Auto verkopen België

 


Al meer dan 8279 auto's verkocht. 84% van de aanmeldingen krijgt een goed bod.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Vertrouwd uw auto verkopen

Gratis, online én betrouwbaar uw auto verkopen. Bovendien wordt de auto vaak de volgende dag al opgehaald door de auto opkoper.

Door het formulier in te vullen ontvangt u direct de waarde van uw auto en hiermee ook direct de verkoopprijs. Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend!

snel auto verkopen

U ontvangt gratis binnen 24 uur per email het beste bod op uw auto. Dit is een gegarandeerd bod.

vrijblijvend voertuig aanmelden

U bepaalt zelf of u uw auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

gratis verkopen

Het aanmelden van uw auto en het verkopen ervan is geheel gratis. Geheel kosteloos en risico vrij!

Mijn auto verkopen kan vandaag nog!

U kunt vandaag nog uw auto verkopen in heel België. Gratis bod ontvangen? Registreren kost slechts 1 minuut!

beste-autobod-kenteken

Kies het merk en model

Uw wagen aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.

beste-autobod-klok

24 uur lang in onze gesloten verkoop systeem

Zodra het voertuig in ons auto verkoop systeem staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw auto en elkaar overbieden. U blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in ons gesloten systeem.

beste-autobod-certificaat

Altijd het hoogste bod

Na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan u bekendgemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

Online uw auto verkoop = Gratis verkopen & laten ophalen

Uw auto online verkopen? Bij ons is dat helemaal gratis! Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht. Geen kosten, geen gedoe. De koper maakt met u een afspraak en haalt hem ook gratis op! U hoeft de wagen dus niet brengen. Dat maakt dat wij u garanderen dat u via ons uw auto kunt verkopen zonder zorgen!

Is een Car-Pass verplicht bij de auto verkoop?

Bij de auto verkoop is het belangrijk om te weten of een Car-Pass verplicht is. Bij een particuliere auto verkoop (zoals via o.a. Autoscout24) bent u wettelijk verplicht om een Car-Pass te overhandigen die niet ouder is dan twee maanden. Dit document geeft informatie over onder meer de kilometerstand van de auto.

Maar wat als u uw wagen wilt verkopen aan een zakelijke partij zoals Besteautobod? In dat geval is een Car-Pass niet verplicht. Zakelijke kopers hebben immers betere mogelijkheden om de gegevens van de auto te controleren, waaronder de kilometerstand.

Dat maakt dat het verkopen van uw auto aan Besteautobod eenvoudiger is dan een particuliere verkoop van uw auto. Zoals gezegd hebt u geen Car-Pass nodig en kunt u zelfs uw auto verkopen zonder technische keuring. Dus als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om uw auto te verkopen tegen de beste prijs, overweeg dan zeker om contact op te nemen met bijvoorbeeld Besteautobod.

Car-Pass bij auto verkopen

Let op: Vanaf 1 juli 2022 is de technische keuringen van dieselwagens in Vlaanderen en andere gewesten worden uitgebreid met de deeltjestellertest (PN-meting). Door deze maatregel wordt roetfilterfraude tegengegaan en wordt er een bijdrage geleverd aan het verbeteren van de luchtkwaliteit. Ook auto’s die niet door deze test heenkomen kunt u aanbieden via onze website. Vermeld dit wel in het formulier.

Waar kan ik mijn auto verkopen?

Websites waarop u vertrouwd uw auto verkopen kan in België zijn: Besteautobod.be, Autonieuws.be, Autogids.be, Gaspedaal.nl, Marktplaats.nl, Vroom.be, Autoscout24.be, Wijkopenautos.be, Belgium.be en Magazine.vab.be. Deze sites controleren de auto opkopers die een bod doen waardoor u zeker bent dat u zaken doet met betrouwbare auto opkopers. Bij deze sites kunt u dus veilig terecht bij het auto verkopen.  

Let wel op, bij een aantal van deze sites verkoopt u uw auto aan particulieren waardoor de keuring voor verkoop en de Carpass verplicht zijn.

Daarnaast kunt u niet via ieder platform uw auto verkopen voor export. Via Besteautobod dat wel. Ook ongekeurde auto’s of schadeauto’s kunt u gewoon aanmelden via onze website. Daarnaast garanderen wij u dat u via ons platform betrouwbaar kunt verkopen. Iedere auto opkoper is gescreend en vaak al jarenlang bij ons aangesloten.

Zo gaat een auto verkoop via Besteautobod

  • 82% krijgt de auto binnen 24 uur verkocht.
  • De auto wordt bij verkoop altijd opgehaald.
  • Al het papierwerk wordt voor u geregeld.
  • U kunt ook een bestelwagen snel verkocht krijgen.
  • Ook een auto verkopen zonder keuring is mogelijk. 
via besteautobod snel je auto verkopen

Vragen? Wij helpen u graag!

Een greep uit onze tevreden klanten

Alles correct verlopen. Mens was netjes en op tijd. Zeer tevreden over de afhandeling.

Derck uit Aarschot

Correct en netjes afgehandeld. Eerlijke mensen. Auto verkocht van mijn vader. Zeer vlot verlopen. Een aanrader.

Brenda uit Hemiksem

Bestelwagen Mercedes Vito met succes en snel verkocht, zeker een aanrader.

Wouter uit Mechelen