Auto verkopen?

Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend het Beste bod!


Al meer dan 8279 auto's verkocht. 84% van de aanmeldingen krijgt een goed bod.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Veilig en snel online uw auto verkopen in België

Wilt u uw auto veilig en gemakkelijk online verkopen in België? Bij Besteautobod kunt u als particulier uw auto eenvoudig aanmelden en een gratis en vrijblijvend bod ontvangen. Het grote voordeel van onze service is dat u zonder gedoe en veilig uw auto kunt verkopen, en dat uw auto zelfs thuis wordt opgehaald, ongeacht of u een Volvo, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, of Dacia heeft. Ieder merk is bij ons even welkom!

snel auto verkopen

U ontvangt gratis binnen 24 uur per email het beste bod op uw auto. Dit is een gegarandeerd bod.

vrijblijvend voertuig aanmelden

U bepaalt zelf of u uw auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

gratis verkopen

Het aanmelden van uw auto en het verkopen ervan kost u bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij uw wagen verkopen in België!

Auto verkopen, óók met schade of wanneer hij is afgekeurd

Of uw auto nu schade heeft of niet meer door de autokeuring is gekomen, u kunt hem via onze veiling alsnog snel verkopen aan de hoogste bieder. U bent dus niet alleen aan het juiste adres wanneer uw auto in prima conditie is, maar ook wanneer hij iets mankeert.

Binnen 1 dag de auto verkopen

Dankzij ons grote en actieve netwerk van autogarages, schadeherstelbedrijven en andere kopers, verkoopt u uw auto doorgaans al binnen één dag. Zo hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een geschikte koper. Besteautobod is actief bezig met het verkrijgen van het beste bod, zodat u altijd het beste bedrag krijgt voor uw auto.

U hoeft niet zelf op biedingen te reageren, want het hoogste bod wordt voor u gecommuniceerd. Onze ervaren automakelaars weten altijd de beste prijs voor uw auto te realiseren, en dat scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Altijd zonder gedoe de auto online verkopen in België

Kortom, wilt u uw auto veilig online verkopen in België zonder gedoe? Meld dan vandaag nog uw auto aan op Besteautobod en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Met onze ervaren automakelaars en ons grote netwerk bent u verzekerd van de beste prijs voor uw auto en een vlotte verkoop.

Hoe verloopt het auto verkoop proces?

beste-autobod-kenteken

Kies in het aanmeldscherm het merk en model

Uw wagen aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.

beste-autobod-certificaat

Potentiële kopers kunnen nu beginnen met bieden

Zodra het voertuig in ons auto verkoop systeem staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten bieden op uw auto en elkaar overbieden. U blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in ons gesloten systeem.

beste-autobod-klok

Binnen 24 uur het hoogste bod

Binnen 24 uur wordt het hoogste bod door onze automakelaar bekend gemaakt waar u ja of nee tegen kunt zeggen. Zegt u ja, dan heeft u direct de auto verkocht en komt de koper zo snel mogelijk naar u toe.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

De koper komt direct de auto ophalen

Bent u tevreden met de prijs dan komt de koper de auto bij u thuis ophalen. Dit is meestal dezelfde dag, afhankelijk van de tijd, anders wordt het de eerst volgende dag. Zo bent u direct van uw auto af, en beschikt u direct over het verkoopbedrag.

Onze sterken punten

Kortom… 
uw auto verkopen doet u gemakkelijk en snel via ons!

Vragen? Wij helpen u graag!

Vemke van Hove
Vemke van Hove
2023-03-02
Wanneer je je wagen wilt verkopen zonder keuring neem dan zeker contact op met ivan van besteautobod,hij regelt alles zeer snel.
Pieter De Backer
Pieter De Backer
2023-03-01
Snelle afhandeling, vlotte verwerking, afspraken werden nageleefd
Willy Bellen
Willy Bellen
2023-02-24
Nadat de zoon in 2021 een tweedehands auto had gekocht, werd die de dag nadien geleverd. De verkoper had €500,- korting gegeven als de zoon zelf naar de keuring zou gaan. Bij de keuring bleek de wagen te zijn ingevoerd vanuit UK en nooit in België werd ingeschreven, bovendien werd de wagen afgekeurd. Geplooid chassis, ongeval-auto... In de wagen vonden we papieren waaruit bleek dat de verkoper de wagen ook al 2x had aangeboden in 2 verschillende keuringsstations en telkens werd afgekeurd. Volgens onze advocaat was dit oplichting. Klacht werd ingediend, intussen is de verkoper verdwenen. Hij stond bij Justitie ook bekend als wanbetaler, verdachte autohandel en illegale import en export. Na bijna twee haar te hebben stilgestaan in de garage, beslisten wij de wagen te verkopen. Ivan kende het heel verhaal en deed een fair bod voor overname. Hij heeft de wagen, die intussen niet meer reed wegens kapotte batterij, opgepikt met een aanhangwagen. Wij zijn super tevreden. Eerlijke opkoper.
Nick Stoops
Nick Stoops
2023-02-19
De prijs die ik voor de wagen gekregen heb, was de afgesproken prijs die ik ontvangen heb via mail. Super correcte ervaring.
Diederick T
Diederick T
2023-02-16
Mijn auto hier aangemeld en vergeten te melden dat er een paar blutsen aanwezig waren ,zij wouden de auto niet meenemen of 250€ minder bieden ,heb het maar gedaan dan was ik er van af. Een auto van 4 jaar oud kan toch wel een paar deuken hebben?? Ze waren verder wel beleefd.
Tom Crabbé
Tom Crabbé
2023-02-12
Ideaal voor iedereen die online zijn / haar auto wilt verkopen,snelle betaling en zeer behulpzaam. Er is altijd ruimte voor verbetering daarom 4 sterren.
Frank Boonen
Frank Boonen
2023-02-11
Wij hebben als bedrijf hier 3 bestewagens verkocht,snel en makkelijk geregeld klantvriendelijk en een snelle betaling.
Silvie Bleys
Silvie Bleys
2023-02-10
Bod net iets te laag.
Frank Fransen
Frank Fransen
2023-02-08
Verkoop van ons tweedehands auto was makkelijk. Ik had gevraagd om een bod ter plaatste dus niet via de tel ,zij kwamen langs en deden een redelijke bod.daarna verliep alles heel rap.
Isa S.
Isa S.
2023-02-08
Top service! Alles correct afgehandeld en vlug.