Auto verkopen? Direct geld!

Ook schadewagens en bestelwagens.

personenwagen en bestelwagen verkopen

Zonder gedoe en gratis online uw auto verkopen, binnen 1 dag! Bovendien wordt de auto kosteloos opgehaald en beschikt u direct over cash (of betaling per bank). Uw auto verkopen kan bij ons 100% gratis en vrijblijvend!

Verkoop prijs weten?

In 3 stappen weet u de verkoop prijs!


Al meer dan 8279 auto's verkocht. 84% van de aanmeldingen krijgt een goed bod.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Getuigenissen

Een selectie van onze vele positieve reviews

snel auto verkopen

U ontvangt gratis binnen 24 uur per email het beste bod op uw auto. Dit is een gegarandeerd bod en dus ook de echte verkoopprijs.

vrijblijvend voertuig aanmelden

U bepaalt zelf of u uw auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

gratis verkopen

Het aanmelden van uw auto en het verkopen ervan kost u bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij uw auto verkopen in België!

Uw auto verkopen kan vandaag nog!

U kunt vandaag nog uw auto online verkopen vanuit België. Gratis bod ontvangen? Registreren kost slechts 1 minuut!

beste-autobod-kenteken

Kies het merk en model

Uw wagen aanmelden duurt slechts 1 minuut en is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto. Alle auto’s zijn welkom, ook een oldtimer, bedrijfswagen of bestelwagen.

beste-autobod-klok

24 uur lang in onze gesloten verkoop systeem

Zodra het voertuig in ons auto verkoop systeem staat dan kunnen alle erkende autobedrijven die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw auto en elkaar overbieden. U blijft anoniem, omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in ons gesloten systeem.

beste-autobod-certificaat

Altijd het hoogste bod

Na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail aan u bekendgemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost.

beste-autobod-verkopen_en_ophalen_gratis

Auto verkopen + ophalen = gratis

Online auto verkopen? Bij ons is dat gratis! Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht. Proficiat! De auto verkopen kost dus niets. De koper maakt met jou een afspraak en haalt hem ook gratis op! U moet de wagen dus niet brengen. Dat is handig én uniek bij een besteautobod-auto-verkoop-service.

Waarom voor Besteautobod kiezen en niet voor een zoekertje?

website 2dehands.be zoekertje plaatsen auto verkopenMogelijk heeft u het al geprobeerd om uw auto te verkopen via een zoekertje op een website zoals 2dehands.be. U bent er dan waarschijnlijk ook achter gekomen dat het verkopen niet zo eenvoudig gaat. Een van de problemen is dat uw wagen snel tussen alle andere advertenties verdwijnt. Er worden namelijk veel voertuigen aangeboden en binnen een uur staat u onderaan of zelfs op pagina 2 of pagina 3. Dit is op te lossen om voor dure betaalde mogelijkheden te kiezen waardoor u wel bovenaan komt te staan en blijft staan. Echter leidt dit vaak toch niet tot succes.

Particuliere kopers kiezen vaak liever voor een autobedrijf om een auto te kopen en niet voor een particulier. Autobedrijven bieden service en garantie. Mocht er iets aan de auto mankeren, dan hebben zij een plek om op terug te vallen. Dit geldt niet voor particulieren. Ook wordt er vaak een mogelijkheid geboden om een voertuig in te ruilen waardoor men minder hoeft bij te betalen.

Wie snel van zijn of haar auto af wilt geraken is bij een zoekertjes website niet altijd aan het juiste adres. Over het algemeen is dit niet de snelste manier van verkopen. Daarnaast moet de particuliere verkoper ook een verkoop-rol aannemen en actief de auto verkopen. Dit betekent ook het toestaan van proefritjes en de onderhandeling aangaan. Bovendien willen particuliere kopers dat de wagen tevens gekeurd is voor verkoop, wat extra rompslomp met zich meebrengt.

Via onze verkoopsite kunt u zonder gedoe snel van uw auto afgeraken. U hoeft alleen uw wagen aan te melden. U krijgt vervolgens de beste verkoopprijs te horen en u kunt meteen een beslissing nemen; wel of niet verkopen. Bij akkoord komt de koper direct de auto ophalen aan het afgesproken bedrag. Daarbij maakt u geen kosten en beschikt u direct over het bedrag. Zelfs een wagen laten keuren voor verkoop is hierbij niet nodig. Schadevoertuigen verkopen even gemakkelijk als schadevrije wagens. Probeer het gerust uit, het kost u geen geld maar slechts 5 minuten van uw tijd!

