als alles goed is ingevuld, dan komt de wagen in on systeem te staan, en kunnen vanaf dat moment alle aangesloten autobedrijven beginnen met bieden op uw voertuig.

Na 24 uur sluit de mogelijkheid om te bieden automatisch en krijgt u te horen wat het hoogst behaalde bod is. Het bod is vrijblijvend dus u beslist zelf of u de auto hiervoor wilt verkopen. Indien u de auto wilt verkopen tegen het genoemde bod, dan kan dit door op de knop ‘bod accepteren’ te klikken die terug te vinden is in de e-mail welke samen met het hoogste bod komt. U heeft dan de auto verkocht tegen het bod. Vervolgens maakt u een afspraak met de hoogste bieder om uw auto te komen ophalen.

Doordat de veiling slechts 24 uur duurt, zijn de aangesloten autobedrijven actiever met bieden waardoor het bod snel stijgt. U hoeft dus niet lang te wachten om precies te weten te komen wat uw auto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen. Uw auto verkopen kan dus in slechts één dag tijd!

Van personenauto tot bedrijfswagen

Bij ons kunt u iedere auto verkopen, van personenauto tot bedrijfswagen. Verkopen doet u door akkoord te gaan met het bod. Staat het hoogste bod u niet aan, dan verkoopt u de auto toch gewoon niet! U bent dus geheel vrij in wat u met het voorstel doet. Wat u ook beslist, er zijn geen kosten. Verkopen is altijd gratis, net als het aanmelden van uw voertuig. Heeft u dus een Cabrio, Berline, Break, bedrijfsbus, oldtimer, of een ander voertuig met minimaal 4 wielen, dan kunt u deze gerust bij ons aanmelden voor een gratis bod!

Schadeauto verkopen ook gemakkelijk

Wist u dat u ook zeer gemakkelijk een schadeauto verkopen kunt via ons? Of er nu cosmetische schade aanwezig is, of technische schade. In beide gevallen kunt u de auto zeer eenvoudig verkopen. Onder cosmetische schade wordt schade door een botsing (ongeval), vandalisme, hagelschade, lakschade, ruitschade, e.d. verstaan. Bij technische schade kan er een kapotte motor zijn ten gevolge van bijvoorbeeld een gebroken distributieriem, maar ook een versleten koppeling, of een kapotte versnellingsbak.

Alle merken en types

Wilde u een AudiBMW, Citroën, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda, Toyota, Volkswagen of Volvo verkopen? Of een iets minder bekend merk zoals Bentley, Chrysler, Dacia, Dodge, Lancia, Infinity of Subaru? Van welk merk uw auto ook is, voor iedere auto hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. De bij ons aangesloten erkende autobedrijven bieden graag op zeer uiteenlopende auto’s, dus gegarandeerd ook die van u!

Meld daarom gratis en vrijblijvend uw auto aan bij onze auto verkoop dienst. U krijgt gegarandeerd meer voor uw auto terug dan bij inruil. Bent u ook benieuwd wat uw auto waard is als inruil voor geld bij ons? Scroll dan naar boven en vul de voertuiggegevens in. Morgen heeft u het antwoord.