Helemaal GRATIS en VRIJBLIJVEND

Of bel ons

03/29.32.608

Neem gerust telefonisch contact met ons op!

✔ Snel

Je ontvangt binnen 24 uur per email het beste bod op je auto. Dit is een gegarandeerd bod.

✔ Vrijblijvend

Jij bepaalt zelf of je de auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. Je bent dus niet verplicht jouw auto te verkopen.

✔ Gratis auto verkopen

Het aanmelden van jouw auto en het verkopen ervan kost je bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij.

Schade of geen keuring?


Dat is bij ons geen probleem! Indien je een auto wil verkopen met schade of zonder keuring is dit bij ons perfect mogelijk. Je hoeft jouw auto niet te laten keuren voordat je hem verkoopt, wat meteen een verschil maakt in tijd en geld.

Hoe werkt het?


In enkele korte stappen kan je nu jouw auto gratis en vrijblijvend bij ons aanbieden. Je vult jouw aanvullende autogegevens en contactgegevens in en klaar.
Onze ervaren automakelaars controleren jouw aanmelding op volledigheid. Daarna nemen wij, indien indien nodig, telefonisch of per mail contact op met jou.
Wanneer alle gegevens correct zijn ingevuld, wordt jouw auto voor 24 uur in onze gesloten veiling gezet. De autobedrijven in ons netwerk zien alleen de gegevens van jouw voertuig. Aan de hand van deze gegevens kunnen zij een bod uitbrengen. Jouw contactgegevens worden niet vrijgegeven. Hierdoor blijf je ten allen tijde anoniem.
Na 24 uur wordt krijg je automatisch een mail met het hoogste bod. Je kiest dan zelf of je overgaat tot de verkoop van jouw auto.
In de mail vind je een link met het hoogste bod tot dan toe. Via deze link kan je op onze website aangeven of je de auto wel of niet verkoopt. Je bent niet verplicht om te verkopen. Indien je er voor kiest om jouw auto niet te verkopen, verwijderen wij automatisch jouw auto uit de veiling en worden je gegevens gewist. Hier zijn géén kosten aan verbonden.
Indien je akkoord gaat met het bod op jouw auto, sturen wij je per mail de gegevens door van het autobedrijf dat het hoogste bod heeft uitgebracht. Je kan dan vervolgens contact opnemen met dit autobedrijf om een afspraak te maken voor de verkoop van jouw auto.
De uitbetaling vindt direct plaats op het moment van de overdracht.