Meestgestelde vragen

blank

Waarom een auto verkopen via Besteautobod?

Makkelijk, veilig, en snel de auto verkopen online in België? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze auto verkoop service is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend.

Bij onze auto verkoop service zijn zeer veel erkende garagisten aangesloten. Zodra u de occasie wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag. De opkoper betaalt de auto steeds cash of via een bankoverschrijving.

Kan ik mijn bestelwagen verkopen?

bestelbus

bestelwagen

Een camion, camionette of bedrijfswagen verkopen? Dat kan eenvoudig online via onze site! Online een bedrijfswagen verkopen in België kan in slechts één dag tijd aan de beste prijs. Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u een bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen aan het hoogste bod dan is dat met een druk op de knop geregeld. De koper komt naar jou toe en betaalt direct uit, waar u ook woont in België.

Hoe gaat een auto online verkopen in zijn werk?

Via onze site kunt u eenvoudig uw auto online verkopen. U hoeft geen advertentietekst te schrijven of met meerdere potentiële kopers in onderhandeling te gaan over de prijs. Wij laten alle aangesloten bedrijven bieden op uw wagen en communiceren het hoogste bod. Gaat u akkoord met het hoogste bod, dan brengen wij u in contact met de koper. Alles kan dus online geregeld worden. Zonder gedoe dus uw auto online verkopen!

Kan ik ook een schade auto of auto zonder keuring verkopen?

verkopen zonder keuringSchadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken en auto’s zonder keuring (op afgekeurd). U kunt dus altijd in Belgie een voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden en direct verkopen aan een goede prijs. Voertuigen worden tevens altijd kosteloos opgehaald. Dit levert u het minste gedoe op.

Zoals u ziet is ieder voertuig via ons makkelijk en snel verkoopbaar. Probeer onze service gratis en vrijblijvend uit. Bent u tevreden met de prijs, dan gaat u pas over tot verkopen. U loopt dus geen risico.

Wat zijn onze voordelen?

100% Gratis en vrijblijvend

Gratis ophaaldienst in heel België

Meteen Cash geld of via Bankoverschrijving

7 dagen op 7 tot 21.00

Iedere merk, type, en soort snel verkocht
 
Zoekt u een partij wat U het minste gedoe oplevert en geen geld kost? Kies dan voor ons.

Is de website, en dus het aanmelden en verkopen van mijn auto echt gratis?

Ja, onze serviceverlening is helemaal gratis. U kunt dus gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden en gratis uw auto verkopen aan een erkende garagist of dealer.

Welke autopapieren zijn nodig voor de auto verkoop?

autopapieren kentekenbewijs
De autopapieren die nodig zijn om te kunnen verkopen zijn:

 • Gelijkvormigeidsattest
 • Inschrijvingsbewijs
 • Keuringsbewijs (mag verlopen zijn)
 • Onderhoudsboekje (niet verplicht)

U heeft verder geen papieren nodig voor het verkopen van uw auto!

Kan ik een defecte wagen of zonder keuring verkopen?

schadeauto mercedes verkopenJa, u kunt zowel een defecte wagen verkopen als een voertuig met een verlopen keuring. Ook een autowrak verkopen kan via ons zeer eenvoudig! Een keuringsbewijs is niet nodig!

Moet ik mijn auto ergens naartoe brengen?

ophaling kapotte autoIn tegenstelling tot andere auto verkoop sites wordt uw auto bij ons WEL altijd GRATIS bij u thuis  opgehaald door de koper. Dit levert u bovendien de volgende voordelen op:

 • U hoeft niet naar de koper toe om de auto te brengen
 • U hoeft niet te bedenken hoe u weer thuis komt zonder auto
 • U spaart tijd en brandstof uit
 • U hoeft niet na te denken hoe u een kapotte auto of schadewagen bij de koper krijgt

Bij ons wordt uw voertuig altijd gratis opgehaald door de koper!

Wist u dat…

 • Dat 83% de auto binnen 24 uur verkocht krijgt.
 • De auto altijd gratis wordt opgehaald en u niet naar de koper toe moet.
 • Al het papierwerk voor u geregeld wordt.
 • U ook een bestelwagen snel verkocht kunt krijgen.

Kortom… Snel een auto verkopen zonder gedoe doet u het best via Besteautobod!

Vragen? Wij helpen u graag!