Uw afgekeurde auto verkopen? Besteautobod!

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Besteautobod – uw adres voor het verkopen van uw afgekeurde auto

Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om uw afgekeurde auto te verkopen? Dan is besteautobod.be de ideale oplossing voor u. Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto aan te bieden aan onze groot aantal potentiële kopers zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van reparatie en een nieuwe keuring. Zo verkoopt u eenvoudig en snel uw afgekeurde auto!

auto verkopen besteautobod

Voordelen van Besteautobod.be

  • Een auto aanmelden is helemaal gratis
  • Binnen 30 seconde heeft u de wagen aangemeld
  • Alle voertuigen mogen worden aangemeld, dus ook schadeauto’s
  • Indien u akkoord gaat met de prijs dan kunt u de auto ook direct verkopen
  • De koper komt de auto ophalen en betaalt u direct het bod
  • De wagen laten keuren is niet nodig!

Hoe werkt het verkopen van een afgekeurde auto

Op besteautobod.be kunt u eenvoudig uw auto aanbieden door middel van ons online formulier. Hierin vragen wij u om informatie over uw auto, zoals het merk, model, bouwjaar en de huidige kilometerstand.

Wij bieden uw auto vervolgens aan bij een zeer groot aantal autobedrijven in België waarna u van ons het beste bod op uw ongekeurde auto ontvangt. 

Wanneer u besluit om uw afgekeurde auto via ons te verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van reparatie of een herkeuring. De opkoper van uw auto komt deze namelijk bij u thuis ophalen waardoor er geen keuring nodig is. Uw afgekeurde auto wordt vaak als export auto verkocht of opgeknapt door de koper en vervolgens doorverkocht.

Niet zeker of uw auto bij de vorige eigenaar schade heeft opgelopen? Zo checkt u het!

 

hoeveel is mijn auto waard

Afgekeurde auto verkopen? Eenvoudig en snel geregeld via Besteautobod

Naast onze snelle en eenvoudige verkoopprocedure bieden wij ook een professionele afhandeling van de verkoop van uw afgekeurde auto. Wij zorgen ervoor dat uw auto op een veilige manier wordt opgehaald en vervoerd naar de nieuwe eigenaar. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw auto naar de nieuwe eigenaar.

Bent u klaar om uw afgekeurde auto te verkopen? Schrijf uw auto in op besteautobod.be en ontdek hoe eenvoudig het is om uw auto te verkopen zonder dat u hiervoor extra kosten moet maken. Wij bieden u de beste prijs voor uw auto en een professionele afhandeling van de verkoop. Wacht niet langer en verkoop uw auto vandaag nog via besteautobod.be.

auto verkopen zonder keuring

Kan ik naast een auto zonder keuring ook een schadeauto aanbieden?

Het antwoord daarop is ja! Via ons platform kunt u naast een auto zonder keuring ook eenvoudig een schadeauto of autowrak verkopen. Vermeld dit altijd wel even in uw formulier zodat wij de kopers een juist beeld kunnen schetsen van uw auto. 

autowrak na aanrijding

Geen zin om uw afgekeurde auto zelf te verkopen?

Heeft u geen zin om uw auto zelf te verkopen? Dat horen wij veel. Veel mensen hebben geen zin om mensen over de vloer te krijgen die willen komen kijken naar de auto, proefritjes willen maken, en gaan onderhandelen over de prijs. Wanneer u bij ons de auto aanmeldt voor een gratis waardecheck, dan heeft u met dit gedoe niets te maken. U krijgt van ons een bod voorgesteld en wanneer u daar gebruik van wilt maken dan kunt u zonder gedoe de auto verkopen. U ontvangt direct geld.

Direct een prijs weten? Bel dan +32 (0)3 293 26 08

gratis auto laten taxeren