Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Auto en minibus

Beste online autoveilingsite, meld jouw auto ook aan!
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod
Selecteer je merk en model


GetuigenissenJe auto verkopen kan vandaag nog!

Je kunt je auto vandaag nog verkopen. Gratis bod ontvangen? Registreren kost slechts 1 minuut!

Invoer merk en model

Kies het merk en model

Het aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest je het merk en model. Daarna beantwoordt je enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.


Klanten

Ervaren automakelaars verifiëren de aanmelding

Ons team van ervaren automakelaars kijken de ingevulde gegevens voor de zekerheid na. Mocht er nog iets ontbreken, dan nemen wij per e-mail of telefonisch even contact met je op.


Klok

24 uur lang in onze gesloten autoveiling

Zodra het voertuig in onze autoveiling staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op je auto en elkaar overbieden. Je blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in de veiling.


Veiling

Altijd het hoogste bod

De veiling loopt na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan je bekendgemaakt. Het bod dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Je mag het bod dus weigeren zonder dat het je iets kost.


Auto gratis ophalen

Verkopen en ophalen ook gratis

Een auto verkopen is gratis! Ga je akkoord met het bod dan heb je de auto verkocht. Proficiat! De auto verkopen kost dus niets. De koper maakt met jou een afspraak en haalt hem ook gratis op! Je moet de wagen dus niet brengen. Dat is handig én uniek bij een besteautobod-veiling.


Auto verkopen via Besteautobod.be


Makkelijk, veilig, en snel je auto verkopen? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze autoveiling is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. Je ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend.

Bij onze autoveiling zijn meer dan 5000 erkende garagisten aangesloten. Zodra je je wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan jou bekend gemaakt.

Het bod dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht je auto te verkopen. Ga je akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvang je het afgesproken geldbedrag.


Onze voordelen

✔️ 100% Gratis en vrijblijvend

✔️ Gratis ophaaldienst in heel België

✔️ Meteen Cash geld of via Bankoverschrijving

✔️ 7 dagen op 7 tot 21.00

✔️ Iedere merk, type, en soort snel verkocht

Schadeauto of geen keuring?


Schadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken en auto’s zonder keuring. Je kunt dus altijd een voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.

Kun je wat hulp gebruiken bij de autoverkoop?


Indien je wat hulp kunt gebruiken of nog een vraag hebt, contacteer ons dan gerust op het volgende telefoonnummer: 03/29.32.608
Mailen mag natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar info@besteautobod.be