Auto verkopen? Ontvang de beste prijs!

Ook schadewagens en bedrijfswagens.

Via ons kun je zonder gedoe gratis je auto verkopen, en wel binnen 1 dag! Bovendien wordt de auto vaak de volgende dag al opgehaald en beschik je direct over het geld. Het verkopen van je auto kan bij ons zonder gedoe!

Meld hier je auto aan!

In 2019 al 8.233 auto’s met succes verkocht

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

snel klok

Je ontvangt binnen 24 uur per email het beste bod op je auto. Dit is een gegarandeerd bod.

geld zandloper

Jij bepaalt zelf of je je auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. Je bent dus niet verplicht je auto te verkopen.

duim like

Het aanmelden van je auto en het verkopen ervan kost je bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij je auto verkopen!

Je auto verkopen kan vandaag nog!

Je kunt je auto vandaag nog verkopen. Gratis bod ontvangen? Registreren kost slechts 1 minuut!

beste-autobod-kenteken

Kies het merk en model

Het aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest je het merk en model. Daarna beantwoordt je enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.

beste-autobod-klanten

Ervaren automakelaars verifiëren de aanmelding

Ons team van ervaren automakelaars kijken de ingevulde gegevens voor de zekerheid na. Mocht er nog iets ontbreken, dan nemen wij per e-mail of telefonisch even contact met je op.

beste-autobod-klok

24 uur lang in onze gesloten autoveiling

Zodra het voertuig in onze autoveiling staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op je auto en elkaar overbieden. Je blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in de veiling.

beste-autobod-certificaat

Altijd het hoogste bod

De veiling loopt na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan je bekendgemaakt. Het bod dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Je mag het bod dus weigeren zonder dat het je iets kost.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

Verkopen en ophalen ook gratis

Een auto verkopen is gratis! Ga je akkoord met het bod dan heb je de auto verkocht. Proficiat! De auto verkopen kost dus niets. De koper maakt met jou een afspraak en haalt hem ook gratis op! Je moet de wagen dus niet brengen. Dat is handig én uniek bij een besteautobod-veiling.

Getuigenissen