Auto verkopen? Ontvang de beste prijs!

Al 6.862 personenauto's, 1.741 schadeauto's, 349 mobilhomes en 2.019 bedrijfsauto's succesvol verkocht, meld uw auto ook aan!

U ontvangt binnen 24 uur per email het beste bod op uw auto. Dit is een gegarandeerd bod.

U bepaald zelf of u de auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

Het aanmelden van uw auto en het verkopen ervan kost u bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij uw auto verkopen!


Hoe werkt het?


Kies het merk en model

De auto aanmelden is gratis en vrijblijvend. Als eerst kiest u het merk en model van het voertuig. Daarna volgen korte stappen om de overige voertuiggegevens in te vullen, en de contactgegevens.


Ervaren automakelaars verifiëren de aanmelding

Ons team aan ervaren automakelaars verifiëren het voertuig dat u heeft aangemeld. Mocht er nog gegevens ontbreken, dan nemen wij per e-mail of telefonisch even contact met u op.


24 uur lang in onze gesloten autoveiling

Zodra uw voertuig in onze autoveiling staat dan kunnen alle erkende autobedrijven, die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw voertuig. U blijft anoniem omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in de veiling.


Altijd het hoogste bod

De veiling loopt na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail bekend gemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost. De auto verkopen is gratis! Gaat u akkoord met het bod dan maakt u dus ook geen kosten voor de verkoop.


Auto verkopen via Besteautobod.be


Makkelijk, veilig, en snel uw auto verkopen? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze autoveiling is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs.

Bij onze autoveiling zijn meer dan 5000 erkende garagisten aangesloten. Zodra u uw wagen heeft aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag.


Zonder gedoe verkopen


In tegenstelling tot de auto particulier verkopen, hoeft u bij onze autoveiling helemaal niets te doen. U hoeft dus niet een advertentie te schrijven, te onderhandelen of een verkoper rol op u te nemen. Wij regelen de verkoop voor u! Van ons krijgt u een bod waar u ja of nee tegen mag zeggen. Bovendien zijn er geen kosten en kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze service. Geheel risicovrij!


Schadeauto of geen keuring?


Schadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken, en auto’s zonder keuring. U kunt dus altijd uw voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.


Iedere auto verkopen


Bij Besteautobod.be kunt u niet alleen een normale auto verkopen, maar ook een bedrijfsauto zoals een camion of camionette, een schadeauto, een mobilehome, een klassieke oldtimer, of een sportwagen. Zelfs een vrachtwagen verkopen kan bij ons razendsnel! Ons netwerk telt meer dan 5.000 erkende autobedrijven, en voor ieder voertuig hebben wij altijd meerdere potentiële kopers welke tegen elkaar opbieden. Gegarandeerd dus het beste bod.


Hoeveel is mijn auto waard


Ieder voertuig is verschillend. Niet alleen qua opties, maar ook qua kilometers en uiterlijke staat. Hierdoor verschillen de waardes onderling. Wilt u antwoord op de vraag: “Hoeveel is mijn auto waard?”, dan raden wij u aan om uw wagen aan te melden bij onze autoveiling. Dit is gratis en vrijblijvend, en binnen 1 dag weet u precies hoeveel uw auto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen zonder kosten.


Meer geld terug via Autoveiling dan bij inruil


Overweegt u een auto inruilen bij een garagist of dealer? De kans is zeer groot dat u via onze autoveiling een betere prijs terugkrijgt! Wij raden u daarom aan om uw voertuig bij ons aan te melden om te zien wat deze echt waard is. Aanmelden kost u niets en verplicht u tot niets. U kunt na het ontvangen van het hoogste bod zelf rustig bepalen of u via ons uw auto verkopen wilt of alsnog kiest voor inruilen. Inruilen kan weliswaar zorgen voor wat extra gemak, maar is dit u honderden of duizenden euro’s waard?


Meestgestelde vragen


Is de website, en dus het aanmelden en verkopen van mijn auto echt gratis?

Ja, onze serviceverlening is helemaal gratis. U kunt dus gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden en gratis uw auto verkopen aan een erkende garagist of dealer.


Wat is de geldigheid van het bod?

Het bod dat u ontvangt van de hoogste bieder, is 3 dagen geldig. Wanneer u binnen 3 dagen niet reageert, dan heeft de koper het recht om het bod weer in te trekken.


Ben ik verplicht de auto te verkopen wanneer ik mijn auto aanmeldt?

Nee, de veiling is geheel vrijblijvend. U hoeft het bod niet te accepteren. U bent hierdoor ook niet verplicht de auto te verkopen.


Wat doen jullie met mijn gegevens?

Het enige wat wij doen met uw gegevens is deze doorgeven aan de dealer of garagist waarvan u het bod heeft geaccepteerd. In alle andere gevallen worden er geen gegevens doorgegeven, dus ook niet aan derden. Bovendien ontvangt u van ons geen reclame gerelateerde emails of andere aanbiedingen.


Contact


Lukt het aanmelden niet, of heeft u nog een vraag?

Heeft u hulp nodig of wilt u een vraag stellen? Wij staan u graag te woord op het volgende telefoonnummer: 03/29.32.608
Mailen mag ook. Stuur dan een mail naar info@besteautobod.be


Klachten, opmerkingen of suggesties?

Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te optimaliseren en horen graag van u wanneer u een opmerking, suggestie, of klacht heeft. U kunt ons zowel telefonisch als per email bereiken.
Uiteraard doen wij ons best om uw probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.


Onze gegevens:

Zie de links onder onze pagina.