Auto verkopen? Direct geld!

Je auto verkopen? Kies voor besteautobod. Ook schadewagens en bestelwagens


Al meer dan 8279 auto's verkocht. 84% van de aanmeldingen krijgt een goed bod.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Zonder gedoe gratis online uw auto verkopen, en wel binnen 1 dag! Bovendien wordt de auto vaak de volgende dag al opgehaald. Verkopen is bij ons 100% gratis en vrijblijvend!

Een selectie van onze vele positieve reviews

snel auto verkopen

U ontvangt gratis binnen 24 uur per email het beste bod op uw auto. Dit is een gegarandeerd bod.

vrijblijvend voertuig aanmelden

U bepaalt zelf of u uw auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

gratis verkopen

Het aanmelden van uw auto en het verkopen ervan kost u bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij uw auto verkopen in België!

Uw wagen verkopen kan vandaag nog!

U kunt vandaag nog uw auto online verkopen vanuit België. Gratis bod ontvangen? Registreren kost slechts 1 minuut!

beste-autobod-kenteken

Kies het merk en model

Uw wagen aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.

beste-autobod-klok

24 uur lang in onze gesloten verkoop systeem

Zodra het voertuig in ons auto verkoop systeem staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw auto en elkaar overbieden. U blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in ons gesloten systeem.

beste-autobod-certificaat

Altijd het hoogste bod

Na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan u bekendgemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

Verkopen + laten ophalen = gratis

Online auto verkopen? Bij ons is dat helemaal gratis! Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht. Geen kosten, geen gedoe. De koper maakt met u een afspraak en haalt hem ook gratis op! U moet de wagen dus niet brengen. Dat is handig én uniek bij een besteautobod-auto-verkoop-service.

FAQ – Meestgestelde vragen

1
Waarom kiezen voor Besteautobod?

Auto verkopen via Besteautobod.be

Makkelijk, veilig, en snel de auto verkopen online in België? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze auto verkoop service is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend. Advies nodig? Bel ons dan gerust!

 

Bij onze auto verkoop service zijn zeer veel erkende garagisten aangesloten. Zodra u de occasie wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

 

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag. De auto opkoper betaalt de auto steeds cash of via een bankoverschrijving.

 

Bij onze auto verkoop service zijn zeer veel erkende garagisten aangesloten. Zodra u de occasie wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

 

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag. De auto opkoper betaalt de auto steeds cash of via een bankoverschrijving.

Kan ik mijn bestelwagen verkopen?

Bedrijfswagen verkopen

bestelbus

Een camion, camionette of bedrijfswagen verkopen? Dat kan eenvoudig online via onze site! Online een bedrijfswagen verkopen in België kan in slechts één dag tijd aan de beste prijs. Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u een bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen aan het hoogste bod dan is dat met een druk op de knop geregeld. De koper komt naar jou toe en betaalt direct uit, waar u ook woont in België.

Hoe gaat een auto online verkopen in zijn werk?

Auto online verkopen

online de auto verkopen

Via onze site kunt u eenvoudig uw auto online verkopen. U hoeft geen advertentietekst te schrijven of met meerdere potentiële kopers in onderhandeling te gaan over de prijs. Wij laten alle aangesloten bedrijven bieden op uw wagen en communiceren het hoogste bod. Gaat u akkoord met het hoogste bod, dan brengen wij u in contact met de koper. Alles kan dus online geregeld worden. Zonder gedoe dus uw auto online verkopen!

Kan ik ook een schade auto of auto zonder keuring verkopen?

Schadeauto of geen keuring?

verkopen zonder keuring

Schadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is uiteraard niet nodig! Ons netwerk van autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken en auto’s zonder keuring (op afgekeurd). U kunt dus altijd in België een voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.

Is de website, en dus het aanmelden en verkopen van mijn auto echt gratis?

Geen kosten bij aanmelden of verkopen via onze site

Ja, onze serviceverlening is helemaal gratis. U kunt dus gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden en gratis uw auto verkopen aan een erkende garagist of dealer.

Welke autopapieren zijn nodig voor de auto verkoop?

Welke autopapieren zijn nodig?

autopapieren kentekenbewijsDe autopapieren die nodig zijn om de auto te kunnen verkopen zijn:

 • Gelijkvormigheidsattest
 • Inschrijvingsbewijs
 • Keuringsbewijs (mag verlopen zijn)
 • Onderhoudsboekje (niet verplicht)
Wat zijn de voordelen van Besteautobod.be?

Onze voordelen

 • 100% Gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaaldienst in heel België
 • Meteen Cash geld of via Bankoverschrijving
 • 7 dagen op 7 tot 21.00
 • Iedere merk, type, en soort snel verkocht
 • Gratis advies
Kan ik een defecte wagen of zonder keuring verkopen?

Defecte wagen of auto zonder keuring

schadeauto mercedes verkopenJa, u kunt zowel een defecte wagen verkopen als een voertuig met een verlopen keuring. Ook een autowrak verkopen kan via ons zeer eenvoudig! Een keuringsbewijs is niet nodig!

Moet ik mijn auto ergens naartoe brengen?

Moet ik de auto zelf brengen?

ophaling kapotte autoNee, uw auto wordt altijd opgehaald door de koper. U hoeft dus nergens naartoe. Dit spaart u tijd en brandstof uit. Dit is handig wanneer uw wagen schade heeft, of niet meer kan rijden vanwege bijvoorbeeld een defect.

Wist u dat…

 • Dat 82% de auto binnen 24 uur verkocht krijgt.
 • De auto altijd opgehaald wordt en u nergens naar toe hoeft.
 • Al het papierwerk voor u geregeld wordt.
 • U ook een bestelwagen snel verkocht kunt krijgen.

Kortom… uw auto verkopen doet u gemakkelijk via ons!

Vragen? Wij helpen u graag!