Auto verkopen

Auto verkopen? Direct geld!

Ook schadewagens en bestelwagens.

Zonder gedoe gratis online uw auto verkopen, en wel binnen 1 dag! Bovendien wordt uw auto vaak de volgende dag al opgehaald en beschikt u direct over cash (of betaling per bank). Onze auto verkoop service is 100% gratis en vrijblijvend!

Meld hier uw auto aan!

Getuigenissen

 

snel auto verkopen

U ontvangt gratis binnen 24 uur per email het beste bod op uw auto. Dit is een gegarandeerd bod.

vrijblijvend voertuig aanmelden

U bepaalt zelf of u uw auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

gratis verkopen

Het aanmelden van uw auto en het verkopen ervan kost u bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij uw auto verkopen in België!

Uw auto verkopen kan vandaag nog!

U kunt uw auto vandaag nog online verkopen vanuit België. Gratis bod ontvangen? Registreren kost slechts 1 minuut!

beste-autobod-kenteken

Kies het merk en model

Het aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.

beste-autobod-klanten

Ervaren automakelaars verifiëren de aanmelding

Ons team van ervaren automakelaars kijken de ingevulde gegevens voor de zekerheid na. Mocht er nog iets ontbreken, dan nemen wij per e-mail of telefonisch even contact met u op.

beste-autobod-klok

24 uur lang in onze gesloten autoveiling

Zodra het voertuig in onze autoveiling staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw auto en elkaar overbieden. U blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in de veiling.

beste-autobod-certificaat

Altijd het hoogste bod

De veiling loopt na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan u bekendgemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

Zowel Auto Verkopen als Ophalen is gratis

Online een auto verkopen is gratis! Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht. Proficiat! De auto verkopen kost dus niets. De koper maakt met jou een afspraak en haalt hem ook gratis op! U moet de wagen dus niet brengen. Dat is handig én uniek bij een besteautobod-auto-veiling.

Wist u dat…

  • Wij per dag 20 tot 25 auto’s verkocht krijgen.
  • Dat 82% de auto binnen 24 uur verkocht krijgt.
  • De auto altijd opgehaald wordt en u nergens naar toe hoeft.
  • Al het papierwerk voor u geregeld wordt.
  • U ook een bestelwagen snel verkocht kunt krijgen.

Kortom… uw auto verkopen Belgie doet u het beste via ons!

Zaakvoerder Rene Maes en zijn team staan altijd voor u klaar

Vragen & Antwoorden

blank
Waarom kiezen voor Besteautobod?

Auto verkopen via Besteautobod.be

Makkelijk, veilig, en snel de auto verkopen online in België? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze autoveiling is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend.

Bij onze autoveiling zijn meer dan 5000 erkende garagisten, en een heleboel auto opkopers aangesloten. Zodra u de occasie wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag. De auto opkoper betaalt de auto steeds cash of via een bankoverschrijving.

Kan ik mijn bestelwagen verkopen?

Bedrijfswagen verkopen

bestelbus

bestelwagen

Een camion, camionette of bedrijfswagen verkopen? Dat kan eenvoudig online via onze site! Online een bedrijfswagen verkopen in België kan in slechts één dag tijd aan de beste prijs. Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u een bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen aan het hoogste bod dan is dat met een druk op de knop geregeld. De koper komt naar jou toe en betaalt direct uit, waar u ook woont in Belgie.

Hoe gaat een auto online verkopen in zijn werk?

Auto online verkopen

Via onze site kunt u eenvoudig uw auto online verkopen. U hoeft geen advertentietekst te schrijven of met meerdere potentiële kopers in onderhandeling te gaan over de prijs. Wij laten alle aangesloten bedrijven bieden op uw wagen en communiceren het hoogste bod. Gaat u akkoord met het hoogste bod, dan brengen wij u in contact met de koper. Alles kan dus online geregeld worden. Zonder gedoe dus uw auto online verkopen!

Kan ik ook een schade auto of auto zonder keuring verkopen?

Schadeauto of geen keuring?

verkopen zonder keuringSchadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken en auto’s zonder keuring (op afgekeurd). U kunt dus altijd in Belgie een voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden. 

Wat zijn jullie voordelen?

Onze voordelen

100% Gratis en vrijblijvend

Gratis ophaaldienst in heel België

Meteen Cash geld of via Bankoverschrijving

7 dagen op 7 tot 21.00

Iedere merk, type, en soort snel verkocht

Is de website, en dus het aanmelden en verkopen van mijn auto echt gratis?

Ja, onze serviceverlening is helemaal gratis. U kunt dus gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden en gratis uw auto verkopen aan een erkende garagist of dealer.

Welke autopapieren zijn nodig voor de auto verkoop?

autopapieren kentekenbewijsDe autopapieren die nodig zijn om te kunnen verkopen zijn:

  • Gelijkvormigeidsattest
  • Inschrijvingsbewijs
  • Keuringsbewijs (mag verlopen zijn)
  • Onderhoudsboekje (niet verplicht)
Kan ik een defecte wagen of zonder keuring verkopen?

schadeauto mercedes verkopenJa, u kunt zowel een defecte wagen verkopen als een voertuig met een verlopen keuring. Ook een autowrak verkopen kan via ons zeer eenvoudig! Een keuringsbewijs is niet nodig!

Moet ik mijn auto ergens naartoe brengen?

ophaling kapotte autoNee, uw auto wordt altijd opgehaald door de koper. U hoeft dus nergens naartoe. Dit spaart u tijd en brandstof uit. Dit is handig wanneer uw wagen schade heeft, of niet meer kan rijden vanwege bijvoorbeeld een defect.

Beoordeling Besteautobod.be heeft 4.60 op 5 stars 139 Reviews